Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bialeekk wrote:Heeej! Miłego piątku!!❤️
Dziewczyny, wpadam do was z pytaniem, bo sama nie umiem tego rozgryźć😂
Mój termometr trochę szwankował na początku tego cyklu , ale dodawałam temperatury do FF takie jakie mi pokazywał.
Czy też według was owu mogła być w tym dużym spadku? I wtedy wychodziłoby na to, że jestem 9dpo a nie 11?
Dzisiaj temp poszła znowu w górę, ale „planowo”jutro już powinnam dostać okres i tak się bije z myślami, czy aby owu nie wystąpiła później.
Ps. Dzisiaj biel, a temp 37.06🤨
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 07:50
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Mój termometr trochę szwankował na początku tego cyklu , ale dodawałam temperatury do FF takie jakie mi pokazywał.
Czy też według was owu mogła być w tym dużym spadku? I wtedy wychodziłoby na to, że jestem 9dpo a nie 11?
Dzisiaj temp poszła znowu w górę, ale „planowo”jutro już powinnam dostać okres i tak się bije z myślami, czy aby owu nie wystąpiła później.
Czyli owu by była około 3 dni po pozytywnym teście, s sumie jest to możliwe. A jak w FF ukryjesz pomiar z wtorku, to zmieni Ci owu na środę? -
moonflower wrote:Dziewczyny!! Tyle się naczytałam od Was o tym badaniu prostaty, że śniło mi się że byłam ze starym u lekarza i jak mu powiedział co będą robić to miał w tym śnie taka panikę w oczach 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ciotka Moon tyle czasu na forum że już dorosła do poprowadzenia wątku!! I niech mnie drzwi ścisną jak ten lipiec nie będzie cudownym miesiącem!!! Puki co każdej z osobna życzę pozostania na czerwcu ale tym co przejdą na lipiec marzę aby po kolei wpisywać brzuszki!!
Idę spać, tym co nie ogladały polecam serial Dexter, u nas kolejna noc zarwana przez niego 🤣
Będziesz cudowną prowadzącą 🥰❤️moonflower lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane, ja od 6:30 na nogach zaczynam się szykować na wesele. O 9 jadę na makijaż 🤭
Miałam nie robić testów owu, ale mnie dziś podkusiło (nie z pierwszego sika) i efekt taki:
najlepszy hosting serwerow minecraft
Co o tym myślicie? Mam dzisiaj dopiero 14dc nie za szybko takie krechy przy 32 dniowych cyklach? 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 08:06
Niaha, moonflower, Pingwinek, Wron Kraa, Cukruś, S.Roszpunka, tetyda, Skatusia🥰, Angi90 , Putka2022 lubią tę wiadomość
-
Hej wam
@san do dzieła kochana 😏piękny piczor
@chocomonater jejku ty już 30 tydzień? A dopiero miałaś dwie kreski....
ChocoMonster, Niaha lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Hej wam
@san do dzieła kochana 😏piękny piczor
@chocomonater jejku ty już 30 tydzień? A dopiero miałaś dwie kreski....
Tylko kurcze szybko… pik w 14DC?! 😳 moje cykle są 32 dniowe ostatnio w 14DC mój pęcherzyk miał dopiero 15mm wiec nie wiem czy to możliwe w ogóle.. 🙈 wczoraj w Premom 0,1 a dziś 1,49?! Ja głupieje jużWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 08:14
-
san95 wrote:Tylko kurcze szybko… pik w 14DC?! 😳 moje cykle są 32 dniowe ostatnio w 14DC mój pęcherzyk miał dopiero 15mm wiec nie wiem czy to możliwe w ogóle.. 🙈 wczoraj w Premom 0,1 a dziś 1,49?! Ja głupieje już*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Wron Kraa wrote:Rany, Dexter jest niesamowity, a u mnie sen zabiera Sukcesja. To też jeden z lepszych seriali jaki oglądałam, na dzisiaj zostawiłam sobie ostatni odcinek:) już się nie mogę doczekać aż wyjdę z pracy.
U mnie nadal nie ma pika na owu, ciekawe czy go w ogóle złapie. Udanego piątku laski! 🌼
oooo tak!! jesteśmy też w trakcie Sukcesji! ale na chwile zrobilismy sobie przerwe na Dextera -
A muszę się wam pochwalić że na nowym mieszkaniu sprzęty się podłączają 😄 wczoraj gazownik był i uznałam że jak mam na czym gotować to już mogę się ściągać. Jutro mąż dorabia resztę prac ogarniamy i przenosiny
san95, moonflower, Pingwinek, Niaha, Lady_Dior, Angi90 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
ja myślę że owu miałaś dwa dni później niż wyznacza aplikacja! -
san95 wrote:Tylko kurcze szybko… pik w 14DC?! 😳 moje cykle są 32 dniowe ostatnio w 14DC mój pęcherzyk miał dopiero 15mm wiec nie wiem czy to możliwe w ogóle.. 🙈 wczoraj w Premom 0,1 a dziś 1,49?! Ja głupieje już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 08:34
-
Ja dzisiaj lece na monitoring zobaczyć jak tam rosną moje pęcherzyki 🤞
moonflower, Cukruś, Angi90 lubią tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
san95 wrote:Drugi miesiąc biorę NAC i inozytol, pierwszy miesiąc wiesiołek 3x1000mg wiec dołożyłam tylko wiesiołka*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
aśś wrote:Ja dzisiaj lece na monitoring zobaczyć jak tam rosną moje pęcherzyki 🤞
Dawaj znaka od razu po! 🫶aśś lubi tę wiadomość
👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
Choco, jak się czujesz? 🥰
ChocoMonster lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Cześć dziewczynki
ja dzisiaj spuściłam krew na proga, mam nadzieję, że nie będzie zerowy, tylko pokaże, że owu była
i właśnie siadam do pracy, kawka jest , więc można działać.
San, owulacja zawsze może się przesunąć, a z tego co kojarzę pisałaś, że śluz już też płodny się pojawił, także wszystko na to wskazuje, że owulacja za rogiem
Moon, będziesz super szefową! choć nie ukrywam, nie chciałabym do ciebie trafić 🙈🙈🙈 bo wolę już zostać tutajale lepszej osoby nie widzę na lipcowy
ps. Chciałam się też pochwalić, że dzisiaj wskoczyłam na wagę i mam pierwsze -2kg, jeeeaaa 💃💃💃moonflower, san95, Emka06, Niaha, Angi90 , Aśka lubią tę wiadomość
👦2020
👼2022
👦2024
⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻 nadal kp 🤱