Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dysiak wrote:kto już działa? owocnych starań
Ciekawe ile z nas w tym cyklu zafasolkuje, trzymam kciuki, żeby wszystkim się udało.
ja płodne dopiero w następnym tygodniu, chociaż lepiej powoli działać już bo zawsze może coś się przesunąć .
My powinnyśmy działać i co? Synek od dwoch nocy non stop w nocy płacze i muszę go nosić, przytulać i z nim spać. Nie wiem nawet dlaczego, czy zęby czy coś innego.
Może niee chce rodzeństwa 😜.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aleksa87 wrote:Agafiga wlasnie u nas tak samo. Czlowiek chyialby dzialac spontanicznie i z przyjemnoscia a nie w wyznaczonym dniu...
Ja juz zrobilam sobie termin w klinice bo daje sobie tylko maxymalnie ten i nastepny miesiac na naturalne zajscie w ciaze.
Juz w cuda nie wierze. A lata leca nie chce tracic czasu.
Jak jak tak pomysle to od 8 lat walcze o to zeby zajsc w ciaze...
A ile masz lat?
Dobrze widzę, sraciłaś maluszka? Jak sie trzymasz, co się stało?
Mozesz nie odpowiadać, jeżeli nie chcesz lub jest to za trudne.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyCześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziałaLadinola, anna1990, Agafiga, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobitki.
Chciałabym dołączyć do Waszego grona
Jestem juz stałym bywalcem na ovu, od 6,5 roku :p
Mam synka 3,5 letniego a teraz z mężem planujemy drugiego maluszka .
Narazie jestem jeszcze w cyklu majowym z którego na 100% nici bo brak owulacji w tym miesiącu za to czerwiec zaczynamy ponownie ze wspomagaczem w postaci clo .
@ powinna przyjść ok 24 maja więc owulacja ok 10 czerwca . Także wstępnie dzien testowania wypada na ta chwile na ok 24 czerwca
Rudaaa kochana siemasz xDNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamosiowa staraczka wrote:Mnie wpiszcie na 1.06 to bedzie najsmutniejszy dla nas dzien dziecka wtedy termin miesiaczki jakos nie mam nadziei tym bardziej ze ostatnio w urodziny dostalam,,jestesmy po urlopie byly seksy w dni plodne ale jak co miesiac nici i strzal w pysk dzisiaj od szwagra ktory oznajmil mi przez telefon ze beda miec dziecko przy czym u nas juz to lata trwa i nic
też ostatnio dowiedziałam się o kolejnych 2 ciążach z kolei wśród znajomych... oj boli boli wiem co czujesz -
Biedronka89 wrote:Cześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziała
ale codziennie codziennie? czy codziennie w te dni płodne ? Bo moja znajoma własnie codziennie od zakończenia okresu i też zaszła raz dwa -
Agafiga wrote:U mnie też płodne za tydzień i z jednej strony chcemy działać spontanicznie a z drugiej zaczynam obmyslac strategie 😁
lecieć z ❤ co 2 dzień czy jak to tym razem ugryźć 🤔
Ta ja też niby spontan, niby na nic nie liczę a też już myślę czy codziennie, czy co drugi dzień, czy w dzień przed owu czy w owu.. i już naprawdę nie wiem ;/ -
Ladinola wrote:Ja już po działaniach. Teraz czekamy na owoc tych działań. 😂
trzymam kciuki!
u mnie ze wszystkich znajomych z dziećmi, każda albo już urodziła drugie albo jest aktualnie w ciąży z drugim.
To też w jakiś sposób motywuje, że już pora się wziąć za to rodzeństwo bo tak to będę czekała i czekała aż uznam, że juz nie chce się bawić w pieluchy bo tak zazwyczaj to jestZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:52
dysiak lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:52
Dzastina lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
kasiakasia11 wrote:My powinnyśmy działać i co? Synek od dwoch nocy non stop w nocy płacze i muszę go nosić, przytulać i z nim spać. Nie wiem nawet dlaczego, czy zęby czy coś innego.
Może niee chce rodzeństwa 😜.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ale nam się rozrosła czerwcowa lista 🙆♀️Ojj będzię się w lutym 2020 działo na porodówkach za naszą sprawą _ zobaczycie 😎😉 Za działające już " w temacie" trzymam kciuki 🍀 i trochę zazdroszczę Wam tych codziennych lub prawie codziennych starań. Mój robi sam remont naszego mieszkania więc bywa, że wraca do domu po 10godzinach fizycznej pracy i jedyne na co ma siłe to "mega erotyczny".... Buziak w czoło-stąd liczę trochę na testy owulacyjne i własną intuicję zanim się na biednego chłopa rzucę 😊
Niedziela_2007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Cześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziała