Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Biedronka u mnie nie bylo takiego zagrozenia tylko niewspolmiernosc, a tak latalam w szpitalu po schodach gora dol bo bardzo chcialam zeby chociaz zaczelo sie samo...
U mnie to wyglądało tak że byłam na wizycie w piątek i było wszytko ok. W niedzielę zaczęłam puchnąć ale myślałam że od upału we wtorek byłam u położnej jak mnie zobaczyła to pierwsze co to ciśnienie zmierzyła wtedy było 140 na 90 kazała poczekać do wieczora i powtórzyć pomiar ten się nie zmieniał więc w te pędy na izbę tam już było 160 na 100 do tego wyszło białko w moczu i na ktg skaczące tetno dziecka wiec lekarz nawet nie proponował sn tyłku od razu byłam na stole -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Cześć kochane, u mnie 6-7 dpo za 9 dni jeśli @ nie przyjdzie to testuję. Wykres wygląda całkiem spoko.
Życzę żeby ta tempka się utrzymała bo dobrze to wygląda i serduszek też dużo więc widzę że starania były pełna parą
Moje libido to jakaś tragedia. Nowy cykl, nowe możliwości a ja nie mam siły. W głowie mam głowie pracę, do tego rozkręcam działalność i znaczynamy z moim nie mieć czasu i siły dla siebie. Dzisiaj rano byłam tak zmęczona, że nawet nie dałam się dotknąć...♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Dla dziewczyn rozważających zakup testów owulacyjnych - na tych z Rossmana widać dosyć wyraźnie progres ciemniejacej linii. Zobaczymy czy to się nałoży jutro rano ze spadkiem temp - https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f94455a9f08f.jpg
Nona, Nynka, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Napiszcie jakie suple bierzecie, szczególnie te z Was ktore już w ciąży pierwszej były, bralyscie coś?.
Moja lista to pregna plus, magnez, inofolic, wit B12, castangus
Dużo wody, awokado, grejpfrut.
Zapisałam się na wizytę 11.06 mam nadzieję że będzie ciążowa a jak nie to zrobię cytologie i monitoring.
Takto tylko jeszcze przez ten pierwszy okres bralam kwas foliowy . Nic wi3c3j
No to obys na ta wizyte poszla juz w ciazy hehe .
Ja nadal czekam na okres ... ani widu ani slychu .Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Napiszcie jakie suple bierzecie, szczególnie te z Was ktore już w ciąży pierwszej były, bralyscie coś?.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Cześć kochane, u mnie 6-7 dpo za 9 dni jeśli @ nie przyjdzie to testuję. Wykres wygląda całkiem spoko.Ona: 29lat On: 28
Starania od: 4.2019
3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
8.9.2020- zamrożenie plemników
22.10.20- Start 💉
4.11.20- Punkcja: 8 oocytów, 5 dojrzałych, 4 zapłodniły się
6.11.20- Transfer 2x dwudniowych zarodków
13.11.20- cień cienia na teście 🍀
20.11.20- 14dpt- HCG 521
25.11.20- 18dpt- HCG 3000
-
Przybywam do was już oficjalnie, bo dziś albo jutro piczatek cyklu, zalezy jak krwawienie się rozkręci. W piatek mam wizytę u gin i zobaczymy czy dorzuci jakieś wspomaganie, czy moze zaleci badania.
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny