CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po monitoringu. Pęcherzyk rośnie i ma dzisiaj 20 mm. Śluz piekny ale trochę mało. Estriadol z rana 245, LH 9.97. jedziemy po winko i wieczorem dalej działamy.
Testy ovu negatywne. Pomimo że ovulka na godzinach.agniecha2101 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kuzmoni1 wrote:Lepiej sie zgiagnozowac i wiedzieć co jest przyczyna niz czekac i czkeac bez skutku na 2 kreski.
Ile sie staracie?
Ja zaluje ze my dopiero po 12 miesiącach zglosilismy sie do lekarzy. Wszedzie pisze ze nie powinno sie leczyc wczesniej bo jesli jestes plodna normalnie a zsczniesz robic stresujace badania i brac leki to mozesz sobie zaszkodzic a nie pomoc.
Ale u nas wyszedl konkretny problem. Jakbysmy wiedzieli wczesniej to wczesniej bysmy starali sie to poprawic
Intensywnie działamy dopiero od kwietnia, wiem że wszystko wymaga czasu i natura sama reguluje wszystko ale bardzobym chciała juz bo we wrześniu mój partner wyjeżdża na dluuugo
Miał robione badania nasienia i morf 4% wiec moze tu jest problem. -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac62b83faf38.jpg
Dziewczyny potrzebuje pomocy doświadczonych. Test owulacyjny pierwszy w życiu... robiłam go dosłownie 6 minut temu czy on cos mowi??? Domowe laboratorium z rossmannaiNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Wiedzona złymi przeczuciami zrobiłam test (tak, wiem, nie powinnam, ale nie umiem się powstrzymać). Bladzioch. I przerażenie. Wygonilam męża do apteki. Przyszedł. I kamień z serca. Różnica między nimi to 30 minut. Oba czułe na 10.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa95f01a6e44.jpgagniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:Wiedzona złymi przeczuciami zrobiłam test (tak, wiem, nie powinnam, ale nie umiem się powstrzymać). Bladzioch. I przerażenie. Wygonilam męża do apteki. Przyszedł. I kamień z serca. Różnica między nimi to 30 minut. Oba czułe na 10.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa95f01a6e44.jpg -
nick nieaktualnyInsoi87 tak o ciebie ;P
Grzechotka nie rob juz testów, wszytsko bedzie dobrze nie potrzebnie stresujesz sie bo właśnie z tymi testami to tak jest ze o zawał mogą przyprawić! Moja przyjaciółka jest w 17 tyg i miała zaległy test siknela bo chciała zobaczyć jak szybko kreska wyjdzie zero nic nie pokazało biel... i to ten quixx czy jakoś tak ja sama nie znoszę tych testów!
Anet jestem przed owulacja bo mam tez monitoring i gin mówił ze ovu powinnna być na weekendzie jutro mam monitoring przed weekendem i w poniedziałek po weekendzie wiec zobaczymy czy bedzie cos z tej owulacji w tym miesiącu czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 18:33
iNso87, Grzechotka2 lubią tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:Ja mam na jutro termin @... A jajnik to boli tak, że dramat... Chyba jakaś @ stulecia będzie
Mnie też tak jajnik bolał przed ostatnią @, że myślałam, że wyrwę go sobie i niestety skończyło się @ nawet nie stulecia a tysiąclecia. Masakra. Ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było inaczej -
Dziewczyny, ale się uśmiałam! Oglądałam mecz z narzeczonym na rozpoczęcie Mistrzostw. Jak było już 3 do 0 dla Rosji to mówię do niego jak będzie 5 do 0 to okresu nie dostanę i będzie dzidzi No i skończyło się 5 do 0 hahaha
Ale się uśmiałam i jakie było moje zdziwieniePati88, Straciatellaa, iNso87, MałaMi90, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Dziewczy spisalam notatki z apki owu z 10cykli. Na 10cykli aż 7 razy ból owulacyjny miałam z prawego jajnika (prawdopodobna niedroznośc ktoŕą będe sprawdzac). Tylko 3 cykle z lewego byly czyli tego zdrowego potencjalnie. Natomiast monitoringu jeszcze nie miałam ani raz i teraz pytanko. Czy jak napierdziela jajnik po danej stronie to napewno pecherzyk jest na tym jajniku co bol? Pytam osob ktore mają to potwierdzone usg;) bo sie zastanawiam. Jesli tak to by hipotetycznie tlumaczyło niepowodzenia:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
DZIEWCZYNY!!!!!!
3 dpo maleńkie różowe plamienie jednorazowe ( zabarwiony na różowo śluz).
Co to może być? Zdarzają mi się plamienia przed @, ale 4 dpo to jeszcze nigdy nie miałam. Czy to może być jakaś torbiel? albo jakiś stan zapalny?
Nie miałam w tym cyklu monitoringu, i nie wiem co tam we mnie siedzi ;P
Do @ jeszcze 10-11 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:12
-
Straciatellaa jeju aż sama już znalazłam objawy ciąży jak Ciebie czytam hahaha aż mdłości już dostałam:p pokazuj fotkę.
Marilen plamienie hmmm implantacja tak wcześnie?
Karmelllka była pewna ;d hehehe mój wykres przecież super extra jest i juz ciąże widać od poczatku:d hehheeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 20:16
-
Straciatellaa wrote:grzechotka test, testowi nierówny. Dlatego ja kupiłam 5 testów tych samych co mi dziś bladziocha pokazały
Ja w tym cyklu miałam 2 rzeczy przez które z tyłu głowy może coś mi mówiło - może sie uda/udało?.
1. zupełnie inny śluz po owu, cały czas lepiący i dużo
2. zamiast jak zawsze wieczorami nadrabiać seriale/filmy o 21 już jestem zombie i idę spać, śpię jak dzidzia
Mam nadzieje, że beta podrośnie. Wszędzie czytam, że wynik 5 to już ciąża. Ehhhhhhhh
codziennie teraz z rana sikacz będzie. -
Straciatellaa wrote:https://zapodaj.net/096b0a2fbb87f.jpg.html
edit: nie wiem czy coś widać bo jakość zdjęcia masakra, ale na żywo jest piękna kreska. Nawet mrużyć oczu nie trzeba. Ale się cieszę!
PEWNIE, ŻE WIDAĆ! ❤️
Po cichu gratuluję, cudowna kreska ślij wirusy!
-
Pati88 wrote:Dziewczy spisalam notatki z apki owu z 10cykli. Na 10cykli aż 7 razy ból owulacyjny miałam z prawego jajnika (prawdopodobna niedroznośc ktoŕą będe sprawdzac). Tylko 3 cykle z lewego byly czyli tego zdrowego potencjalnie. Natomiast monitoringu jeszcze nie miałam ani raz i teraz pytanko. Czy jak napierdziela jajnik po danej stronie to napewno pecherzyk jest na tym jajniku co bol? Pytam osob ktore mają to potwierdzone usg;) bo sie zastanawiam. Jesli tak to by hipotetycznie tlumaczyło niepowodzenia:)
Dzisiaj mam mieć ovulke z prawego ma już 20 mm, lewy 12 mm. A boli tak że czasami mam ochotę po ścianach chodzić.
Też mam mieć kontrolę drożności i boje się że ten wiecznie bolący wyjdzie jako niedrożny.Pati88 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Karmelllka90 wrote:
Anet jestem przed owulacja bo mam tez monitoring i gin mówił ze ovu powinnna być na weekendzie jutro mam monitoring przed weekendem i w poniedziałek po weekendzie wiec zobaczymy czy bedzie cos z tej owulacji w tym miesiącu czy nie.
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny