Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
miska997 wrote:Mam podobnie. Na jutro mam termin @ dzis rano zrobiłam facelle i cień.....golym okiem wodac. I to 4 test gdzie jest cień ale im nie wierze bo testy robie od środy(od9dpo) i ciagle cienie...😅😅 więc całkowity bezsens......
Facelle te z okienkiem? Moje ulubione 😅 nie kupuję ich od dobrego roku bo ZAWSZE wychodziła mi kreska. Zresztą nie tylko mi. Jakbyś dobrze przeszperała forum to znalazłbyś mnóstwo dziewczyn które mają takie same doświadczenia jak ja z tymi testami.
Trzymam jednak kciuki żeby u Ciebie to nie był fałszywy znak ✊ -
Wstałam dzis rano , zrobiłam jeszcze raz i test ovu nadal pozytywny a dzis 20 dc chyba ta owulacja mi sie przesuneła jednak cos na to wychodzi jezeli wierzecyc tym testa to dzis musi byc powtorka nie wiem co na to moj ze to mie koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 08:36
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Zawsze masz takie niskie temp w 2 fazie cyklu? 🤔Ja bym raczej założyła po temp, że owy nie było
Szczerze mowiac nie wiem to moj 1 cykl z dokladnym mierzeniem tempki , i nadal sie ucze bo w tym miesiacu zaczelam starania ,w zeszlym zaczelam mierzyc przed ovu dopiero na prube lecz innym termometrem , i wlasnie tempka mi skoczyla do 37 prawie i wtedy bylam pewna ,ze bylo juz po . Dzisiekszy moj wykres i temperatura zas spadła
https://zapodaj.net/6924a6e2332f5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 10:11
-
Korcia55 wrote:Facelle te z okienkiem? Moje ulubione 😅 nie kupuję ich od dobrego roku bo ZAWSZE wychodziła mi kreska. Zresztą nie tylko mi. Jakbyś dobrze przeszperała forum to znalazłbyś mnóstwo dziewczyn które mają takie same doświadczenia jak ja z tymi testami.
Trzymam jednak kciuki żeby u Ciebie to nie był fałszywy znak ✊23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
milam wrote:Nasti6 może masz podwójną owulację, to się zdarza. Zaznacz w swoich aplikacjach pozytywny test, ciekawe jak zareagują. A śluz też masz płodny?
Miska997 jaki masz plan na jutro, ruszasz na betę?
Wlasnie sluz mam kremowy , od wtorku juz byl kremowo lepko , żółtawy, mam tak Zaraz po ovu ze zauwazam na bieliznie duzo zultego i lepkiego , potem zmienia sie w kremowy . W tym cyklu od staran mi zaburzul obserwacje bo jest miszanka , ale tego na bieliznie nie da sie u mnie nienzauwazyc dlatego jestem go prawie pewna , dzis po 2 nocachach przerwy był kremowy Zaznaczylam w apce ze test wyszedl pozytywny to skresliła wszystkio przestawila ze mam teraz owulacje zasugerowała sie testem . Wiec skresliłam ten wynik testu narazie niech mi obserwije temperature nadal, zobacze jaka jutro bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 12:07
-
Nasti6 wrote:Wstałam dzis rano , zrobiłam jeszcze raz i test ovu nadal pozytywny a dzis 20 dc chyba ta owulacja mi sie przesuneła jednak cos na to wychodzi jezeli wierzecyc tym testa to dzis musi byc powtorka nie wiem co na to moj ze to mie koniec
-
milam wrote:Nasti6 może masz podwójną owulację, to się zdarza. Zaznacz w swoich aplikacjach pozytywny test, ciekawe jak zareagują. A śluz też masz płodny?
Miska997 jaki masz plan na jutro, ruszasz na betę? -
nick nieaktualny
-
Nasti6 wrote:To w takim moze byc tak ,ze moj organizm sie wczesniej przymierzał ale rozmyslił , ale czy teraz ta owu mogla nastapic bez płodnego sluzu🤔 ale z pozytywnym testem ?
Nasti6 lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Hej, ja dziś dalej sobie testuje i patrzę czy coś ciemnieje i to moje dzisiejsze testy
https://zapodaj.net/625828f7bda80.jpg.html
https://zapodaj.net/4d89c29ea620f.jpg.html👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Hej, ja dziś dalej sobie testuje i patrzę czy coś ciemnieje i to moje dzisiejsze testy
https://zapodaj.net/625828f7bda80.jpg.html
https://zapodaj.net/4d89c29ea620f.jpg.html
Kreska wydaje mi się taka sama jak wczoraj.
Idziesz jutro na betę?miska997 lubi tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
miska997 wrote:kochana ja mialam taka sama sytuacje w tamtym mies...ok 14 dnia cyklu a mam tam 30 31 dni cykle test owu az 3 szt pozytywne....i w ten sam dzień lekarz ale potwierdzil ze brak śluzu plodnego mały pecherzyk 9mm i powiedział ze pik wyskoczyl do góry mozliwe. Skoro testy byly pozytywne. Ale nie znaczy ze pecherzyk dojrzeje i peknie. Po tygodniu zrobiłam progesteron i tylko 9 . wiec mówił ze owu napewno nie było. W tym mies z clostilbelgyt od 5 do 9 dc pecherzyk w 12 dc 20mm. Sluz plodny byl progesteron po tygodniu 18.33(!) aż mówił ze owu była na sto procent. Teraz czekam na @. Powinna byc jutro-pojutrze najpóźniej. Chociaz na 4 testach mamavita i facelle miałam cienie rozowe widoczne gołym okiem. I czekam do @ i wizyty i gina. Ale moze tez wlasnie nie dojrzewa i nie peka ci pecherzyk ......😰😰😰😰😰
Dzieki , to moze zeczywiscie podobna sytuacja , ja progesteron mam miec robiony w jutro wiec w srode powinnam miec juz chyba wynik i zobaczymy co to sie porobiło -
anka wrote:Miałam dużo pozytywnych testów a owu nie było polecam monotoring
Nie mam mozliwosci monitoringu bo jestem w uk , tu ciezko sie doprosic o cokolwiek , i tak dobrze,ze testy hormonalne mi robią teraz , nawet prywatnie nie ma gdzie 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 14:14
-
Nasti6 wrote:Nie mam mozliwosci monitoringu bo jestem w uk , tu ciezko sie doprosic o cokolwiek , i tak dobrze,ze testy hormonalne mi robią teraz , nawet prywatnie nie ma gdzie 😒23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
miska997 wrote:Ojejku gaktycznie dużo kobiet z uk i pisza ze problemy sa z tym nie ma monitoringu ani nic z tych rzeczy kircze.....faktycznie ciężko wtedy to juz wiem czemu w Anglii jakos mało tych dzieci....nie wiem czemu oni tak podchodza tam tak do tematu
Tez nie wiem , ja mieszkam w szkocji ale jest podobnie jak w angli za to tabsy poronne to tu dostana odrazu jak chcą 🙄 . Ale z Badaniami to tak w kazdej sytuacji , czakaj mize kiedys sie doczekasz albo wcale bo nie trzeba ew krew wystarczy😏