Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Dziękuję Wam bardzo 😚 ☺️ ☺️ krew oddana czekam na wyniki 😔póki co jest czysto nie ma plamień... I brzuch też jakoś inaczej nie boli.Więc mam nadzieję że tylko na strachu się skończy.. A do gina idę jutro o 14
No, elegancko. Będzie dobrze! 😊Selena lubi tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:Dziś było 36,66..a wczoraj jeszcze 36,85...tyle że dziś obudziłam się bez kołdry.. I chyba trochę zmarzlam w nocy 😩
Na pocieszenie napiszę, że też miałam spadek o około 0,2 i wszystko jest ok. Teraz już nie mierzę temp, żeby się nie stresowaćSelena lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Postaraj się nie martwić na zapas.
Na pocieszenie napiszę, że też miałam spadek o około 0,2 i wszystko jest ok. Teraz już nie mierzę temp, żeby się nie stresować -
nick nieaktualnySelena wrote:Właśnie też już chyba przestanę ☺️bo też ciasno tam teraz w środku 🙈i być może coś uszkodziłam termometrem. Stąd te plamienie 🤦♀️z synkiem właśnie tak było.. Ale trochę na późniejszym etapie ok 7tc.tylko wtedy bardziej krew była i byłam w szpitalu kilka dni.
No to teraz pozostaje czekanie na wynikiSelena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Właśnie też już chyba przestanę ☺️bo też ciasno tam teraz w środku 🙈i być może coś uszkodziłam termometrem. Stąd te plamienie 🤦♀️z synkiem właśnie tak było.. Ale trochę na późniejszym etapie ok 7tc.tylko wtedy bardziej krew była i byłam w szpitalu kilka dni.
Selena lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Trzymam kciuki za ciemniejące kreseczki
Dziewczyny, trochę mnie nie było, najpierw ja a potem Iskierka walczyłyśmy z jelitówką wiec wpadałam tylko coś napisać i tyle. Jeśli coś mam poprawic w liscie to piszcie proszę i się upominajcie bo doszło tyle postów ze się pogubiłam
Iskra444 ja prosiłam o przepisanie bo mi się daty pomerdały. Proszę na 15.06Iskra444 lubi tę wiadomość
-
jak długo mieliscie pozytywny wynik testu owu ? Wczoraj caly dzin wychodziły pozytywne uzylam tej apki Fertility test analyzer i rano było było 117% a popoludniu 138% przebarwienia czyli pik był , wieczorem zrobilam i wydawalo sie ciut jasniejsze ale nadal ciemniejsze od testowej , i to samo dzis rano tez ciemniejsze od testowej ale ciut jasniejsze ,.sprawdze w procentach na apce jak wruce z pracy i wkleje zdjecia dzis skok tempki z 36.4, 36.5 na 36.7 z tym ze obudzilam sie 2 godziny wczesniej i zmiezyłam nie moglam przetrzymac jeszcze w łuzku wiec wstawalam pare razy ale drugim razem jak zniezyłam było 36.6 Nie wiem ktora wziasc pod uwage🤔
-
Dziewczyny mam wynik bety... 510 mLu/ml 😍🥰🧡🍀 Boże dziękuje 🙏🙏🙏 Jeszcze tylko wynik progesteronu 😊 Ma być koło 14
Blondyna.B, Gosiak123, Iskra444, Sendi94, nulka_23, Korcia55, Księgowa, Marcelq, Agnuka, weronika_weronika, Axon, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Postaraj się nie martwić na zapas.
Na pocieszenie napiszę, że też miałam spadek o około 0,2 i wszystko jest ok. Teraz już nie mierzę temp, żeby się nie stresować
U mnie dziś termin @ i dzisiejszy test
https://zapodaj.net/4f047a10a0106.jpg.htmlSelena, Sendi94, Kasiekkk, Agnuka, weronika_weronika, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA