Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to jeszcze kilka dni i ruszamy z czerwcowym koksem, oby jak najwięcej testowań było pozytywnych.
Biedronka, ja już wczoraj myślałam o truskawkach, zjadłabym taki makaron z truskawkamiNona, OwaOrzeszkowa, Niedziela_2007, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ja się dziewczyny zapisałam do nowej Pani gin bo mój stary gin doprowadza mnie do szału, jestem po 2 poronieniach a on mówi że ze mną wszystko ok żadnych badań ani nic tylko na podstawie badania ginekologicznego tak stwierdza i zbywa mnie badaniem nasienia męża, zrobiliśmy badanie i wyniki są super ehh nie chce mi się nawet do niego znowu iść bo pewnie znów mi da ulotkę do kliniki badania niepłodności i umyje ręce
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:55
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Agafiga wrote:Dobrze zrobiłaś, mi po drugim poronieniu ginekolog kazala zrobić badania na trombofilie, zakrzepice i gen MTHFR. Pomimo że badania wyszły dobrze, no oprócz tego genu, ale podobno większość z Nas nie przyswaja kwas foliowego, to przynajmniej mnie nie zbyla.
Ważne znalezc lekarza do którego będziemy mieć choć ciut zaufania i nie będzie nas zbywal co wizyta, bo inni czekają. -
Hej, ale naskrobałyście przez weekend
My korzystaliśmy z pogody bo była super, ciepło słońce i od razu lepszy nastrój
Ja właśnie zaczęłam tydzień płodny na razie jeszcze nie mam rozciągliwego śluzu jest taki kremowy.
Według mojego kalendarza owulacja ma być czwartek piątek, na razie objawów typu bóle pleców czy jajników nie mam.
Chichosza i dobrze zrobiłaś, jak dla niego taka sytuacja jest normalna i nic się nie dzieje według niego to nie mam pytań. Oby ta nowa okazała się bardziej empatyczna. Niektórzy lekarze mnie załamują... Teraz w ogóle znaleźć jakiegokolwiek dobrego lekarza to nie lada wyczyn, prawie jak z fryzjerem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 10:04
Nona, Cichosza, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Cześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziała
Poproszę o dopisanie na 1.06Nona lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:57
Cichosza lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:57
Starania od 09.2018
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Widzę, że czerwiec na luzie się zapowiada, więc oby posypalo pozytywnie😉
Wasze wracają do przedszkola, a u nas pierwszy dzień w żłobku, ciekawe jak będzie😉
A Wy dziewczyny pracujecie?😁
O, to trzymam kciuki za udany dzień ja jeszcze nie pracuję, uzgodniliśmy z mężem, że dajemy synka dopiero od września do żłobka i wtedy będę szukać pracy, no chyba że fasolka się pojawi do tego czasu.
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
nick nieaktualnyJa gina zmieniłam zaraz po porodzie bo jakoś straciłam do niego zaufanie po tym jak kazał mi czekać na poród sn mimo że mój maluszek nie miał szans urodzić się naturalnie bo był duży źle wstawiony do miednicy i miał krótka pępowine co w konsekwencji o mały włos nie doprowadziło do stanu przedrzucawkowego wszystko jest ok tylko dzięki czujnej położnej.
Teraz chodzę do lekarza u którego rodziłam. Świtny specjalista.
Ja nie pracuje i na razie nie mam zamiaru -
Cześć dziewczyny
Co prawda wpisałam się na czerwcową listę tuż przed owulacją 13 maja ale jak zwykle moje przeczucie było nieomylne . Od jutra 1dzien cyklu urodzinowego i nowa szansa .
Życzę Wam aby czerwiec okazał się tym owocnym miesiącem ♡Agafiga, Cichosza, LaBellePerle, Scintilla, Shas91 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Sluchajcie mam problem a juz nie wiem gdzie z tym isc, staramy się od 7 miesiecy dopiero w tym cyklu gin w zlecila mi badania hormonow w 6dc
Fsh 5.80
Lh 8. 30
Progesteron 0.24 ng/ml
Prolaktyna 346.70 mlu/l
Tsh 2.32
Mialam kiedys juz torbiel na jajniku w grudniu 2018 przetrwale cialko zolte i teraz nie wiem czy problem lezy w tarczycy czy jajnikach i na jakie leczenie moge sie przygotowac? Stosunek lh:fsh to 1.43 mialam wielokrotnie robione usg nigdy nic nie uslyszalam o tym bym miala policystyczne jajniki. Czy ktos cos doradzi?8cs -
nick nieaktualnyHej hej! 5 czerwca mam umówione badanie kariotypu. Niestety tylko ja bo mąż jutro wyjeżdża do Niemiec i będzie przyjeżdżał na weekendy a oni tam robią badania kariotypu wtorek-środa. Ale jakoś w lipcu zrobi to badanie.
U mnie dzisiaj pojawił się dziwny ból jakby szyjki macicy/macicy po stosunku i trochę jakby ból miesiączkowy. No i spadek u mnie tempki lekki może akurat na zagnieżdżenie, zobaczymy.ladgim lubi tę wiadomość