CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny a to jest 'zdrowe' miec lekkie plamienie przy owu? czy raczej trzeba cos z tym robic.. ?
GRZECHOTKA trzymam za Ciebie kciuki, ja zawsze mówię, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja
Agnieszka06 – trochę dziwny ten Twój wykres, temperatura powinna wzrastać po owulacji i w przypadku ciąży utrzymuje się raczej na stałym wyższym poziomie, gdy nie jesteś to jest spadek temp. I zwykle ( tak jak u mnie) następnego dnia okres. Powinnaś wyrobić sobie systematyczność w mierzeniu, dotyczy to przede wszystkim godziny pomiaru, wówczas będziesz mogła dokładniej poznać swój organizm. Ja dzięki pomiarowi temp. Wiem ze mam późną owulację, powiedziałam to ginekologowi i faktycznie na monitoringi cyklu chodziłam ok. 18 d.c. i było widać pęcherzyk, wcześniej gdy kazał mi przychodzić to nic nie było widać
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Iga66 wrote:Dziewczyny czy negatywny test sikany w 12 dpo to już wyrok? Miesiączka powinna być jutro po południu a objawów brak. Dużo białego śluzu, piersi normalne, latam jak głupia do toalety zeby sprawdzać czy juz po wszystkim czy jeszcze jest nadzieja.
Myślę, że zawsze trzeba mieć nadzieję. U mnie 11 dpo był wynik negatywny więc byłam przekonana, że nic z tego i dostanę niebawem okres lecz nie dostałam.[/url]
[/url] -
Cholera dziewczyny! Nie wiem czy ja może juz dostaje do łba... Normalnie o tej porze cyklu mam albo sucho albo malutko przezroczystego śluzu... Tak też było dziś rano... Przezroczysty i mało, później dziwne uczucie mokra... Idę sobie teraz do łazienki, a tam na bieliźnie wielka biała zaschnięta plama... Mówię zobaczę co się dzieje w środku, a tam pełno białego śluzu... Gęste grudy wielkości dużego paznokcia... Pierwszy raz mam coś takiego... Myślicie, że coś się może w cyklu zmieniać?
-
Iga66 wrote:Kochana ja mam to samo - jutro ma byc okres a tu pływam, moze dlatego że w lecie więcej się pije
Tyle, że u mnie przeważnie jest przezroczyste, a nie białe
Jeszcze cały dzień boli mnie jajnik tzn ciągnie i to tak, że masakra... Ale nie chcę się napalic bez potrzeby -
Straciatellaa wrote:dziewczyny nie wkręcajcie sobie. Taki śluz to standard przy takiej pogodzie, częstym nawadnianiu itp.
Test 7dpo nie ma sensu. Zobaczcie ile w galerii jest testów 7dpo, albo nawet 8dpo. Jedna strona na tysiące wgranych testów.
Wiem, że łatwo mówić. Mnie też kuszą te testy.
Miałam testować jutro 10dpo, ale chyba poczekam do piątku lub soboty, a najlepiej do @ tylko nie wiem czy dam radę.
Musisz wytrzymać! ❤️
Mnie to po prostu dziwi, bo nigdy tak nie miałam kurde nigdy... -
Natala1906 wrote:Cholera dziewczyny! Nie wiem czy ja może juz dostaje do łba... Normalnie o tej porze cyklu mam albo sucho albo malutko przezroczystego śluzu... Tak też było dziś rano... Przezroczysty i mało, później dziwne uczucie mokra... Idę sobie teraz do łazienki, a tam na bieliźnie wielka biała zaschnięta plama... Mówię zobaczę co się dzieje w środku, a tam pełno białego śluzu... Gęste grudy wielkości dużego paznokcia... Pierwszy raz mam coś takiego... Myślicie, że coś się może w cyklu zmieniać?
golonat lubi tę wiadomość
-
Kasialora to dałaś mi jeszcze nadzieje.
A tak serio to te ostatnie dni przed spodziewana @ są torturą.
Dobrze że mam dużo pracy to nie mysle tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 21:02
-
kasialora wrote:A nic Cie nie swędzi? Określenie białe grudy w stosunku do śluzu nasuwa mi tylko myśl o grzybicy? Ja jak byłam w pierwszej ciąży miałam bardzo dużo klejącego, kremowego śluzu
Kompletnie nic mnie nie swędzi... Nie mam żadnej ifekcji... Hmm może ja to źle opisałam. Jest go dużo, jest kremowy i zwarty. Kurczaki nie wiem jak to opisać. Pewnie skończy się na tym, że organizm mi figle płata -
nick nieaktualnyAle sie dzisiaj wściekałam. Poszłam do mojego ulubionego ginekologa - korzystam z prywatnej opieki i musiałam zapłacić 120 zł za usg w sumie nie musiałam go mieć bo wczoraj miałam .... ehh
Grzechotka cudownie taka beta. Cos pięknego będziesz sprawdzała przyrost czy juz poczekasz do wizyty? -
Natala1906 wrote:Ja mam duże szanse na bliźniaki haha18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka