Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, witam się w 3 dc, Biedronko wpiszesz mnie proszę na 16.06?
Powodzenia wszystkim, oby się pojawiały same na 1. stronie!
No hej Nona
Nona, Niedziela_2007, Paula2511 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Taa, trzymam nogi trochę wyżej, ręcznik pod biodra plus zasypiam z nasieniem. Świeca też due zdarzyła.
W tym cyklu było tylko 8,12,14,16 dc
Niezbyt dużo sexu no ale to przez powrót z urlopu akurat wtedy kiedy można było. Nic nie sprawdzałam u gina ani temp, nic, zobaczymy. -
Czesc wszystkim. Poproszę o zapisanie wstępnie na 22.06. Czekam teraz na @ aby rozpocząć nowy cykl, ale jak na złość się spóźnia, a wiem że i tak przyjdzie bo w tym cyklu nie staraliśmy się bo miałam robiona histeroskopie. Jestem też po HSG - oba jajowody były niedrożne, ale udało się przepchać. Jestem więc pełna nadziej że cykl czerwcowy będzie owocny, bo jak to lekarz powiedział szanse na ciążę z 0% wzrosły do 100%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 10:20
ZakręconaOna, Nona lubią tę wiadomość
-
Ynka__ wrote:Czesc wszystkim. Poproszę o zapisanie wstępnie na 22.06. Czekam teraz na @ aby rozpocząć nowy cykl, ale jak na złość się spóźnia, a wiem że i tak przyjdzie bo w tym cyklu nie staraliśmy się bo miałam robiona histeroskopie. Jestem też po HSG - oba jajowody były niedrożne, ale udało się przepchać. Jestem więc pełna nadziej że cykl czerwcowy będzie owocny, bo jak to lekarz powiedział szanse na ciążę z 0% wzrosły do 100%.
Swietnie , ze udalo sie dwa przepchac . Wielkie kciuki trzymam by owocny ten cykl byl dla wasYnka__ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Witam wszystkie kobitki.
Chciałabym dołączyć do Waszego grona
Jestem juz stałym bywalcem na ovu, od 6,5 roku :p
Mam synka 3,5 letniego a teraz z mężem planujemy drugiego maluszka .
Narazie jestem jeszcze w cyklu majowym z którego na 100% nici bo brak owulacji w tym miesiącu za to czerwiec zaczynamy ponownie ze wspomagaczem w postaci clo .
@ powinna przyjść ok 24 maja więc owulacja ok 10 czerwca . Także wstępnie dzien testowania wypada na ta chwile na ok 24 czerwca
Rudaaa kochana siemasz xD
Kogo ja tu widzę ?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis 16dc. Owulka nie wiem kiedy była czy będzie. Ja badam tylko szyjke. Wczoraj poklocilismy sie i z emocji zapomnialam wczoraj sprawdzic. Wiec nie bede miala ciągłości informacji. Kiedys przy monitoringach mialam okolo 16dc. My tez w te dni okolo plodne co dwa dni. Jeszcze dzis musi być sex. Tylko mamy problem bo synek pół nocy nie śpi i chce być noszony na rękach.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyNona wrote:Kiedy masz owu zwykle? Ja 14dc. Staram się jakoś tak w parzyste dni np 8,10,12,14,16dc. Wydaje się że niby trafiam w dni ale sama nie wiem. A Wy jaja metoda, co drugi dzień w płodne? Ja 36 lat, mąż 41. Bzyku codziennie przez cały dzień to nie dla nas, może 15 lat temu hehe
Owulacje mam 14-16 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 19:30
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny