CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może jakimś cudem uda mi się dołączyć do Twojej grupy w fb - choć bardziej byłby to początek marca lub koniec lutego )Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyPati88 wrote:Dziewczy spisalam notatki z apki owu z 10cykli. Na 10cykli aż 7 razy ból owulacyjny miałam z prawego jajnika (prawdopodobna niedroznośc ktoŕą będe sprawdzac). Tylko 3 cykle z lewego byly czyli tego zdrowego potencjalnie. Natomiast monitoringu jeszcze nie miałam ani raz i teraz pytanko. Czy jak napierdziela jajnik po danej stronie to napewno pecherzyk jest na tym jajniku co bol? Pytam osob ktore mają to potwierdzone usg;) bo sie zastanawiam. Jesli tak to by hipotetycznie tlumaczyło niepowodzenia:)
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Absolutnie tak nie jest. Mam potwierdzona owulacje 3 razy z lewego jajnika zawsze! Absolutnie zawsze boli mnie tylko prawa strona podczas owulacji nawet podczas stosunku w dni płodne . Mój prawy jajnik wytworzy np jeden pęcherzyk ale zawsze zanikają około 9 mm
to dziwne bo mnie napiernicza ten prawy bo jest przyrośniety do tylu macicy. A jak mnie nie boli to zakladam że jest ten lewy. Zapytam.jutro gina na wizycie jak to jest i czy ma związek. Ale dzieki za odp;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Natala1906 wrote:Pewnie rano się obudzę i krew mnie zaleje haha dosłownie
Natala ale nie ma tego złego, znowu możemy wieczorami popijać winko pod pretekstem rosnącego endo ☺️
Z Wami raźniej w tych staraniach ☺️ -
Iga66 wrote:Natala ale nie ma tego złego, znowu możemy wieczorami popijać winko pod pretekstem rosnącego endo ☺️
Z Wami raźniej w tych staraniach ☺️
No dokładnie... Tym bardziej, że nie mam z kim o tym pogadać, nie chcę mojemu ciągle truć... Cholera za nastolatki to się bało w ciążę zajść, a teraz się chce i nie można... Logika... Po co robią te prezerwatywy poza zapobieganiu chorób to ja nie mam pojęcia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 21:46
Iga66 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Straciatellaa jeju aż sama już znalazłam objawy ciąży jak Ciebie czytam hahaha aż mdłości już dostałam:p pokazuj fotkę.
Marilen plamienie hmmm implantacja tak wcześnie?
Karmelllka była pewna ;d hehehe mój wykres przecież super extra jest i juz ciąże widać od poczatku:d hehhee
Coś Ty, najpierw tak pomyślałam i się podnieciłem, później sprawdziłam kalendarz. Implantacją chyba tak wcześnie nie ma opcji...
Wprawdzie bez monitoringu jestem w tym cyklu i owulację wyliczyłam na oko po pozytywnym teście,
Wiesz, dla mnie ciąża byłaby większym szokiem niż jej brak. Tylko martwię, że to jakieś coś co oddała mnie od upragnionych dwóch kresek.
Tak, łapię już comiesięcznego dola fazy lutealnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati88 wrote:to dziwne bo mnie napiernicza ten prawy bo jest przyrośniety do tylu macicy. A jak mnie nie boli to zakladam że jest ten lewy. Zapytam.jutro gina na wizycie jak to jest i czy ma związek. Ale dzieki za odp;)
-
nick nieaktualny