CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natala1906 wrote:Kompletnie nic mnie nie swędzi... Nie mam żadnej ifekcji... Hmm może ja to źle opisałam. Jest go dużo, jest kremowy i zwarty. Kurczaki nie wiem jak to opisać. Pewnie skończy się na tym, że organizm mi figle płata
A dzisiaj hm... test owu jasniejszy od wczorajszego za to sluzu mniej ale jakby sie troche rozciagalWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 21:54
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Ja wczoraj tez doslownie plywalam. Pol szklanki by zapelnilo... nie byl bialy ale byl z malymi maciupenkimi bialymi grudeczkami, wielkosci ziarenek piasku... nigdy nie mialam czagos takiego... a w sumie chyba nawet jeszcze owu nie mialam
A dzisiaj hm... test owu jasniejszy od wczorajszego za to sluzu mniej ale jakby sie troche rozciagal
Kochana z tym śluzem przed owu różnie bywa... Ja od jakiegoś czasu mam tak, że do owu po wstaniu rano dosłownie cieknie mi po udach haha -
Grzechotka2 wrote:Nie straszCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
iNso87 wrote:Prawda. Dla mnie na tym wykresie cuda wianki. Jakby temperatury powinny być odwrotnie.. Początek strasznie wysoki i taki spadek.. Dziwne takie.
Od piątku przeżywam chyba najbardziej stresujące dni w swoim życiu. Być może to przez to te temperatury tak dziwnie wyglądają. Brak jakichkolwiek objawów zbliżającej się miesiączki... Brak apetytu, silne bóle głowy. Przez niecały tydzień prawie 4kg z wagi poleciały. Brak sił na cokolwiek.Agnieszka06 -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Anet85 spokojnie ja
z Malzem w poprzedniej ciąży dzień w dzień nawet po 2 razy. Juz to pisałam. I mamy córkę. Takze jak macie ochotę do dziela. Dzień po owulce jest jeszcze szansa.
Moj emek dzis robil badania nasienia I pytal o to. Dr od badan nasienia powiedziala,ze lepiej codziennie niz co 2-dzien I ze im plemniki starsze tym.mniej ruchliwe....wiec my w tym cyklu przyjmujemy taktyke codziennie w okresie okoloowulacyjnym -
Straciatellaa wrote:U mnie tak samo
mam nadzieje, ze trafi na moją siostre
Mi to sie marza blizniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 00:04
-
Widzisz każdy lekarz ma swoją teorię. Ja się cieszę, że temp. Rośnie pewnie za ok 10 dni będę testować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 06:32
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny, czy test po 15minutach można uznać za wiarygodny?
A wyszła Tobie druga krecha?? :dWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:43
-
Marilen wrote:Grzechotka może Ty na hurt poszłaś? Bliźniaki albo coś. No w 7 dpo to beta petarda, albo miałaś wcześniej owu albo kochana będzie parka
Ale Grzechotce gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby już tylko HcG rosłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:49
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Sorki, że się wtrącam, ale u Grzechotki, to nie jest BetaHcG tylko całkowite HcG, a to już trochę inne normy, więc wcale nie jest taka "petarda"
Ale Grzechotce gratuluję serdecznie i trzymam kciuki, żeby już tylko HcG rosłoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim
test jest bardzo blady, ale i tak mam badzieje ze cos tam wyjdzie. Jak nie, to bedzie nauczka na przyszłość zeby po czasie nie odczytywac
-
iNso87 wrote:Agniecha no właśnie o tym wcześniej pisaliśmy. Ja pytalam czym to się rozni bo to zupełnie inne dwie kwestie.
sama nigdy HcG nie robiłam, ale coś tam się obiło o uszy
iNso877 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim
test jest bardzo blady, ale i tak mam badzieje ze cos tam wyjdzie. Jak nie, to bedzie nauczka na przyszłość zeby po czasie nie odczytywac
także trzymam kciuki, bo to może być to
iNso877 lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Wyszedl mi baaaardzo blady cien. To bylo moze z 10minut po zrobieniu. Mloda mnie zajęła i zapomnialam o nim
Przesyłam moc ciążowych wirusków wszystkim👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙