Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwie, wrote:Cześć. Dzień dobry
Z dużą dozą ostrożności i nieśmiałości dołączam do wątku.
Dziś był kolejny dzień testowania i zauważyłam cień cienia. Nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam.
Jestem w szoku, bo test zrobiłam totalnie od czapy, bo o 13:25 xD
Poranny nic nie pokazał.
Próbowałam zrobić zdjęcie, ale na zdjęciu nic nie widać bo pada cień na ten cień
Więc na razie się nie pochwalę zdjęciem, mąż potwierdził, że nie mam halucynacji tylko rzeczywiście coś tam jest
Jestem pełna obaw, czy to nie jakaś zmyłka.
Szczególnie, że miałam plamienia przez...2,5 dni, dziś zauważyłam, że zanikają i zaczęło mnie mdlić...
Pozdrawiam Was i życzę wszystkim dwóch kresek ❤️
Cześć kochana 🥰 cieszę się, że postanowiłaś do nas dołączyć 😁 Trzymam kciuki, aby kreseczki szybko się rozkręciły 🤞🤞🍀 -
alicjawkrainieczaroow wrote:Cześć dziewczyny 😊 Ja również jestem tu nowa - więc jakby co, to pokierujcie lub poprawcie;)
Staramy się z mężem od sierpnia, tj. 10 miesięcy - niestety bezskutecznie:( Miałam bardzo rozchwiane cykle - od 28 do 65 dni, przez co ciężko było mi wychwycić owulację. Mierzyłam temperaturę, używałam testów owulacyjnych i obserwowałam śluz ale niestety każdy cykl był inny. Jesteśmy po przebadaniu hormonów, mąż zbadał nasienie, wszystko w porządku, ale nadal nic... W tym miesiącu po raz pierwszy miałam stymulację (Aromkiem)i monitoring i owulacja zaszła 12 czerwca, oczywiście staraliśmy się jak trzeba i czekam z testowaniem do 26 czerwca, ale mam przeczucie, że znowu nic z tego, dziś 6 dpo, a ja nie mam żadnych nowych objawów... To nasze pierwsze starania, nie mamy jeszcze dziecka, a tak bardzo już tego pragniemy... Ginekolog jest wręcz zachwycony naszymi wynikami jak na 30 lat, ale mnie to nie pociesza, bardzo chciałabym znać przyczynę, dlaczego mimo wszystko nam się nie udaje
Pozdrawiam wszystkie staraczki 😍
Mam nadzieję że już wkrótce wszystkie ujrzymy upragnione dwie kreseczki ⏸️
Cześćz przyjemnością dodaje Ciebie do naszego kalendarza na 26 czerwca. Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania, to śmiało pisz ❤️
alicjawkrainieczaroow lubi tę wiadomość
-
Polaya wrote:
No tutaj już nie ma żadnych wątpliwości - piękna krecha12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Jejku dziewczyny ja chcę słońca. Pogoda u mnie taka sobie pokropiło a ja senna jak diabli. Zwloklam się o 10 z wyrka, zawiozłam juniora na imprezę do domu i spać. Wstałam po 17, pojechałam po juniora z godzinę byliśmy tam wróciłam i padam na twarz... Wykoncze sie*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Polaya, z tą infekcją to sprawdzaliście oboje z mężem że już Ok? Bo z tego co piszesz, to była całkiem niedawno, a leczenie przeważnie chwilę trwa. Lepiej mieć to na oku.
Co do arbuzów 🍉 i truskawek🍓, to ja jestem na TAK! Kocham! My jeszcze w okresie letnim czekamy na kukurydze🌽🌽🌽🌽❤❤❤❤. A z owoców to jeszcze malinki. A no i pomidorki z własnej szalarni, nie ma nic lepszego i w żadnym sklepie takich się nie kupi🍅🍅🍅🍅❤❤❤❤.Bialeekk, Angi90 , Niaha lubią tę wiadomość
-
Dara wrote:Polaya, z tą infekcją to sprawdzaliście oboje z mężem że już Ok? Bo z tego co piszesz, to była całkiem niedawno, a leczenie przeważnie chwilę trwa. Lepiej mieć to na oku.
Co do arbuzów 🍉 i truskawek🍓, to ja jestem na TAK! Kocham! My jeszcze w okresie letnim czekamy na kukurydze🌽🌽🌽🌽❤❤❤❤. A z owoców to jeszcze malinki. A no i pomidorki z własnej szalarni, nie ma nic lepszego i w żadnym sklepie takich się nie kupi🍅🍅🍅🍅❤❤❤❤. -
Saya wrote:
Nie wiem, czy ktoś mnie tu czyta czy nie, ale jak pisałam tak zrobiłam i kupiłam test, bo ostatnie co miałam i pokazały biel 3 dni temu... A teraz??? Lecę jutro na bete 😂😂
Wielkie gratulacje 🤩🩷🩵Saya lubi tę wiadomość
-
Saya wrote:Tak się zestresowałam, że nie wiem czy czegoś jeszcze nie zrobić przy okazji bety.. W listopadzie poroniłam bardzo wcześnie 😔
Saya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kurde właśnie ogarnęłam, że to nasz pierwszy dwucyfrowy cykl starań!😳🔟
Oby to był pierwszy i ostatni!🥹🍉🤰🏽🤞🏽Angi90 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny, kurde właśnie ogarnęłam, że to nasz pierwszy dwucyfrowy cykl starań!😳🔟
Oby to był pierwszy i ostatni!🥹🍉🤰🏽🤞🏽
Może to będzie właśnie STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ 😅🙈❤️Jordania lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Ja już straciłam rachubę ile cykli starań za nami 🙄 Zazdroszczę jak czytam, że udało się w pierwszym, drugim, czy trzecim cyklu, ale i szczerze gratuluję ☺️ Szczęściary z Was! 🥰
Bialeekk lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
nick nieaktualnyEmka06 wrote:Ja już straciłam rachubę ile cykli starań za nami 🙄 Zazdroszczę jak czytam, że udało się w pierwszym, drugim, czy trzecim cyklu, ale i szczerze gratuluję ☺️ Szczęściary z Was! 🥰
Edit: no może 47cs jakoś, bo zapomniałam że były cykle na leczenie z antybiotykami itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 22:15
-
Dara wrote:My też spotkaliśmy boćka na postoju! Wylądował zaraz po tym, jak się zatrzymaliśmy 🌞.
Bluesky, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Jeśli to @ to oby tak data była też dla Was pierwszym dniem ciąży 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Lady_Dior mam pytanie, czy możesz podzielić się Twoimi objawami w poprzednich ciążach i czy są one porównywalne? Ciekawi mnie, czy w każdej ciąży masz podobne odczucia/objawy, czy jednak każda inna?
Można oficjalnie wpisać mi @.
W ciągu dnia jeszcze dość nieśmiało, ale wieczorem zaczęła rozkręcać się już pełną mocą. I w ten oto sposób zaliczyłam najkrótszy cykl od co najmniej kilku lat (od ok 5 lat mam apke kalendarzyk), który trwał 23 dni.
Jak zaczęliśmy się starać miałam cykle przez pół roku jak w zegarku 26 dni, a od jakiegoś czasu jak nie 24, to przedostatni cykl znów 27 dni, teraz to 23.. jeszcze tego brakowało żeby coś się rozregulowało 😞 -
Emka06 wrote:Ja już straciłam rachubę ile cykli starań za nami 🙄 Zazdroszczę jak czytam, że udało się w pierwszym, drugim, czy trzecim cyklu, ale i szczerze gratuluję ☺️ Szczęściary z Was! 🥰
Ja tak pytam o cykle starań, bo jak jedna dziewczyna ma 24-dniowe cykle, a druga 34-dniowe, to w ciągu roku czy dwóch robi to naprawdę spora różnice.
Mnie zawsze wkurzało, że mam krótkie cykle, bo miałam wrażenie, że często mam okres, dopiero się kończył, już się zaczynał....
Ale w trakcie starań bardzo to doceniłam, bo jest więcej "szans" i nie trzeba tak długo czekać na kolejną
Tak wiem, pokręcona logikachyba szukam czegokolwiek, ci mnie pociesza
Polaya lubi tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg