X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
Odpowiedz

Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼

Oceń ten wątek:
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale muszę się Wam pochwalić.
    W styczniu zaczynałam nową pracę, w marcu kończyła mi się umowa, straciłam dziecko (niezła kumulacja), umowę miałam przedłużoną na trzy miesiące. A od lipca będę miała już na czas nieokreślony ❤️ i dostanę podwyżkę. Wczoraj odzyskałam takie poczucie, że wszystko wraca na właściwe tory i jakoś się wszystko kształtuje 😁 i idzie w dobrą stronę.

moonflower, Cukruś, tetyda, Angi90 , Pingwinek, RinTinTin, ChocoMonster, Putka2022, Niaha, rozalaa, Wron Kraa, Skatusia🥰, Emka06, S.Roszpunka, Kika95, Lipcowa lubią tę wiadomość

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Białek, a ja muszę napisać, że przeszłaś sporą przemianę odkąd jesteś na forum 😊 Oczywiście na plus! To, że jesteś życiowo ogarnięta to było widać od początku, ale teraz zauważam zmianę w nastawieniu do starań. Mentalnie jesteś w zupełnie innym miejscu niż na początku. Czekasz cierpliwie na swój czas, a jednocześnie robisz wszystko, by zmaksymalizować Wasze szanse. Brawo 😘

Paucia, Bialeekk, Angi90 , Niaha, Claire, rozalaa, Darka96, S.Roszpunka, Lipcowa, Amunicja lubią tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Pingwinek Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2023, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bluesky też mnie czeka awans na wysokie stanowisko w bardzo bliskiej przyszłości. I miałam z tym problem, no bo jak to tak, ja się tu staram o dziecko i nagle im powiem, że dzięki za awans ale ja w ciąży? Ale potem mój mąż zaczął mi robić pranie mózgu :D że niestety możemy sobie myśleć, że to już, że to za chwilę się uda, ale nigdy tego tak naprawdę nie wiemy.

Jeśli chcą Ci dać awans, to idź w to! Skup się na tym, pokaż, że Ci zależy, zrobi Ci to dobrze na głowę, bo zajmiesz myśli czym innym.

Jesli w międzyczasie pojawi się ciąża - cudownie! Jeśli jednak nie tak szybko, jak byśmy chciały, to przynajmniej dobrze wykorzystasz ten czas :)

Starania od: lipiec 2022

29.06.23 ⏸️
    30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
    04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
    10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
    26.07.23 jest ❤️
    03.08.23 USG przed 10. tyg
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Piszę dzisiaj, weekend od Was odpoczywam.
    W poniedziałek z rańca u mnie testowanko, chodź tak jak mówię, biel vizira byndzie jak ta lala :)
    Czuje wgl bóle jak na okres, wiec już coś nadchodzi @@@.

My bardzo dużo działamy póki pogoda jest w koło domu, wczoraj to padłam na twarz, dzisiaj ledwo co zeszłam z łóżka. A od wyrywania chwaściorów to mnie palce normalnie bolą-takie zakwasy.

Cukruś, wiadomo, że masz różne emocje. Przemyśl sobie na spokojnie. Jeżeli chcecie skorzystać, to przegadaj z mężem, czy będziecie w stanie jeździć ileś tam km, czy szukać coś bliżej. Jakie sa koszty, na początku badań w klinikach, dodatkowo zlicz sobie koszty paliwa, czy macie możliwości brać urlopy na wyjazd itp. Może jakieś dofinansowania są na Twój rejon. Jakieś rozeznanie możesz trzasnąć w tej sprawie, jak to ginekolog powiedziała.

Obyście miały Piękny Weekend i Spokojny! ♥

Cukruś lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • Miminka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeek to prawda co mówią Dziewczyny, jesteś bardzo dojrzała i masz naprawdę poukładane w głowie 😊
    Mam porównanie bo mam siostrę w podobnym wieku, ale to jeszcze taka dziecinka kochana... Studiuje, coś tam pracuje, ale dziecko czy poważny związek to jakaś abstrakcja 😅

Dziewczyny, rozwijajcie się zawodowo, przyjmujcie awanse 💪To mega ważne, dla siebie <3 Trzeba żyć tym co tu i teraz a nie tym co może będzie, teraz, kiedyś czy może nawet niestety nigdy 🤷‍♀️

Pingwinek, Hach, Dara, Darka96, Bialeekk lubią tę wiadomość

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • Cukruś Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa 🫶
    Ja robię sobie przerwę od forum na weekend lub dłużej. Jak będę testować to dam znać co mi wpisać 😊

Miłego słonecznego dnia!

👱‍♀️
    AMH 7,9
    ❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
    ❔️ANA3 - histony graniczny (+)
    12/2023 klinika
    ✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle

🧔
    ❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
    ✅️ badania hormonalne, kariotypy
    ✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
    ✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%

obecnie 24 cs 🤡

✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
    🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miminka wrote:
    Bialeek to prawda co mówią Dziewczyny, jesteś bardzo dojrzała i masz naprawdę poukładane w głowie 😊
    Mam porównanie bo mam siostrę w podobnym wieku, ale to jeszcze taka dziecinka kochana... Studiuje, coś tam pracuje, ale dziecko czy poważny związek to jakaś abstrakcja 😅

Dziewczyny, rozwijajcie się zawodowo, przyjmujcie awanse 💪To mega ważne, dla siebie <3 Trzeba żyć tym co tu i teraz a nie tym co może będzie, teraz, kiedyś czy może nawet niestety nigdy 🤷‍♀️

Dokładnie, poza tym jak to ktoś mądry kiedyś powiedział, szczęśliwa i spełniona mama to szczęśliwe dziecko!

Życie nie jest łatwe, trzeba patrzyć na swój czubek nosa, dbać o siebie, myśleć o sobie i robić coś dla siebie, bo niestety nikt dla nas tego nie zrobi. Jeśli będziesz się czuła spełniona zawodowo to będziesz z chęcią chodziła do pracy, a wtedy nie będziesz po pracy chodziła sfrustrowana i niezadowolona z życia.

Pingwinek, Miminka, Paucia, Niaha lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś wrote:
    Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa 🫶
    Ja robię sobie przerwę od forum na weekend lub dłużej. Jak będę testować to dam znać co mi wpisać 😊

Miłego słonecznego dnia!

Cukruś a Ty dostajesz coś na pękanie tych pęcherzyków, czy Twój gin za każdym razem czeka aż same pękną?

Może warto by mu coś zasugerować 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 10:07

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukruś wrote:
    Dziewczyny nie odzywałam się od wczoraj, ale cały czas Was czytam. Jestem po wczorajszym tatuażu, jest cudowny. Ale raczej nie chce go wklejać bo chce pozostać "anonimowa" a jednak to jest jaki znak szczególny. Miał być mały wyszedł na prawie całe przedramię haha 🫣

Popołudniu miałam dzień przeryczany, nie moglam dojść do siebie po prostu pewna osoba wbila mi igłę (która wydawało mi się, że mam przepracowana) mocniej, głębiej i jeszcze powiercila nią.
    Tym sposobem doszłam do siebie coś ok 21, cała popuchnięte zaczęłam robić dżem na zimę z truskawek i poszłam spać po 22.

Cały czas myślę o tej klinice. Czy to może już czas się rozgladsc tak jak zasugerowała moja gin?
    Ale gdzie? Bliżej miejsca zamieszkania czy może w miejscowości gdzie pracuje mój mąż?
    Co z dojazdami? Ja nie mam stałej pracy bo jestem na umowie zlecenie. Jakie będą koszty? Czy damy radę?
    I tak jak nigdy dopadły mnie takie myśli. Wiem, że klinika to nie koniec świata i to jest nawet lepsze wyjście niż normalny gin, ale poczułam się taka przybita do ściany. Mamy w rodzinie parę, która miała inseminacje. Nie wiem czy może podpytać się od czego zaczynali? Czy to jeszcze czas? Czy jeszcze zaczekać? Z tym, że wiem, że babeczka miała endometriozem (prawdopodobnie) więc to też trochę inna sytuacja niż u nas.

Przecież żadna z nas nie myślała, że zajscie w ciążę będzie takie trudne.

Mam trochę burze w głowie.
    Bo niby poczułam, że może to będzie ten cykl. Ale trochę przygaslam słysząc, że może to być mój problem jeżeli pęcherzyki pękają jak są już duże. Z drugiej strony poczytałam trochę i z takich dużych pecherzykow też były ciążę.

Weszłam dzisiaj na wagę i kilogram mniej. Wiem, że to woda w pierwszych dniach, ale cieszy 😊
    Jeszcze tylko 19 kg przede mną 🤣

Bardzo mi przykro, że spotkałaś taka osobę na swojej drodze :( najlepiej się odciąć i nie cierpieć, nawet jeśli to rodziny 🥺

Zdradzisz przepis na dżem truskawkowy? Nigdy nie robiłam, a w sumie czemu by nie zacząć 😁

Co do kliniki, myślę, że warto pójść, pogadać. Nic nie stracicie, nikt Was do niczego nie zmusi a możecie wyjść bogatsi o dodatkową wiedzę. Wczoraj przeglądając różne wątki natknęłam się na pewien wpis sugerujący, że warto pójść na takie pierwsze wizyty w kilku klinikach (jeśli jest taka możliwość), bo nie zawsze dostaniemy to czego oczekujemy w tej pierwszej. Ja troszkę żałuję, że poszliśmy tylko do invicty, jednak z perspektywy czasu patrzę na to, tak, że główne skupienie było w kierunku inseminacji i in vitro z ich strony. A nikt cholera nie pomyślał tam, żeby zrobić ten posiew w kierunku ureaplasma. Nawet przed HSG! Mam o to żal do nich. Postanowiliśmy, że jeśli dojdzie do in vitro to na pewno nie tam.
    A więc może pójdźcie na wizytę w tych dwóch placówkach?

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Pingwinek Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jedno dziewczyny! Wczoraj pani w tej klinice odniosła się też do 2% morfologii i powiedziała, że jasne, mamy dbać o siebie ciągle mocno, ale te 2% to nominalnie prawie 3 mln plemników, a to znaczy, że naprawdę jest z czym działać naturalnie. Ulga na twarzy mojego męża i spokój w moim sercu - bezcenna...

Niaha, Frutellka , Dara lubią tę wiadomość

Starania od: lipiec 2022

29.06.23 ⏸️
    30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
    04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
    10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
    26.07.23 jest ❤️
    03.08.23 USG przed 10. tyg
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle z jakich aplikacji korzystacie? Bo właśnie wklepałam dane do Fertility Friend i jak ładnie pokazuje wykres 🥰. O wiele lepiej niż Ovufriend. Bardziej czytelny, aż się pochwalę, bo nie zdawałam sobie sprawy, że jest taki super 😂. https://ibb.co/YPGgpch

Pingwinek, Darka96, S.Roszpunka lubią tę wiadomość

• Cukruś Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moon, nie nie dawal mi nic. Przy ostatnim cyklu ja wspomniałam, ale nic nie powiedziała bo to był 1 cykl ze stymulacja. A teraz przy 2 cyklu stymulowanym poszłam na 1 wizytę zobaczyć czy są a później dopiero na sprawdzenie czy pękły bo było Boże Ciało i mi wizyta wypadła.
    Ale jak wtorek już miały prawie 17 i prawie 18 a jak pwu była w niedziele to podejrzewam, że były duże przy pękaniu.

Niaha ja robiłam z thermomix więc wszystko za mnie zrobiło 🤣

Chce zrobić przerwę od forum, wykorzystam ją na wyszukiwanie informacji odnośnie kloniko, dzięki dziewczyny 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 10:14

Niaha lubi tę wiadomość

👱‍♀️
    AMH 7,9
    ❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
    ✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
    ❔️ANA3 - histony graniczny (+)
    12/2023 klinika
    ✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle

🧔
    ❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
    ✅️ badania hormonalne, kariotypy
    ✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
    ✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%

obecnie 24 cs 🤡

✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
    🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę
  • RinTinTin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najważniejsze, żeby nie odkładać życia na później! Cieszyć się z tego co mamy tu i teraz.

Ja mam dobrą pracę, wysokie stanowisko, ale czuję, że już się nie rozwijam. Zmianę pracy odkładałam rok, bo może będę w ciąży. Gdy już znalazlam coś lepszego, pokazały mi się dwie kreski, niestety na krótko.

Nową prace zaczynam od września, starań nie zawieszamy. I będzie co ma być! Zawsze sobie poradzimy!

Nie chcę za kilka lat powiedzieć, że mogłam zarobić coś więcej, a tego nie zrobiłam.

Cukruś jeśli czujesz, że w klinice będziesz bardziej zaopiekowana to idź w to! Zrób to co Ci podpowiada serce. Niejedna dziewczyna tu na forum mówiła, że najlepsze co zrobiła to rozpoczęcie diagnostyki przed upływem roku od rozpoczęcia starań. Moze klinika pozwoli Ci poukładać Twoje dylematy?
    Trzymam są Ciebie mocno kciuki 🤞🏻

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2023, 10:16

Cukruś, Pingwinek, Wron Kraa, Darka96 lubią tę wiadomość

26 cykli starań naturalnych ❌
    05.23 💔

EF IVF
    05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
    06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌

09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
    📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
    23.09.24 zabieg

🙋🏻‍♀️35l🙋🏼27l

📈POF
    AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09
  • Miminka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonflower wrote:
    Cukruś a Ty dostajesz coś na pękanie tych pęcherzyków, czy Twój gin za każdym razem czeka aż same pękną?

Może warto by mu coś zasugerować 😂

No niestety z tego co widzę, mamy więcej pomysłów niż lekarze 😅 Oni powinni się tu dokształcać, bo wielu doktorkom teraz trzeba samemu coś sugerować...

Cukruś, Niaha lubią tę wiadomość

🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔‍♂️ 30

7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕

19.07- ⏸️ 🥹
    21.07- beta 119,7 🤍
    25.07- beta 1212,9 🤍😭
    31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
    21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
    14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
    23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
    07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
    28.12- 1106 g Franulka 🩵
    17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
    22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
    04.03- 3229 g Misia 🐻

27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙

age.png
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam na chwilę - Cukruś, powiem Ci szczerze, wystarczy wpisać w Google - ile czasu średnio zajmuje zajście w ciąże - odpowiedź: zazwyczaj do pół roku, maksymalnie do roku. Po roku starań - klinika. Po prostu, ja bym się wcześniej nie decydowała się, tylko dała szanse, normalnie, naturalnie, bez biegania, kłucia się, płacenia całej masy pieniędzy i okłamywania lekarzy - bo np. HSG myśle że nikt bez roku starań i badań faceta nie zrobi. Więc żeby na skierowania bezpłatnie - to trzeba by było nakłamać. Jak bardzo się boisz, polecam sprawdzić rezerwę jajnikową - żeby wiedzieć czy jest czas, ale jesteś bardzo młoda, więc myślę że spokojnie 😊 ja mam rozdwojenie jaźni z Tobą - bardzo Ci kibicuje ale tak świrujesz tak, że masakra 😂

Niemampomyslunanick, Paucia, Claire lubią tę wiadomość

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    3.02 FET 5bb👎

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • Paucia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    Wpadam na chwilę - Cukruś, powiem Ci szczerze, wystarczy wpisać w Google - ile czasu średnio zajmuje zajście w ciąże - odpowiedź: zazwyczaj do pół roku, maksymalnie do roku. Po roku starań - klinika. Po prostu, ja bym się wcześniej nie decydowała się, tylko dała szanse, normalnie, naturalnie, bez biegania, kłucia się, płacenia całej masy pieniędzy i okłamywania lekarzy - bo np. HSG myśle że nikt bez roku starań i badań faceta nie zrobi. Więc żeby na skierowania bezpłatnie - to trzeba by było nakłamać. Jak bardzo się boisz, polecam sprawdzić rezerwę jajnikową - żeby wiedzieć czy jest czas, ale jesteś bardzo młoda, więc myślę że spokojnie 😊 ja mam rozdwojenie jaźni z Tobą - bardzo Ci kibicuje ale tak świrujesz tak, że masakra 😂

Rozalaa piękne i mądre słowa :) polać proszę tej kobiecie :D dokładnie tak, jak mówisz - do pół roku, a nawet w obecnym świecie pełnym stresu do roku lekarze uznają za normę...chyba, że rezerwa jajnikowa jest niska, albo są inne odchyły, jak u mnie - działanie 1 jajnika (więc 50% szans), endometriozy, PCOS, mega słane wyniki nasienia... to wtedy zaleca się wizytę ze specjalistą. Tu dziewczynki tyle już widziały, znosiły różne przeciwności losu, poronienia i inne historie... że naprawdę wiedzą, co mówią <3

rozalaa lubi tę wiadomość

12.2021r - 💒
    11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
    03. 2023 - CB 4t 💔
    29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
    30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
    6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
    14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
    07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
    20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
    17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
    preg.png[/url]
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna wrote:
    W ogóle z jakich aplikacji korzystacie? Bo właśnie wklepałam dane do Fertility Friend i jak ładnie pokazuje wykres 🥰. O wiele lepiej niż Ovufriend. Bardziej czytelny, aż się pochwalę, bo nie zdawałam sobie sprawy, że jest taki super 😂. https://ibb.co/YPGgpch

Ja korzystam z:
    ovufriend - dla forum,
    FF (fertility friend)- dla wykresów,
    premom - do wpisywania testów,
    Femometer - bo tam zapisywane są automatycznie pomiary z mojego termometru

Bezimienna , S.Roszpunka lubią tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2023, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Mnie tu dawno nie było. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta.
    Obecnie mam 2 drożność jajowodów, pęcherzyk pękł, od jutro Duphaston.
    Jak się nie uda to w następnym cyklu drożność. Mam skierowanie i będę ją wykonywać w ICZMP w Łodzi. To ak w skrócie.
    Gratuluję wszystkich ciąż <3

Paucia, Hach, moonflower lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2023, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować będę 25 czerwca - 12 dni po zastrzyku, 11 dpo :)

• aśś Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2023, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Kochane, ja po monitoringu, z 3 pecherzykow urosl jeden ladny 21 mm, reszta 17 i 14 mm, wiec odpadaja, moje endo uroslo do 8 mm po suplach wiec dla mnie to szok, zazwyczaj bylo 5, wiec uwazam to jako wielki sukces :) teraz dorwać męża przez caly weekend i pozniej testowanko. Wczoraj palnęłam 2x zivafert (tansza wersja ovitrellu) i czekamy az laskawy pecherzyk peknie :)

Staaraczkaaa, Niaha, Pingwinek, Paucia, Lady_Dior, moonflower, Lani lubią tę wiadomość

Rozpoczęcie starań 06.2022
    💁‍♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
    Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
    Trombofilia:
    MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
    PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️

14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
    💁‍♂️
    L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
    Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
    DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0%
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ