Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, ja biorę Ovarin póki co, bo mam nieregularne cykle. Poza tym pro seed (coś podobnego do conceive plus), mierzę temp, nie robię testów owu ani obserwacji śluzu (póki co). No i oczywiście w miarę zdrowa dieta, trochę ruchu. Staram się jeszcze nie nakręcać, bo wiem, że starania mogą swoje potrwać. Niedługo będę w Polsce to przejdę się do lekarza, porobię sobie badania hormonów, itp.
Moja pierwsza ciąża była zagrożona, więc najadłam się trochę strachu, ale było warto 🙂
Może za drugim razem będę się mogła z niej cieszyć, zamiast leżeć 🙂
Nona lubi tę wiadomość
28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopisuje się na 25.06
Jeszcze 4 dni @ i moge powoli zacza znowu działaćNona lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnyMnie wpiszcie na 1.06 to bedzie najsmutniejszy dla nas dzien dziecka wtedy termin miesiaczki jakos nie mam nadziei tym bardziej ze ostatnio w urodziny dostalam,,jestesmy po urlopie byly seksy w dni plodne ale jak co miesiac nici i strzal w pysk dzisiaj od szwagra ktory oznajmil mi przez telefon ze beda miec dziecko przy czym u nas juz to lata trwa i nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrawdopodobnie będę testować 14 czerwca jeśli oczywiście @mnie nie wyprzedzi A lekarz dopuści do inseminacji O czym dowiem się 28 maja bo kij wie jak zareaguje mój organizm na zastrzyki i czy nie wyhoduje więcej niż 3 jaja eh...
Nona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:51
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
O ja też mam testowanie 14
Nona i jak CC , chwalisz sobie?
Ja biorę wiesiołka, pregna plus i tyle. Co do diety to nic sie nie zmieniło bo od zawsze patrzę na to co jem, u mnie zawsze dużo warzyw.
Z piciem wody u mnie trochę kiepsko, ale staram się pić jak najwiecej, chociaż wiecej piję zielonej herbatyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 22:54
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja za to porodu sn tez nie wspominam tak źle. Tzn bolało, wiadomo ale nie tak bardzo jak niektórzy opowiadają. Po ścianach nie chodziłam, męża nie nawyzywałam. Gorzej było, poznie, bo lozysko przyrosło mi do macicy ale to juz osobna historia. Za to od razu po mogłam zajmować się dzieckiem bez problemów, jedynie siedzieć na tyłku nie mogłam. Za to dziewczyna obok mnie, po cc, ledwo się ruszała jeszcze jak wychodziłam do domu. Jeśli bede miala wybor, wybiorę sn, tylko najchętniej ze znieczuleniem, jesli tym razem nie będzie za późnoStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Wspólnie testujemy w czerwcu oby okazał się szczęśliwy
08.06 Gula
09.06 Scintilla
10.06 LaBellePerle
11.06 Biedronka 89
11.06 Dzastina
12.06 OwaOrzeszkowa
14.06 dysiak
17.06 RudaMaruda25
27.06 Nera1986
27.06 Ignissaladgim lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Dołączam do was kochane, będę testować 2 czerwca.
zobaczymy co nam ten cykl pokaze -
kto już działa? owocnych starań
Ciekawe ile z nas w tym cyklu zafasolkuje, trzymam kciuki, żeby wszystkim się udało.
ja płodne dopiero w następnym tygodniu, chociaż lepiej powoli działać już bo zawsze może coś się przesunąć .Shas91, Aleksa87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:51
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualnydysiak wrote:kto już działa? owocnych starań
Ciekawe ile z nas w tym cyklu zafasolkuje, trzymam kciuki, żeby wszystkim się udało.
ja płodne dopiero w następnym tygodniu, chociaż lepiej powoli działać już bo zawsze może coś się przesunąć .Shas91, Agafiga, anna1990, dysiak, Scintilla, ladgim lubią tę wiadomość
-
Agafiga wlasnie u nas tak samo. Czlowiek chyialby dzialac spontanicznie i z przyjemnoscia a nie w wyznaczonym dniu...
Ja juz zrobilam sobie termin w klinice bo daje sobie tylko maxymalnie ten i nastepny miesiac na naturalne zajscie w ciaze.
Juz w cuda nie wierze. A lata leca nie chce tracic czasu.
Jak jak tak pomysle to od 8 lat walcze o to zeby zajsc w ciaze...Nona lubi tę wiadomość