Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Miminka wrote:Miłego dnia Kobietki 😊 U mnie w końcu po kilku dniach deszczu wyszło słońce
🌞
Wysyłam Wam go dużo, jeśli u którejś z Was brakuje 😃
KarolinaAnastazja- sikniesz dziś jeszcze? 🤞
Trzymam kciuki za bety i ciemniejące kreski 😊
Sikłam dla formalności, oczywiście biało. Odstawiam dzisiaj proga i czekam na @ -
Niaha wrote:KarolinaAnastazja - trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie, oby była piękna niespodzianka
Światełko - jakie plany na dzisiaj? Testujesz dalej, czy może skusiłaś się na betę?
Saya, Polaya - trzymam kciuki za betę 🤞🤞🍀 Koniecznie dajcie znać
Wioleta91 - piękny wzrost temperatury 🥰 A jak tam w nowej pracy?
Lady_Dior - trzymam kciuki, aby kreska ładnie ciemniała 🤞🤞🍀
Selina - jak tam wrażenia po ziołach Klimuszko? Nadal jesteś taka senna, czy już się ustabilizowało?
Karina - jak tam u Ciebie? Planujesz we wtorek wskoczyć na proga?
Kil - jak tam kochana po urlopie?
Kochane nasze brzuchatki: rolka355, kwiatek100, Skatusia🥰, eRKow., Tośka1, Biała1987, Delfi, Kropkaxyz, Marysiaa jak tam się czujecie? Już zaplanowałyście pierwszą wizytę serduszkową?
U mnie bielica, niczym bielik biały na polanie -
A tak na początku tygodnia, to spokojnego Wam życzę!
No niestety na naszą 2gą rocznicę prezentu pięknego nie będzie.
Tez mam czasami rollecoster emocji jeżeli chodzi i starania, ale już nie płaczę jak widzę biało na teście. Robiąc go zawsze jest biało wiec i dlaczego miało by być inaczej ? - tak do tego podchodzę.
A tak wgl to nie mam już żadnych testów w domu ani owulków ani ciążowych, muszę coś zakupić na nowy cykl.
No i jutro maszeruję na krzywą cukrową... aż mnie skręca jak sobie pomyślę..
Gratuluję II i oby jak najwięcej było ciężarnych mamusiek... na chwilę obecną 13 : 26 -
KarolinaAnastazja wrote:A tak na początku tygodnia, to spokojnego Wam życzę!
No niestety na naszą 2gą rocznicę prezentu pięknego nie będzie.
Tez mam czasami rollecoster emocji jeżeli chodzi i starania, ale już nie płaczę jak widzę biało na teście. Robiąc go zawsze jest biało wiec i dlaczego miało by być inaczej ? - tak do tego podchodzę.
A tak wgl to nie mam już żadnych testów w domu ani owulków ani ciążowych, muszę coś zakupić na nowy cykl.
No i jutro maszeruję na krzywą cukrową... aż mnie skręca jak sobie pomyślę..
Gratuluję II i oby jak najwięcej było ciężarnych mamusiek... na chwilę obecną 13 : 26
A tak na marginesie, to zaczynam brać NAC przez cały cykl -
Emka06 wrote:Ja też się na to pisze, gdyby któraś chciała podjąć się prowadzenia 😁 A tytuł wątku wymyśli nam Amunicja 😁🙌🏼
Claire, Amunicja, Emka06, rozalaa, Bialeekk, Niaha, Dara, Lipcowa, agentka93 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Witam serdecznie.
Po długiej przerwie poproszę o przyjęcie mnie do wątku i wpisanie mnie na listę wolnych strzelców..
Jak zawsze gratuluję kresek i brzuszków.
Ja póki co głowę muszę "uwolnić". Trwa to u mnie jakoś długo. Totalne zniechęcenie.. Nawet nie wiem kiedy mogłam mieć owu. O ile w ogóle. Termin 🦧 na 28.06..Niaha lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Ja w tym cyklu też mam wyjątkowo silną dwubiegunówkę. Z jednej strony czuję, że to może się udać. Doktor na ostatniej wizycie zachwalała, że wszystko wygląda super, że jej się bardziej podoba prawy jajnik, z którego szykuje się owulacja (wcześniejsze 2 były z lewego). To pierwszy staraniowy cykl po wyleczeniu pasożytów. No wszystko tak jak powinno być. A z drugiej strony na początku lipca wybieram się na tydzień do siostry za granicę. I ostatnio obleciał mnie strach, a co jeśli rzeczywiście się uda. Milion myśli. Wyjazd wypadnie w terminie gdzie powinnam co chwila latać na betę i kontrolować czy wszystko jest ok. Nigdy nie leciałam samolotem z taką ilością leków. Rozmawialiśmy o heparynie od 2 kresek. Czy ja to mogę zabrać ze sobą w samolocie. Przecież siostra od razu się domyśli. Nie chciałabym jej mówić tak wcześnie, bo co jak się znowu nie uda...
Ale silnie odrzucam od siebie ten chaos w głowie. Nie samą ciążą żyje człowiek. Mąż się ze mnie śmieje, że mam tendencję do wyszukiwania sobie problemów na siłę. Przecież jeszcze się nic nie wydarzyło 😆Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Evondita82, miło widzieć Cię ponownie 🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 09:27
Evondita82 lubi tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF ->
ET ❌ cb
+ ❄️ -
Angi90 wrote:Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące 🤞piękne bety 🍀 i udane wizyty ✊
Lady Dior, zdążyłam wczoraj, bo wiatr wszystko rozdmuchał 😅 w efekcie do wczorajszych aktywności doszło noszenie ciężarów, bo trzeba było podlać kwiaty i uprawy, a myślałam, że sobie od tego odpocznę 😑
San, mam tak samo jak Ty, leży ta temperatura i za cholerę nie chce skoczyć 🤦🏼♀️ Śluzu nie mam, póki co za pierwszym razem siemię lniane mi nie pomogło, testów owu nie robię. Owu będzie pewnie mocno opóźniona lub brak, bo wypada na prawą stronę, a bóli tak mocnych chyba jeszcze nie miałam, tyle że one były, minęły i tyle🤷🏼♀️
Ja przez 3 dni śluzu miałam tyle co nie miałam przez ostatni rok 😳 libido poszybowało pod niebiosa, a ból od 3 dni cały czas jest i nie mija.. 🤦🏻♀️ nie wiem o co chodzi. Jak jutro tempka nie pójdzie w górę to obstawiam bezowu, a mój organizm zrobił mnie w ciula i to tak bardzo jak jeszcze nigdy.
Trzymam kciuki za Twoją owulacje, niech się odbędzie 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 -
san95 wrote:Ja przez 3 dni śluzu miałam tyle co nie miałam przez ostatni rok 😳 libido poszybowało pod niebiosa, a ból od 3 dni cały czas jest i nie mija.. 🤦🏻♀️ nie wiem o co chodzi. Jak jutro tempka nie pójdzie w górę to obstawiam bezowu, a mój organizm zrobił mnie w ciula i to tak bardzo jak jeszcze nigdy.
Trzymam kciuki za Twoją owulacje, niech się odbędzie 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 -
Beezi wrote:Będę wirusować ile wlezie, tak bardzo czekam na Wasze ⏸️ i tak strasznie mi przykro z każdą ⚪ i 🐒 na pierwszej stronie. 😥 Bardzo na Was czekam, staraczki jesienno-zimowe, z którymi zaczynałam przygodę z forum ✊✊✊✊
-
moonflower wrote:San a masz możliwość iść na monit? Ja gdyby nie montoring to w poprzednim cyklu bym się dała pociąć że owu była z objawów
Właśnie nie za bardzo w tym cyklu wszędzie brak terminów już 😩 mogłabym w teorii skończyć na proga, ale już nawet temu nie ufam 🙈 -
Niaha wrote:KarolinaAnastazja - trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie, oby była piękna niespodzianka
Światełko - jakie plany na dzisiaj? Testujesz dalej, czy może skusiłaś się na betę?
Saya, Polaya - trzymam kciuki za betę 🤞🤞🍀 Koniecznie dajcie znać
Wioleta91 - piękny wzrost temperatury 🥰 A jak tam w nowej pracy?
Lady_Dior - trzymam kciuki, aby kreska ładnie ciemniała 🤞🤞🍀
Selina - jak tam wrażenia po ziołach Klimuszko? Nadal jesteś taka senna, czy już się ustabilizowało?
Karina - jak tam u Ciebie? Planujesz we wtorek wskoczyć na proga?
Kil - jak tam kochana po urlopie?
Kochane nasze brzuchatki: rolka355, kwiatek100, Skatusia🥰, eRKow., Tośka1, Biała1987, Delfi, Kropkaxyz, Marysiaa jak tam się czujecie? Już zaplanowałyście pierwszą wizytę serduszkową?
Hejka<3 Wróciłam! Lot - standardowo masakra się bałam xD Ale Japonia cudowna<3 Dalej kocham ją miłością bezwarunkową xD haha ciekawe czy wróciliśmy w 3?Fajnie by było, wrócić z taką "pamiątką" xD Zrobiliśmy tyleeee zdjęć i filmików xD Naładowałam się trochę w końcu
Gratuluję każdej II i tule do serca za @Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Hej, hej witam się z Wami po weekendzie.
Czekam na szanowną @ jak na razie nic się nie zapowiada 🤷🏻♀️ a takie plany na lipiec 😁
Gratuluję wszystkich kreseczek!
Jejku ja też mam dwubiegunówkę 🫣 czasem się zastanawiam, jak już będę w tej ciąży, czy czasem nie będzie mi brakować tego ciągłego wyliczania terminu bzykania, terminu porodu, wkręcania sobie objawów 🤭
Chociaż to ostatnie jakoś mi minęło, coraz mniej sobie wkręcam.
Więc poproszę alby wesoły autobus zatrzymał się na Śląsku 😁
moonflower, Niaha, rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
RinTinTin wrote:Hej, hej witam się z Wami po weekendzie.
Czekam na szanowną @ jak na razie nic się nie zapowiada 🤷🏻♀️ a takie plany na lipiec 😁
Gratuluję wszystkich kreseczek!
Jejku ja też mam dwubiegunówkę 🫣 czasem się zastanawiam, jak już będę w tej ciąży, czy czasem nie będzie mi brakować tego ciągłego wyliczania terminu bzykania, terminu porodu, wkręcania sobie objawów 🤭
Chociaż to ostatnie jakoś mi minęło, coraz mniej sobie wkręcam.
Więc poproszę alby wesoły autobus zatrzymał się na Śląsku 😁RinTinTin, Nataliii, Niaha, Dara, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Kil wrote:Hejka<3 Wróciłam! Lot - standardowo masakra się bałam xD Ale Japonia cudowna<3 Dalej kocham ją miłością bezwarunkową xD haha ciekawe czy wróciliśmy w 3?
Fajnie by było, wrócić z taką "pamiątką" xD Zrobiliśmy tyleeee zdjęć i filmików xD Naładowałam się trochę w końcu
Gratuluję każdej II i tule do serca za @ -
Cześć dziewczyny
Co do dwubiegunówki to znam - i sprzed kilku tygodni kiedy bardziej odpuściłam więc raz było 'jak się uda to uda, jak nie to nie' a na kolejny dzień już wchodziły myśli 'co jest z nami nie tak że nam nie wychodzi' xD natomiast teraz dwubiegunówka została ze mną i raz pozwalam sobie na myśl 'jestem w ciąży, juhuu' a już za chwilę 'lepiej się nie cieszyć bo już raz byłam w ciąży i nic z tego nie wyszło '.
Więc psychicznie tak właśnie się czuję - trochę nie pozwalam się sobie cieszyć, bo wciąż się boje i czytam co może być nie tak na pierwszym USG.
Fizycznie - mam całkiem mocne nudności, nie wymiotuje ale stale jest mi niedobrze. Muszę pilnować żeby jeść mało ale często. Czasami pobolewa mnie podbrzusze, całkiem mocno ale po kilku sekundach przechodzi. No i ogromne zmęczenie, ja z tych co zwykle siedziały do 1-2 w nocy, teraz szykuje się do spania przed 22 ;p
Co do wizyty- moja doktor kazała mi przyjść w 5-6 tygodniu więc idę teraz w środę (dokładnie 6tc), bardzo chciałabym żeby było już serduszko ale obawiam się że nie ma szans na nie. W razie co mam umówiona wizytę jeszcze dwa tygodnie później, to będzie już 8tc.
Do dziewczyn które już czują że te starania są za długie - u mnie to nie było bardzo długo (8cs), ale staram się Was zrozumieć i przykro mi że musicie przez to przechodzić, jednocześnie jestem tak dumna z tego, jak kobiety są silne i walczą o to, na czym im zależy! Jesteście super babki! ♥️Nataliii, Niaha, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Wy tu o dwubiegunowości a chyba największym przypadkiem i przykładem dwubiegunowości jestem ja cukrus! 😆😆
Także proszę o mnie nie zapomnieć jeżdżąc przez Polsce autobusem do wariatkowa, ja zajmuje pierwsze miejsce 🤣Hope..., Miminka, rozalaa, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
24 cykle naturalnych starań 🤡
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀