Forum Starając się - ogólne Czerwcowe testowanie :)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1442 1572

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    LaBellePerle - laska mialas 100% rację ze te domowe laboratorium ściemniaja..
    Dzisiaj kupilam te Facelle i zobacz:

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c48b18db4fe0.jpg

    Dopiero teraz mi pokazało pozytyw 😋
    Tamte usunęłam z wykresu i nie biore ich pod uwagę, bo na bank byly wadliwe 😋
    Teraz tylko oby temperaturka poszybowala w górę i za 7 dni progesteron 😁

    Ja też używam facelle :)

    8kf50tsdbdtg5c1w.png

    l22njw4zjr9wbahe.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, że do soboty nie wytrzymałam.... Dzisiaj znowu wjechał test, teraz wieczorem. Bo cały dzień się czułam jak kupa, nawet mąż mowi, ze wygladam jak wrak. No i kurczę chyba się coś dobrego dzieje :) Nie chce jednak za wczasu świętować, więc powtarzam test w niedzielę rano, dzień po planowej @ i jak krecha będzie taka sama lub ciemniejsza, to poniedziałek z rana lecę na betę i proga. Trzymajcie kciuki, przy biochemie w piątek wieczór pozytyw, A rano niedziela już ledwo co, także mimo wszystko mam trochę cykora :/

    [url] https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6e634826c25.jpg [/url]

    Ignissa, Agafiga, Justyna1719, Nera1986, Pani Ciasio, LaBellePerle, Nynka, ZakręconaOna, Blanche, Wik89, Shas91, Shas91, BB__Anna, Malwcia89, Scintilla lubią tę wiadomość

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    P.S. Nera mamy ten sam dzień cyklu 😍 z tym że ja mam z reguły 23/27 dniowe.. i chuj wie za przeproszeniem czemu tak sie dzieje.. musze w następnym cyklu badania porobić.
    Jajnik dzisiaj daje jakis sygnał ten co jest caly 😂
    Bo z drugiego zostawili mi 1/3, Ale działa bo z niego mam synusia 🥰
    Ja jestem dzień przed wami, dzis 12 dc :P

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/06f32da8f55f6.jpg.html

    Wiedziałam że na rannym pinku coś widziałam. Kupiłam Norda z wieczornego siku bez siusiania jakieś 3h.. Myślicie że to nie Evap..

    Ignissa, Zajsonek, Nera1986, Pani Ciasio, LaBellePerle, Nynka, ZakręconaOna, Shas91, Malwcia89 lubią tę wiadomość

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staramy się o Mieszka albo Jagodę. Wszystko jedno, zeby tylko bylo i do tego zdrowe :)

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    https://zapodaj.net/06f32da8f55f6.jpg.html

    Wiedziałam że na rannym pinku coś widziałam. Kupiłam Norda z wieczornego siku bez siusiania jakieś 3h.. Myślicie że to nie Evap..

    A który dzień po owu? Ja miałam taki cień w 11 dpo, 2 dni temu wieczorem :) dzisiaj już krecha jak wyżej na foto

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu chyba faktycznie sie zbliża. Ten drugi z dzis kolo 16. Co prawda pecherzyk mial wczoraj 20 mm i dzis pękać ale może potrzebuje trochę wiecej. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cdf60fbd01d.jpg

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Ja pierwszy raz zaszlam na misjonarza a, drugi na jeźdźca 😂
    Acha czyli nie ma reguły raczej 😀😀😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Wiadomo, że do soboty nie wytrzymałam.... Dzisiaj znowu wjechał test, teraz wieczorem. Bo cały dzień się czułam jak kupa, nawet mąż mowi, ze wygladam jak wrak. No i kurczę chyba się coś dobrego dzieje :) Nie chce jednak za wczasu świętować, więc powtarzam test w niedzielę rano, dzień po planowej @ i jak krecha będzie taka sama lub ciemniejsza, to poniedziałek z rana lecę na betę i proga. Trzymajcie kciuki, przy biochemie w piątek wieczór pozytyw, A rano niedziela już ledwo co, także mimo wszystko mam trochę cykora :/

    [url] https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6e634826c25.jpg [/url]
    No jak pięknie ciemnieje 😘😊 trzymam kciuki żeby ta kreska ciemniala 😘

    Darrika lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2399

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa - cos tam widac, zrób rano powinna być ciemniejsza 😊

    Darrika - pięknie 😍

    Justyna1719 - pozycja chyba nie ma znaczenia, chyba, że ma sie tyłozgięcie, to wtedy od tylu jak dobrze pamiętam 😊

    Ignissa - jutro juz teścik powinien byc pozytywny 😊

    LaBellePerle - no mam nadzieje, że tym razem mnie w konia nie robia 😂

    Jak kogoś pominęłam to przepraszam, ale godzine mnie nie było, a Tu się kobietki rozpisaly 😂

    Darrika, Ignissa, LaBellePerle lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    A który dzień po owu? Ja miałam taki cień w 11 dpo, 2 dni temu wieczorem :) dzisiaj już krecha jak wyżej na foto
    Według ovu 8dpo ale ja myślę że to coś koło 10dpo

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    U mnie owu chyba faktycznie sie zbliża. Ten drugi z dzis kolo 16. Co prawda pecherzyk mial wczoraj 20 mm i dzis pękać ale może potrzebuje trochę wiecej. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cdf60fbd01d.jpg

    Mi mój poprzedni gin powiedział, że do pęknięcia pęcherzyka potrzebne są emocje, orgazm, nawet czasem negatywne emocje też. Nie wiem czy ma rację, czy jest nawiedzony :D

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Według ovu 8dpo ale ja myślę że to coś koło 10dpo

    No to przy 10 dpo jest to możliwe. A miałaś po drodze jednodniowy spadek temperatury? Spróbuj kolejny test jutro rano, albo na za 2 dni. Ja np zrobiłam w 11 dpo i był tako sam cień, wieczór. 12 dpo zróbilam rano i nie był wiele ciemniejszy, wciąż cień. A dzisiaj 13 dpo już ładna krecha

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 21:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Mi mój poprzedni gin powiedział, że do pęknięcia pęcherzyka potrzebne są emocje, orgazm, nawet czasem negatywne emocje też. Nie wiem czy ma rację, czy jest nawiedzony :D
    Emocje?? No ja znowu słyszałam że stres i negatywne emocje nie wpływaja dobrze na płodność bo organizm wtedy broni się przed ciąża niby... Ale nie wiem, nie jestem ginekolgiem.. A szkoda... Wtedy bym wiedziała jak nam pomóc 😊

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Nera1986 Autorytet
    Postów: 2981 1087

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Nie było mnie tu kilka godzin a tyle czytania 😊 a cosie uśmiałam przy niektórych waszych wpisach 😀😘😘 no u nas obojętna płeć ale staramy się o Basie lub Wojtusia 😀
    Mając 3 córki , dwie chrześnice i w rodzinie same dziewczynki - też byś marzyła raczej o chłopcu 😅😁

    My staramy się z mężem o Kubusia lub Blanke :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 22:09

    W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie


    o1489x0hv91qnmu5.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera1986 wrote:
    Mając 3 córki , dwie chrześnice i w rodzinie same dziewczynki - też byś marzyła raczej o chłopcu 😅😁
    No raczej 😊 a ja weszłam sobie na fejsa a tam... No masakra same zdjęcia dzieci i ciężarnych no i wylazlam....

    LaBellePerle lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • gusiaa Autorytet
    Postów: 1605 1563

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    No to przy 10 dpo jest to możliwe. A miałaś po drodze jednodniowy spadek temperatury? Spróbuj kolejny test jutro rano, albo na za 2 dni. Ja np zrobiłam w 11 dpo i był tako sam cień, wieczór. 12 dpo zróbilam rano i nie był wiele ciemniejszy, wciąż cień. A dzisiaj 13 dpo już ładna krecha
    Spadek był 2 dni temu..

    Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

    tb73krhmu0f7yc26.png
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Spadek był 2 dni temu..

    No to rewelacja :) Koniecznie zatestuj jutro lub pojutrze! Trzymam kciuki!

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Nera1986 Autorytet
    Postów: 2981 1087

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za powodzenie zafasolkowanym i czekującym dwóch kresek , za same dobre wyniki badań Waszych oraz za moje endometrium hihi !
    Zdrówko dziewczyny 🍷🍷🍷

    Justyna1719, Pani Ciasio, Ignissa, Darrika, Agafiga, Shas91, BB__Anna lubią tę wiadomość

    W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie


    o1489x0hv91qnmu5.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 7 czerwca 2019, 22:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Mi mój poprzedni gin powiedział, że do pęknięcia pęcherzyka potrzebne są emocje, orgazm, nawet czasem negatywne emocje też. Nie wiem czy ma rację, czy jest nawiedzony :D
    No brzmi jakby trochę był :P
    Ja jrstem bardzo emocjonalna, wiec emocji raczej mu nie brak. Jeśli chodzi o orgazm, to z moim M jesteśmy seksualnie tak dograni, że zawsze mam, więc chyba pęknąć musi, nie ma wyjscia :D

    Darrika lubi tę wiadomość

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego