Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beataem wrote:Darrika, gratulacje, oby wszystko było dobrze
Powiedz, czy zauważyłaś u siebie większe ilości śluzu?
U mnie śluz taki co zostaje na papierze czy majtkach to ogólnie jest skąpy. Wczoraj rano mialam sucho, ale od wieczora już się czuje w środku trochę mokro, dzisiaj jest taki wodnisto kremowy.
To co obiecującego zauważyłam, to fakt, że tempka cały czas jest podwyższona. W poprzednim cyklu już 5 dni przed @ zaczęła stopniowo spadać, aż do 36,633👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
gusiaa wrote:Pięknie, to już Niemasz żadnej wątpliwości
❤️ Maz już wie???
Tak mąż wie, ale on się bedzie cieszył dopiero jak gin potwierdzi Bo tak to mówi, że jestem zbyt niecierpliwa. Przy ciąży biochemicznej miał rację niestety, że za szybko sie cieszyłamgusiaa lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Glukoza + insulina homa ir❌️ IO
Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)
27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh
🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
🔜04.12 wizyta u gina -
Darrika wrote:No to dzisiaj rana na teście znowu jasna krecha, ciemniejsza od wczorajszej wieczornej ale niewiele Tempka się cały czas utrzymuje, także z kolejnym testem czy betą postaram się wytrzymać jednak do dnia @ czyli sobotyMój mały cud :* Liliana listopad 2017
-
Darrika wrote:Tak mąż wie, ale on się bedzie cieszył dopiero jak gin potwierdzi Bo tak to mówi, że jestem zbyt niecierpliwa. Przy ciąży biochemicznej miał rację niestety, że za szybko sie cieszyłam
Darrika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja właśnie polubiłam szczyt glupoty bo kto normalny testuje pięć dni przed @?
A mialam się nie nakręcać i nie nastawiać zwłaszcza że logicznie rzecz ujmując raczej nic z tego w tym cyklu nie bedzie przez jelitówkę prawie nie było przytulania
to nie taka głupota... mi ciążę test pokazał właśnie 5 dni przed @Darrika lubi tę wiadomość
-
Hejo laski, u mnie 3 dzień test owu pozytywny, robię go codziennie z drugiego moczu.. Nie wiem zajadę dziś po inne, bo nie wiem już sama..
Temperatura rosnie z dnia na dzien i teraz już nie wiem czy jestem po czy przed czy wgl nie było i nie będzie 😔
A miałam zrobic Progesteron 7dpo..
Edit: dzisiaj test tez testowa ciemniejsza od kontrolnej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 10:34
-
Zajsonek wrote:Hejo laski, u mnie 3 dzień test owu pozytywny, robię go codziennie z drugiego moczu.. Nie wiem zajadę dziś po inne, bo nie wiem już sama..
Temperatura rosnie z dnia na dzien i teraz już nie wiem czy jestem po czy przed czy wgl nie było i nie będzie 😔
A miałam zrobic Progesteron 7dpo..
Edit: dzisiaj test tez testowa ciemniejsza od kontrolnej..
robisz domowe laboratorium? -
Domowe Laboratorium jest podobno świrnięte, wiele dziewczyn pisało, że ma pozytywy przez pół cyklu
Kokoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja mam taką zagwozdkę. Zauważam to już drugi cykl. Często podstawową temperaturę ciała mam wyższą aniżeli tą w ciągu dnia. Przykładowo dziś o 6 się przebudziłam, od razu zmierzyłam i wyszło 36,92. Później poszłam jeszcze w kimę, ale taką już nie głęboką, trochę posiedziałam w telefonie i o godzinie 7 miałam już 36,87. To jest dziwne : o
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, a ja mam taką zagwozdkę. Zauważam to już drugi cykl. Często podstawową temperaturę ciała mam wyższą aniżeli tą w ciągu dnia. Przykładowo dziś o 6 się przebudziłam, od razu zmierzyłam i wyszło 36,92. Później poszłam jeszcze w kimę, ale taką już nie głęboką, trochę posiedziałam w telefonie i o godzinie 7 miałam już 36,87. To jest dziwne : o
wiem, że to mała różnica, ale czasem zdarzają się większe