CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Natala, ja też nie cierpię jak ktoś mowi wyluzuj odpuść. Nigdy nie odpuscilam, taka jestem, nakręcona, mam już jedno dziecko i przy tamtych staraniach też było ovufreind, termometr, wiesiolek, masa innych rzeczy, udało się, a wcale nie odpuscilam.
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka piękny wynik.Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
Grzechotka2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc82babd30c.jpg
Jejku, jakie to małe..
Cudownie Kochana!!! Trzymam kciuki, żeby ta beta tak rosła i rosła! Matko jak Ci zazdroszczę kobieto! :*
PS, no przynajmniej proga mam takiego jak Ty czasamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 15:54
-
iNso87 wrote:Grzechotka super!
A jeszcze zapytam bo widzę, że robiłaś HCG całkowite czym się rozni od Beta HCG? Bo ja mam swój stary wynik z poprzedniej ciazy i miałam właśnie napisane Beta HCG..
Nie wiem, powiedziałam, że chce BEtę i zrobili mi to
-
Marilen wrote:A jakie masz tu normy? Myślałam, że to beta. Samo HCG ma wyższe cyfry w normach chyba.
3 5 – 50 mIU/ml
4 4 – 426 mIU/ml
5 19 - 7,340 mIU/ml
6 1,080 - 56,500 mIU/ml
7-8 7,650 - 229,000 mIU/ml
9-12 25,700 - 288,000 mIU/ml
Marilen lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy negatywny test sikany w 12 dpo to już wyrok? Miesiączka powinna być jutro po południu a objawów brak. Dużo białego śluzu, piersi normalne, latam jak głupia do toalety zeby sprawdzać czy juz po wszystkim czy jeszcze jest nadzieja.
-
Karmelllka90 wrote:Natala faceci chyba inaczej podchodzą do tego wszytskiego, gdyby nie mój mąż po biochemicznej zamknęłaby sie sie w domu i nie miała kontaktu z ludźmi przez długi czas. Ale on mi na to nie pozwolił teraz jestem cholernie mu za to wdzieczna bo wiem ze jemu było przykro ale nie pokazał tego zeby nie obciążać jeszcze mnie.
Nie cierpię jak ktoś mowi wyluzuj odpuść - tak sie nie da !! Po prostu nie da!!! -
Grzechotka2 wrote:Nie wiem, powiedziałam, że chce BEtę i zrobili mi to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 18:24
-
Iga66 wrote:Dziewczyny czy negatywny test sikany w 12 dpo to już wyrok? Miesiączka powinna być jutro po południu a objawów brak. Dużo białego śluzu, piersi normalne, latam jak głupia do toalety zeby sprawdzać czy juz po wszystkim czy jeszcze jest nadzieja.
-
Marilen wrote:7 dpo?? No czegoś Ty się kobito spodziewała? Przecież nawet jeśli to się zagnieżdża dopiero
golonat lubi tę wiadomość