Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
No to teraz trzeba brać chłopa w obroty 😉
Blondyna.B, Sesyjka lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No kochana mega wynik 🤩❤️nawet ja takiego nie mam teraz w ciąży 😉 chociaż liczę że dziś będzie większy niż ten ze środy ☺️
Selena lubi tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Dokładnie, ja też odpuściłam mierzenie temperatury bo za dużo niepotrzebnego stresu
U mnie dziś termin @ i dzisiejszy test
https://zapodaj.net/4f047a10a0106.jpg.html
Na długi weekend wypadłam z forum i teraz nadrabiam
Ewidentnie ciemnieje... 😍 -
Selena wrote:Mam nadzieję.. 😏 Bo znowu pojawiła się krew 😭😭😭czy ja przynajmniej raz nie mogę być w ciąży bez żadnych problemów 😩😩😩😔
Selena lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Tylko ze ja już biore Duphaston...Mam wynik progesteronu : 26,1 ng/ml czyli wzrósł od środy 🙃 wiec skąd ta krew 😪😪😪😪
w dacie spodziewanej 🐵 zdarzają się takie plamienia. Myślę, że głowa do góry 🍀 wyniki badań są ładne i świadczą o samych dobrych rzeczachSelena lubi tę wiadomość
-
Agnuka wrote:w dacie spodziewanej 🐵 zdarzają się takie plamienia. Myślę, że głowa do góry 🍀 wyniki badań są ładne i świadczą o samych dobrych rzeczach
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Ale w czerwcu wysyp ⏸🙈 iskra bardzo ładny progesteron bez wspomagaczy, może coś się z tego wykluje. Selena będzie dobrze, jesteś obstawiona lekami jedynie co możesz zrobić to się nie denerwować. Wiem bo sama przeżywałam podobne rzeczy i stres wcale mi nie pomogl
Selena lubi tę wiadomość
02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
Selena, będzie dobrze! Na tym etapie jeszcze na usg faktycznie nic nie widać, a zwiększenie ilości tabletek tez nie pomoże utrzymać ciąży. Duphaston 6 tab dziennie i jeszcze luteina 🤯 Taka ilość tabletek nie zahamuje Ci plamienia. Kiedy lekarze przestaną to robić kobietom... masz piękny progesteron!
Połóż się wygodnie i czekaj aż plamienie ustanie, oszczędzaj się i bądź dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 15:19
anka, Selena lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Selena wrote:Tylko ze ja już biore Duphaston...Mam wynik progesteronu : 26,1 ng/ml czyli wzrósł od środy 🙃 wiec skąd ta krew 😪😪😪😪23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Hej 👋
Gratuluję wszystkim ⏸️, trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które, tak jak ja, w czerwcu zamiast dwóch kresek rozpoczęły nowy cykl 🤷
Będę testować cokolwiek dopiero w lipcu, ale nie ma jeszcze nowego wątku, więc chciałam się gdzieś przyłączyć, żeby było mi raźniej przez kolejne 30 dni oczekiwania, można jeszcze? 😊Marcelq lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
miska997 wrote:Wktorym DPO masz taki progesteron? Ja 7dpo miałam 18.300...dzis @ nie ma a powinna byc. Owulka potwierdzona wiec moze sie cos z tego wykluje...na 4 testach cienie w tym 2 facelle z okienkiem alr mowia ze facelle z okienkiem zawsze maja cień. Jeśli @ nie przyjdzie czekam z testowaniem do środy,czwartku. I jak beda grube lrechy to uwierze 😍 o ile będą...hehehrh
-
celina550 wrote:Hej 👋
Gratuluję wszystkim ⏸️, trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które, tak jak ja, w czerwcu zamiast dwóch kresek rozpoczęły nowy cykl 🤷
Będę testować cokolwiek dopiero w lipcu, ale nie ma jeszcze nowego wątku, więc chciałam się gdzieś przyłączyć, żeby było mi raźniej przez kolejne 30 dni oczekiwania, można jeszcze? 😊 -
Martyna33 wrote:Selena, będzie dobrze! Na tym etapie jeszcze na usg faktycznie nic nie widać, a zwiększenie ilości tabletek tez nie pomoże utrzymać ciąży. Duphaston 6 tab dziennie i jeszcze luteina 🤯 Taka ilość tabletek nie zahamuje Ci plamienia. Kiedy lekarze przestaną to robić kobietom... masz piękny progesteron!
Połóż się wygodnie i czekaj aż plamienie ustanie, oszczędzaj się i bądź dobrej myśli -
Selena wrote:No to kochana co by mogło pomóc 😔😩nie dźwigam nie przemęczam się dbam o wszytko co mogę 😊a plamienie cały czas jest 😩😭tak bardzo bym chciała cieszyć się tą ciąża a niewiem czy będzie mi to dane 😔
Uwierz w swojego dzieciaczka, jemu nic nie trzeba do pomocy. Jesteś w dniu spodziewanej miesiączki, plamienia w ciąży ma mnóstwo kobiet i to często nie znaczy nic złego musisz się uzbroić w cierpliwość, twoje nerwy prawdopodobnie bardziej szkodzą maluchowi niż te plamieniaIskra444, Selena lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dziewczyny czy mogłybyście mi pomoc w interpretacji wykresu? Mierzę temp. dopiero od tego cyklu i kompletnie tego nie ogarniam. Ovufriend wyznaczyło mi owulację wczoraj właśnie na podstawie wykresu ale owulaki cały cas negatywne (myślę że pozytyw powinien być dziś lub jutro) czy jest szansa, że mimo wzrostu tempki owulacja dopiero będzie?
-
Ivanka93 wrote:Dziewczyny czy mogłybyście mi pomoc w interpretacji wykresu? Mierzę temp. dopiero od tego cyklu i kompletnie tego nie ogarniam. Ovufriend wyznaczyło mi owulację wczoraj właśnie na podstawie wykresu ale owulaki cały cas negatywne (myślę że pozytyw powinien być dziś lub jutro) czy jest szansa, że mimo wzrostu tempki owulacja dopiero będzie?