Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka89 wrote:Cześć, piersza strona została uzupełniona jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam proszę się przypomnieć
my już działamy codziennie bo tak zaszłam w pierwszą ciąże mam nadziejęże teraz też zadziała
To ja poproszę na 21.06
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Biedronka89 wrote:Codzinnie przez cały cykl
A gdzie w tym teoria, żeby było trochę przerwy na produkcję plemników. Przeciez badanie nasienia też wymaga wstrzemięźliwości przez kilka dni.
Ps. Zazdroszczę Wam libido. Oddaj mi chociaż trochę.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyMy tez w tym cyklu codzinnie maz jakis byl nie wyrzyty w tym cyklu bo bylismy na urlopie mowil ze to juz naprawde koniec ze juz nic nie ma w zbiorniku ze musi odpoczac a nastepnego dnia nie chcial mi odpuscic
Nona leczemy sie w klinoce w katowicach mielismy troche przerwy bo juz psychicznie mialam dosyc z tymi lekami monitoringami itp itd na szczesie za bromergon za dwa opakowania place tylko 4 zl za to wizyty mnie rujnuja.... teraz nabralam takiej pokory od zycia zreszta maz tez ze tesyowanie to dla mnie tylko formalnoscNona lubi tę wiadomość
-
Dysiak, to chyba tak jest. Przy dziecku czlowiek ma więcej roboty, mnie czasu dla siebie i mniej okazji do seksów (bo przecież musi zasnąć), to i libido mniejsze
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
dysiak wrote:Do dziewczyn badających szyjki, jak wy to robicie, dla mnie to jakaś magia
Jak widać teoria z produkcję plemników jest nieprawdziwa ale też libido zazdroszczę ja kiedyś miałam większe, po porodzie mi spadło.Cichosza lubi tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Dysiak, to chyba tak jest. Przy dziecku czlowiek ma więcej roboty, mnie czasu dla siebie i mniej okazji do seksów (bo przecież musi zasnąć), to i libido mniejsze
No to prawda, chyba coś w tym jest ja czasami jak mam wybór czy spać to wybieram to drugie
gusiaa i to nic nie boli jak dotykasz?
jak jest nisko to będzie okres a jak wysoko to ciąża? -
dysiak wrote:No to prawda, chyba coś w tym jest ja czasami jak mam wybór czy spać to wybieram to drugie
gusiaa i to nic nie boli jak dotykasz?
jak jest nisko to będzie okres a jak wysoko to ciąża? -
Cześć wszystkim dziś oficjalnie dołączam do Was obiema nogami:) dziś mój 1 dzień cyklu nie planuje wariowac tym razem i na spokojnie ten cykl spróbuję przejść, jedynie temp spróbuję mierzyc bo zamówiłam nowy termometr owulacyjny i tak bardziej chce poznać jak się temp u mnie zmienia w trakcie cyklu. Gdzie polecacie mierzyć tempke? Bo zawsze to robiłam pod pachą zwykłym termometrem ale miałam skoki takie że chyba nie prawdziwe
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:53
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
A korzystacie tylko z ovufriend.pl do notowania obserwacji czy macie jakas inna aplikacje jeszcze? Bo mi wyskoczyło że muszę wykupić abonament a chcąc na miesiąc muszę podać dane do karty i będzie odnawiac co miesiąc szczerze to nie mam głowy i mogę zapomnieć zrezygnować a nie chce żeby pobierało mi samo kasę. Na 3 mc nie chce kupowac bo nie wiem czy uda mi się rzetelnie codziennie notowac a wtedy kasa w błoto...
-
Cichosza wrote:A korzystacie tylko z ovufriend.pl do notowania obserwacji czy macie jakas inna aplikacje jeszcze? Bo mi wyskoczyło że muszę wykupić abonament a chcąc na miesiąc muszę podać dane do karty i będzie odnawiac co miesiąc szczerze to nie mam głowy i mogę zapomnieć zrezygnować a nie chce żeby pobierało mi samo kasę. Na 3 mc nie chce kupowac bo nie wiem czy uda mi się rzetelnie codziennie notowac a wtedy kasa w błoto...
Zainstalowałem ovuwiev za darmoszke, ale nie jest to dla mnie przejrzysta aplikacja i wykupilam pod koniec tamtego cyklu ovufriend.
Tez myślałam, że będę miała problem z wprowadzaniem codziennie tempki i obserwacji ale się przyzwyczaiłam
Cichosza lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Wspólnie testujemy w czerwcu oby okazał się szczęśliwy
01.06 Nona
01.06 Samosiowa staraczka
02.06 Ladinola
07.06 gusiaa
08.06 Gula
08.06 Karolalilila
09.06 Scintilla
10.06 LaBellePerle
11.06 Martys92
11.06 Biedronka 89
11.06 Dzastina
11.06 Aleksa87
12.06 OwaOrzeszkowa
14.06 dysiak
14.06 anna1990
14.06 Agafiga
15.06 #Mag
15.06 Niedziela_2007
17.06 RudaMaruda25
21.06 Pani Ciasio
22.06 Minii
23.06 Cichosza
25.06 Camarilla
27.06 Nera1986
27.06 Ignissa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dysiak wrote:Dziewczyny a czy wy po, leżycie tak z nogami do góry? Powiem szczerze, że ja nigdy tak nie robiłam, nie wiem czy to coś daje czy nie .
Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361