Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Biedronka u mnie nie bylo takiego zagrozenia tylko niewspolmiernosc, a tak latalam w szpitalu po schodach gora dol bo bardzo chcialam zeby chociaz zaczelo sie samo...
U mnie to wyglądało tak że byłam na wizycie w piątek i było wszytko ok. W niedzielę zaczęłam puchnąć ale myślałam że od upału we wtorek byłam u położnej jak mnie zobaczyła to pierwsze co to ciśnienie zmierzyła wtedy było 140 na 90 kazała poczekać do wieczora i powtórzyć pomiar ten się nie zmieniał więc w te pędy na izbę tam już było 160 na 100 do tego wyszło białko w moczu i na ktg skaczące tetno dziecka wiec lekarz nawet nie proponował sn tyłku od razu byłam na stole -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Cześć kochane, u mnie 6-7 dpo za 9 dni jeśli @ nie przyjdzie to testuję.
Wykres wygląda całkiem spoko.
Życzę żeby ta tempka się utrzymała bo dobrze to wyglądai serduszek też dużo więc widzę że starania były pełna parą
Moje libido to jakaś tragedia. Nowy cykl, nowe możliwości a ja nie mam siły. W głowie mam głowie pracę, do tego rozkręcam działalność i znaczynamy z moim nie mieć czasu i siły dla siebie. Dzisiaj rano byłam tak zmęczona, że nawet nie dałam się dotknąć...♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Dla dziewczyn rozważających zakup testów owulacyjnych - na tych z Rossmana widać dosyć wyraźnie progres ciemniejacej linii. Zobaczymy czy to się nałoży jutro rano ze spadkiem temp - https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f94455a9f08f.jpg
Nona, Nynka, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Napiszcie jakie suple bierzecie, szczególnie te z Was ktore już w ciąży pierwszej były, bralyscie coś?.
Moja lista to pregna plus, magnez, inofolic, wit B12, castangus
Dużo wody, awokado, grejpfrut.
Zapisałam się na wizytę 11.06 mam nadzieję że będzie ciążowa a jak nie to zrobię cytologie i monitoring.
Takto tylko jeszcze przez ten pierwszy okres bralam kwas foliowy . Nic wi3c3j
No to obys na ta wizyte poszla juz w ciazy hehe .
Ja nadal czekam na okres ... ani widu ani slychu .Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Napiszcie jakie suple bierzecie, szczególnie te z Was ktore już w ciąży pierwszej były, bralyscie coś?.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Cześć kochane, u mnie 6-7 dpo za 9 dni jeśli @ nie przyjdzie to testuję.
Wykres wygląda całkiem spoko.
Ona: 29lat On: 28
Starania od: 4.2019
3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
8.9.2020- zamrożenie plemników
22.10.20- Start 💉
4.11.20- Punkcja: 8 oocytów, 5 dojrzałych, 4 zapłodniły się
6.11.20- Transfer 2x dwudniowych zarodków
13.11.20- cień cienia na teście 🍀
20.11.20- 14dpt- HCG 521
25.11.20- 18dpt- HCG 3000
-
Przybywam do was już oficjalnie, bo dziś albo jutro piczatek cyklu, zalezy jak krwawienie się rozkręci. W piatek mam wizytę u gin i zobaczymy czy dorzuci jakieś wspomaganie, czy moze zaleci badania.
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny