CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natala1906 wrote:Kompletnie nic mnie nie swędzi... Nie mam żadnej ifekcji... Hmm może ja to źle opisałam. Jest go dużo, jest kremowy i zwarty. Kurczaki nie wiem jak to opisać. Pewnie skończy się na tym, że organizm mi figle płata
A dzisiaj hm... test owu jasniejszy od wczorajszego za to sluzu mniej ale jakby sie troche rozciagalWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 21:54
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Ja wczoraj tez doslownie plywalam. Pol szklanki by zapelnilo... nie byl bialy ale byl z malymi maciupenkimi bialymi grudeczkami, wielkosci ziarenek piasku... nigdy nie mialam czagos takiego... a w sumie chyba nawet jeszcze owu nie mialam
A dzisiaj hm... test owu jasniejszy od wczorajszego za to sluzu mniej ale jakby sie troche rozciagal
Kochana z tym śluzem przed owu różnie bywa... Ja od jakiegoś czasu mam tak, że do owu po wstaniu rano dosłownie cieknie mi po udach haha -
Grzechotka2 wrote:Nie straszCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
iNso87 wrote:Prawda. Dla mnie na tym wykresie cuda wianki. Jakby temperatury powinny być odwrotnie.. Początek strasznie wysoki i taki spadek.. Dziwne takie.
Od piątku przeżywam chyba najbardziej stresujące dni w swoim życiu. Być może to przez to te temperatury tak dziwnie wyglądają. Brak jakichkolwiek objawów zbliżającej się miesiączki... Brak apetytu, silne bóle głowy. Przez niecały tydzień prawie 4kg z wagi poleciały. Brak sił na cokolwiek.Agnieszka06 -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Anet85 spokojnie ja z Malzem w poprzedniej ciąży dzień w dzień nawet po 2 razy. Juz to pisałam. I mamy córkę. Takze jak macie ochotę do dziela. Dzień po owulce jest jeszcze szansa.
Moj emek dzis robil badania nasienia I pytal o to. Dr od badan nasienia powiedziala,ze lepiej codziennie niz co 2-dzien I ze im plemniki starsze tym.mniej ruchliwe....wiec my w tym cyklu przyjmujemy taktyke codziennie w okresie okoloowulacyjnym -
Straciatellaa wrote:U mnie tak samo mam nadzieje, ze trafi na moją siostre
Mi to sie marza blizniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 00:04
-
Widzisz każdy lekarz ma swoją teorię. Ja się cieszę, że temp. Rośnie pewnie za ok 10 dni będę testować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 06:32
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny, czy test po 15minutach można uznać za wiarygodny?
A wyszła Tobie druga krecha?? :dWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:43
-
Marilen wrote:Grzechotka może Ty na hurt poszłaś? Bliźniaki albo coś. No w 7 dpo to beta petarda, albo miałaś wcześniej owu albo kochana będzie parka
Ale Grzechotce gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby już tylko HcG rosłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:49
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Sorki, że się wtrącam, ale u Grzechotki, to nie jest BetaHcG tylko całkowite HcG, a to już trochę inne normy, więc wcale nie jest taka "petarda"
Ale Grzechotce gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby już tylko HcG rosłoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim test jest bardzo blady, ale i tak mam badzieje ze cos tam wyjdzie. Jak nie, to bedzie nauczka na przyszłość zeby po czasie nie odczytywac
-
iNso87 wrote:Agniecha no właśnie o tym wcześniej pisaliśmy. Ja pytalam czym to się rozni bo to zupełnie inne dwie kwestie.
iNso877 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim test jest bardzo blady, ale i tak mam badzieje ze cos tam wyjdzie. Jak nie, to bedzie nauczka na przyszłość zeby po czasie nie odczytywac
iNso877 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim test jest bardzo blady, ale i tak mam badzieje ze cos tam wyjdzie. Jak nie, to bedzie nauczka na przyszłość zeby po czasie nie odczytywac
Przesyłam moc ciążowych wirusków wszystkim👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙