Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:To naprawdę dziwne, przecież testy ciążowe reagują na beta hcg w moczu, które jest wydzielane tylko w ciąży. Rozumiem fałszywie pozytywny wynik, jak wychodzi cień cienia, ale u Ciebie ta druga kreska jest bardzo ładna!
Właśnie dlatego też mnie zdziwił ten obrazek.. 🤣🙃
Kasiekkk wrote:MrsBean, tam u nich na stronie pod tym obrazkiem jest napisane w dosyć zawiły sposób, że jak pasek w polu testowym nawet jest jaśniejszy od kontrolnego to oznacza ciążę.
Dokladnie, tylko obrazek mnie zdezorientował.. zobaczymy jutro rano co wyjdzie przy innym teście.
Selena wrote:Dokładnie 😊 bardzo ładna wyraźna kreska ☺️❤️najlepiej zrobić betę i wtedy będzie wiadomo co i jak ☺️😊
Niestety nie mam takiej możliwości, więc jutro kolejny test. 🤞
Nasti6 wrote:Ja miałam takie same ciazowe wlasnie jak sie staralam o corke 9 lat temu i wyszla taka kreska jak u ciebie powtorzylam z innego i tak samo ,po kilku dniach ciemne juz .
Oby to było to! ❤🤞
Selena, Kasiekkk lubią tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za ciemniejące kreseczki
Dziewczyny, trochę mnie nie było, najpierw ja a potem Iskierka walczyłyśmy z jelitówką wiec wpadałam tylko coś napisać i tyle. Jeśli coś mam poprawic w liscie to piszcie proszę i się upominajcie bo doszło tyle postów ze się pogubiłamMrsBean lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Trzymam kciuki za ciemniejące kreseczki
Dziewczyny, trochę mnie nie było, najpierw ja a potem Iskierka walczyłyśmy z jelitówką wiec wpadałam tylko coś napisać i tyle. Jeśli coś mam poprawic w liscie to piszcie proszę i się upominajcie bo doszło tyle postów ze się pogubiłam
Dopisz mnie prosze na około 21go -
Dziewczyny, trochę mnie nie było, najpierw ja a potem Iskierka walczyłyśmy z jelitówką wiec wpadałam tylko coś napisać i tyle. Jeśli coś mam poprawic w liscie to piszcie proszę i się upominajcie bo doszło tyle postów ze się pogubiłam
Ja testuję dzisiaj, ale jak się wyśpię 🤣, wczorajszego jakoś nie biorę za bardzo pod uwagę.. Proszę o wpisanie na 07.06."Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Ja chce na 27 zamiast 31 😊 -
nick nieaktualnySelena wrote:Kochane u mnie spadła temp 😔😔i pojawiło się plamienie 😔😭czekam właśnie do lab na badania ale obawiam się najgorszego 😭 😔😔proszę 🙏 trzymajcie kciuki za mojego kropka..
Trzymam z całej siły! Siedź tam kropku! 🤞Selena lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Kochane u mnie spadła temp 😔😔i pojawiło się plamienie 😔😭czekam właśnie do lab na badania ale obawiam się najgorszego 😭 😔😔proszę 🙏 trzymajcie kciuki za mojego kropka..
Selena lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Kochane u mnie spadła temp 😔😔i pojawiło się plamienie 😔😭czekam właśnie do lab na badania ale obawiam się najgorszego 😭 😔😔proszę 🙏 trzymajcie kciuki za mojego kropka..
Trzymam mocno kciuki. 🤞 A to nie jest Twój dzień miesiączki? Plamienie może się pojawić .. 🤔Selena lubi tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Dziewczyny.. a jednak. 😮 Jestem w takim szoku, że ani sie nie cieszę ani nie płacze ze szczęścia.. haha. Tyle razy wyobrażałam sobie ten moment.. I żadne się nie sprawdziło.
Sendi94, Selena, Izi, Blondyna.B, Axon, Pani Miśka, Kasiekkk, Vivian, Iskra444, Korcia55, nulka_23, Marcelq, Agnuka, Laura25, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu."