Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dara wrote:
Lady_Dior mam pytanie, czy możesz podzielić się Twoimi objawami w poprzednich ciążach i czy są one porównywalne? Ciekawi mnie, czy w każdej ciąży masz podobne odczucia/objawy, czy jednak każda inna?
Dara z córką ciąża była łaskawsza dla mnie. Tylko lekkie mdłości wieczorami, raz wymioty przez migrenę. Po pierwszym trymestrze luz już do końcaZ synem było gorzej, bo mdłości mnie męczyły przez cały dzień w 1wszym trymestrze a od 24tc.mialam bóle spojenia łonowego... Także tymi szczegółami się różniły...
Angi90 mam nadzieję, że uciekłaś przed burzą😁
Saya gratuluję pięknych tłustych kresek 😁😁😁
Moonflower dobrze, że przyszła o czasie - zaczynasz owocny cykl 💪🏻💪🏻💪🏻
Bluesky mam nadzieję, że pomimo wszelkich przeciwności miło spędziliście ten dzień 😘 Wszystkiego najlepszego dla Was
Polaya ja też sikam non stop 🤣 pewnie tak będzie aż krecha testowa będzie przynajmniej tak mocna jak kontrolna 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2023, 22:29
moonflower, Saya, Dara, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Po przeczytaniu Twojego posta włączyłam kalkulator w fonie i zaczęłam liczyć 😆 wyszło mi, że teraz jest 50 CS u mnie ogólnie a z obecnym mężem 19cs 😳 niezleee 😅🙈 Chyba jestę weteranę 😉
Edit: no może 47cs jakoś, bo zapomniałam że były cykle na leczenie z antybiotykami itp.
Kiedyś, wyobrażając sobie długie starania myślałam, że nie wytrzymałabym tego psychicznie, ale ten czas starań pokazał mi, że jak człowiek nie ma innego wyboru, to wszystko zniesie. Z różnymi emocjami, w różnej kondycji psychicznej, ale zawsze damy radę. Siła jest kobietą 🙌🏼Pingwinek, Amunicja, Niaha, Lady_Dior, Selina, Lipcowa, rozalaa, Angi90 , Jordania lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Emka06 wrote:Długa droga.. obyśmy już niedługo dobrnęły do mety🤰🏼🥰
Kiedyś, wyobrażając sobie długie starania myślałam, że nie wytrzymałabym tego psychicznie, ale ten czas starań pokazał mi, że jak człowiek nie ma innego wyboru, to wszystko zniesie. Z różnymi emocjami, w różnej kondycji psychicznej, ale zawsze damy radę. Siła jest kobietą 🙌🏼
Ja weszłam w fazę bycia na forum ze względu na to jakie jesteście fajne. Ciąża jest w tej chwili tak nierealną perspektywą, że jakoś się po roku stała ewentualnym dodatkiem do samego faktu profitów z przynależności do społeczności ovufriend 🫣
Jestem jak ten typ z mema:
- What are you doing?
- Nothing. Me? Huh, just hanging around 🤷🏼♀️
Mszyca, Selina, Emka06, Lipcowa, Bialeekk, Miminka, Wron Kraa, Claire, Marysiaa, Angi90 , Miczka, Aśka lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
nick nieaktualnyAmunicja wrote:Ja weszłam w fazę bycia na forum ze względu na to jakie jesteście fajne. Ciąża jest w tej chwili tak nierealną perspektywą, że jakoś się po roku stała ewentualnym dodatkiem do samego faktu profitów z przynależności do społeczności ovufriend 🫣
- What are you doing?
- Nothing. Me? Huh, just hanging around 🤷🏼♀️
Także ja sobie tutaj przycupne i poobserwuje Wasze piękne testy, bety i foty z USG 😍😊Amunicja, Pingwinek lubią tę wiadomość
-
Amunicja wrote:Ja weszłam w fazę bycia na forum ze względu na to jakie jesteście fajne. Ciąża jest w tej chwili tak nierealną perspektywą, że jakoś się po roku stała ewentualnym dodatkiem do samego faktu profitów z przynależności do społeczności ovufriend 🫣
- What are you doing?
- Nothing. Me? Huh, just hanging around 🤷🏼♀️Amunicja, Pingwinek, Claire, Angi90 , Aśka lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
KarolinaAnastazja - trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie, oby była piękna niespodzianka
Światełko - jakie plany na dzisiaj? Testujesz dalej, czy może skusiłaś się na betę?
Saya, Polaya - trzymam kciuki za betę 🤞🤞🍀 Koniecznie dajcie znać
Wioleta91 - piękny wzrost temperatury 🥰 A jak tam w nowej pracy?
Lady_Dior - trzymam kciuki, aby kreska ładnie ciemniała 🤞🤞🍀
Selina - jak tam wrażenia po ziołach Klimuszko? Nadal jesteś taka senna, czy już się ustabilizowało?
Karina - jak tam u Ciebie? Planujesz we wtorek wskoczyć na proga?
Kil - jak tam kochana po urlopie?
Kochane nasze brzuchatki: rolka355, kwiatek100, Skatusia🥰, eRKow., Tośka1, Biała1987, Delfi, Kropkaxyz, Marysiaa jak tam się czujecie? Już zaplanowałyście pierwszą wizytę serduszkową?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 06:43
Wioleta91, Lady_Dior, KarolinaAnastazja, Karina, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior myślę, że będę miała podobnie
Choć jestem osobą dla której sen jest podstawą życia i potrawię olać wszystko żeby spać, to dzisiaj nie dość że wstaję wcześnie bo beta to jeszcze to obudziłam się już... 2,5 godziny przed budzikiem
Bardzo się stresuję ale i jestem podekscytowana, chyba pęcherz nie daje mi spać, ale trzymam siku na rano, żeby ujrzeć może mocniejszą krechę
Jest mi aż głupio jak jestem tutaj wśród osób starających się latami, czuję się winna, przykro mi że nie każdemu jest to dane 🥺 -
Niaha wrote:KarolinaAnastazja - trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie, oby była piękna niespodzianka
Światełko - jakie plany na dzisiaj? Testujesz dalej, czy może skusiłaś się na betę?
Selina - jak tam wrażenia po ziołach Klimuszko? Nadal jesteś taka senna, czy już się ustabilizowało?
Kochane nasze brzuchatki: rolka355, kwiatek100, Skatusia🥰, eRKow., Tośka1, Biała1987, Delfi, Kropkaxyz, Marysiaa jak tam się czujecie? Już zaplanowałyście pierwszą wizytę serduszkową?
Piękne te Wasze kreseczki, gratuluję 🥰 -
Emka jak ja tą "dwubiegunówke" dobrze znam! 😁
Raz leżę i płaczę, że nigdy nie będę mamą zatapiając się w niesprawiedliwości, a za chwilę "wiem, zrobię jeszcze to i to i na pewno się uda". 😉 Nawet wczoraj znalazłam w necie jakiś kalkulator prawdopodobieństwa skuteczności in vitro i wyszło w moim przypadku 36,5 % i myślę sobie "o kurcze, nie tak źle na pewno się uda" 😅
Dziewczyny gratuluję kreseczek, życzę nudnych ciąż 😊 potwierdzacie regułę, że jednak da się szybko zajść 😉
Uświadomiłam sobie jak bardzo czekam na 2 kreski u tych długoterminowych Staraczek ❤️
Dziewczyny dla Nas też musi wyjść słońce! ❤️
Witam w nowym tygodniu - niech będzie piękny ❤️🥰Emka06, Bialeekk, Angi90 , Amunicja, agentka93 lubią tę wiadomość
-
Polaya wrote:Jest mi aż głupio jak jestem tutaj wśród osób starających się latami, czuję się winna, przykro mi że nie każdemu jest to dane 🥺2024
3 x IUI
2025
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
Polaya wrote:Lady_Dior myślę, że będę miała podobnie
Choć jestem osobą dla której sen jest podstawą życia i potrawię olać wszystko żeby spać, to dzisiaj nie dość że wstaję wcześnie bo beta to jeszcze to obudziłam się już... 2,5 godziny przed budzikiem
Bardzo się stresuję ale i jestem podekscytowana, chyba pęcherz nie daje mi spać, ale trzymam siku na rano, żeby ujrzeć może mocniejszą krechę
Jest mi aż głupio jak jestem tutaj wśród osób starających się latami, czuję się winna, przykro mi że nie każdemu jest to dane 🥺
Po 8mej lecę do labu na bete 😬Polaya, Niaha, Pingwinek, moonflower, Delfi, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Emka jak ja tą "dwubiegunówke" dobrze znam! 😁
Raz leżę i płaczę, że nigdy nie będę mamą zatapiając się w niesprawiedliwości, a za chwilę "wiem, zrobię jeszcze to i to i na pewno się uda". 😉 Nawet wczoraj znalazłam w necie jakiś kalkulator prawdopodobieństwa skuteczności in vitro i wyszło w moim przypadku 36,5 % i myślę sobie "o kurcze, nie tak źle na pewno się uda" 😅
Dziewczyny gratuluję kreseczek, życzę nudnych ciąż 😊 potwierdzacie regułę, że jednak da się szybko zajść 😉
Uświadomiłam sobie jak bardzo czekam na 2 kreski u tych długoterminowych Staraczek ❤️
Witam w nowym tygodniu - niech będzie piękny ❤️🥰Polaya, Lipcowa, Emka06 lubią tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Saya wrote:Dzień dobry i witaj w klubie, przewracałam się dzisiaj z boku na bok i non stop budziłam. Właśnie wstałam, nakarmiłam koty i znowu siknelam na test, bo nie wierzę nadal, że wyszedł wczoraj pozytywny.
Po 8mej lecę do labu na bete 😬Saya, Lady_Dior, Pingwinek, Delfi, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Hej. Powodzenia dzień, jeśli któraś planuje testować! Ma mamy umówioną wizytę na 26 czerwca, wg OM to będzie 7+4.
Dobrego dnia!Saya lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:KarolinaAnastazja - trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie, oby była piękna niespodzianka
Kochane nasze brzuchatki: rolka355, kwiatek100, Skatusia🥰, eRKow., Tośka1, Biała1987, Delfi, Kropkaxyz, Marysiaa jak tam się czujecie? Już zaplanowałyście pierwszą wizytę serduszkową?Niaha, Pingwinek lubią tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Cześć dziewczyny!
Gratuluję każdych 2 kreseczek 🫶 tulę za biele i małpy 🫂🫂
Odzywam się po weekendowej nieobecności.
Czy glowa odpoczęła? Nie wiem, może trochę.
Temperatura praktycznie cały czas utrzymuje się na jednym poziomie, nie wiem co to oznacza.
Dzisiaj 8dpo, krew ma proga spuszczoną i lecę do pracy.
Miłego dnia 🫶rozalaa, Miminka, Angi90 , Hope..., Dara lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
24 cykle naturalnych starań 🤡
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025 7dpt 79,20 mIU/ml prog 38,30 ng/ml ✨️🍀 -
Lipcowa wrote:Emka jak ja tą "dwubiegunówke" dobrze znam! 😁
Witam w nowym tygodniu - niech będzie piękny ❤️🥰Claire, Lipcowa lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
Polaya wrote:Ja właśnie czekam na betę, laboratorium od 7 u mnie otwarte, nie mogłam się spóźnić ani minuty, jestem pierwsza w kolejce, za mną już jakieś 10 osób😂 Też nie wierzę, cztery testy pozytywne a ja nadal nie ogarniam jak do tego doszło
-
Wow ale tu się podziało przez weekend! Polaya, Saya, Światełko gratulacje mamusie 🥰 oby teraz już było z górki.
My sobie działaliśmy przez weekend. Haha stary przekminiał jak to najlepiej syna zrobić. Mówię mu że najoptymalniej to co 2 dzień. Zrobił harmonogram, po czym stwierdził, że na pewno pomyliłam i miało być 2 razy na dzień 😈😁. Owulacja najprawdopodobniej dziś. Zobaczę czy temperatura podskoczy, to może jeszcze z wami zatestuję pod koniec miesiąca 🤞lub otworzę lipiec 💪Saya, Niaha, Angi90 , Światełko, Dara, S.Roszpunka, Lipcowa lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙