Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dopiszecie mnie na 3go czerwca na testowanie😅? Jestem 3DPO I zaczynam już schizować😵 Trzymam kciuki za nas wszystkie! Oby czerwiec był owocny 😉
Nona lubi tę wiadomość
Ona: 29lat On: 28
Starania od: 4.2019
3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
8.9.2020- zamrożenie plemników
22.10.20- Start 💉
4.11.20- Punkcja: 8 oocytów, 5 dojrzałych, 4 zapłodniły się
6.11.20- Transfer 2x dwudniowych zarodków
13.11.20- cień cienia na teście 🍀
20.11.20- 14dpt- HCG 521
25.11.20- 18dpt- HCG 3000
-
Dziewczyny, skończyłam @. Zamówiłam dzisiaj testy owu na allegro ale głównie będę zwracac uwagę na temperaturę i śluz. Chcę zobaczyć czy pozytywny test pokrywa mi się z temperatura.
Korzystam z ovufriend 1 pełny cykl i nie wiem czy ovufriend samo mi podpowie że był skok temperatury i wyznaczy owulacje czy sama muszę interpretować wykres?
Nie chce przegapić owulacji...♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnyHej, raczej nie będę testować w czerwcu (męża nie ma caly miesiąc, a ja wiatropylnosci nie opanowalam😜), ale sobie do Was przyjde a co🙂
Forum pomaga mi na psychikę😉
Do mnie @ przyszła tydzień za wcześnie, nawet menda nie dała powymyslac sobie dolegliwości ciążowych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 15:59
Cichosza lubi tę wiadomość
-
Cichosza wrote:Dziewczyny chciałabym sprawdzić swój progresteron i nie wiem czy mam iść prywatnie czy mój gin powinien mnie skierować?
Mnie gin nie chciał dać skierowania -
Nynka wrote:Hej, raczej nie będę testować w czerwcu (męża nie ma caly miesiąc, a ja wiatropylnosci nie opanowalam😜), ale sobie do Was przyjde a co🙂
Forum pomaga mi na psychikę😉
Do mnie @ przyszła tydzień za wcześnie, nawet menda nie dała powymyslac sobie dolegliwości ciążowych...
To nawet dobrze, że choć tych dolegliwości nie miałaś czasu sobie wymyślać :d -
Kurde a mnie coś dziś plecy łupią i trochę podbrzusze boli, a dniach płodnych nie mam jeszcze, hmm chyba, że to od tego Wiesiołka, bo biorę regularnie i on ponoć powoduje takie skurcze macicy, może to od niego.
Ale w razie gdyby coś się przestawiło, dosiądę dziś męża . -
Biedronka89 wrote:Cześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziała
Ja zostałam pominięta. Na 1.06 poproszęNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Wspólnie testujemy w czerwcu oby okazał się szczęśliwy
01.06 Nona
01.06 Samosiowa staraczka
02.06 Ladinola
07.06 gusiaa
08.06 Gula
08.06 Karolalilila
09.06 Scintilla
10.06 LaBellePerle
11.06 Martys92
11.06 Biedronka 89
11.06 Dzastina
11.06 Aleksa87
12.06 OwaOrzeszkowa
14.06 dysiak
14.06 anna1990
14.06 Agafiga
15.06 #Mag
15.06 Niedziela_2007
17.06 RudaMaruda25
21.06 Pani Ciasio
22.06 Minii
23.06 Cichosza
25.06 Camarilla
27.06 Nera1986
27.06 Ignissa
Hej! Dzień dobry Wszystkim.
Dopiszecie mnie na testowanie na dzień 20 maja 2019 r. -
U mnie dziś 18dc. Wczoraj szyjka wysoko. Raczej twarda, ale czy otwarta to nie moglam dosiegnać. Juz myślałam, ze po owu a tu dziś śluz się w majatch pojawił. Dodam, ze u mnie śluzu zawsze jak na lekarstwo wiec gdy sam wyjdzie na zewnątrz to musi coś oznaczać. Zbałamuce jeszcze dziś męża. Tem i moczu nie badam. Nie mam jak przez wszedobylskie dzieci i pracę.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Cichosza wrote:Dlaczego?
szczerze? nie wiem
powiedziała tylko: "nie robimy badań bez sensu" : / -
Camarilla wrote:Dziewczyny, skończyłam @. Zamówiłam dzisiaj testy owu na allegro ale głównie będę zwracac uwagę na temperaturę i śluz. Chcę zobaczyć czy pozytywny test pokrywa mi się z temperatura.
Korzystam z ovufriend 1 pełny cykl i nie wiem czy ovufriend samo mi podpowie że był skok temperatury i wyznaczy owulacje czy sama muszę interpretować wykres?
Nie chce przegapić owulacji...
ovufriend sam zinterpretuje wykres i wyznaczy owulacjęCamarilla, Kokoszka lubią tę wiadomość
-
Hej, wczoraj tak dosiadłam męża, że poszłam spać byłam taka zmęczona, że usnęłam na siedząco. Dziś też jakiś śpiący dzień, chyba ciśnienie niskie przez tą pogodę, aż chyba kawkę sobie strzelę bo nie wytrzymam.
Dziś się trzeba spiąć i postarać żeby jakoś dać radę do wieczora i nie usnąć
Swoją drogą ale nas dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 16:47
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny