Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:Ja Cię proszę, nie załamywać łapek, bo nasze pęcherzyki są tej samej wielkości i mogą jeszcze urosnąć. U mnie ostatni cykl trwał 34 dni, miesiączka była normalna, ani nie skąpa, ani nie bardzo obfita, więc nie wyglądało to jak cykl bezowu... No i tu mam nadzieję na to samo. 😎 Więc walczymy razem. Ja włączyłam na razie NAC 400, a od nowego cyklu nac codziennie i od 3 dnia cyklu do 8 dawka 1200 dziennie. 😃
-
KarolinaAnastazja wrote:Bezimienna, znalazłam ostatino jakiegoś facceta na insta, co opsuje co i w jakich dawkach brać to NAC nawet zaleecał przez cały cykl brać 1200 dziennie Ja chyba się skusze jak mi przyjdzie i będę stosować
KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBezdzietna wrote:Hejka dziewczyny!
Masakra @ wczoraj nie była bolesna, a dziś jest i przez nią nie dam rady nawet pójść do pracy i muszę zostać w domu 😞😞 niech idzie jak najszybciej ode mnie!
Od wczoraj oczywiście wdrożyłam wiesiołek…. Czerwcu bądź łaskawy i pozwól ujrzeć ⏸️
A jak i Was nastawienie dziewczyny na nowy miesiąc?
Widzę że idziemy łeb w łeb 😁 Właśnie, zapomniałam wczoraj o wiesiolku, idę go wyciągnąć z czeluści szuflady. Oby to były ostatnie opakowania jakie bierzemy w tym roku! 😅
Niaha Dziś też zaczynam pić te zioła o.Klimuszko Dostałam instrukcję w zestawie i faktycznie tam jest napisany, żeby 3h zaparzać 🤣🙈 Nosz kurde, kto ma czas i pamięć robić to 3x dziennie 😳 Dobra, podejmuję rękawicę i zobaczymy jak mi się to uda 😅
Idę mieszać miksturę 🧙♂️🪄 -
Bezdzietna wrote:Hejka dziewczyny!
Masakra @ wczoraj nie była bolesna, a dziś jest i przez nią nie dam rady nawet pójść do pracy i muszę zostać w domu 😞😞 niech idzie jak najszybciej ode mnie!
Od wczoraj oczywiście wdrożyłam wiesiołek…. Czerwcu bądź łaskawy i pozwól ujrzeć ⏸️
A jak i Was nastawienie dziewczyny na nowy miesiąc?
Trzymaj się!♥️
U mnie nastawienie do czerwca opadło😞 strasznie się pochorowałam w dodatku doszło mi do tej biegunki i bólu brzucha parcie na pęcherz, kilka kropelek siku z bólem🤦🏽♀️ nie wiem o co chodzi z moim brzuchem… od 2 dni jest dramat🥲👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Trzymaj się!♥️
U mnie nastawienie do czerwca opadło😞 strasznie się pochorowałam w dodatku doszło mi do tej biegunki i bólu brzucha parcie na pęcherz, kilka kropelek siku z bólem🤦🏽♀️ nie wiem o co chodzi z moim brzuchem… od 2 dni jest dramat🥲
Bialeekk, kochana, a dotarłaś w końcu do lekarza? Może to jakieś mocne zapalenie pęcherza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 08:33
-
Dzień dobry dziewczynki! U mnie 5dc a więc zaczynamy 2 cykl stymulacji z clo, proszę trzymać kciuki za moje jajcory, niech produkują pęcherzyki 😁😁
KarolinaAnastazja, Domi94, Karpan45, Eniana, Wioleta91, Niaha, mala_osska, Aśka lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Bialekkk leć do lekarza! 🫂🫂👱♀️ 25L
AMH 7,9
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
12/2023 klinika
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Jeszcze dziewczyny dodam, że na ten cykl pokupilam omega 3 i olej z wiesiolka, Jezu Omegę biorę 2 takie OGROMNE tabletki a olej z wiesiołka 4 tabletki. Aż mi w gardle staje 🤣 już teraz rozumiem to dlaczego ważne jest aby patrzeć na wartości w 1 tabletce 🤣 juz sobie dodałam do koszyka na następny cykl takie suplementy żeby brać max po w tabletki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
moonflower, Angi90 , Niaha, Aśka lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Cześć dziewczyny!
Bezimienna daj znać co tam po wizycie u Endo!
Co to czekania rok, ja też nie czekałam. Pół roku, coś nie tak, to wzięłam się za badania i walczę Chodź jakoś ten cykl mam tak powiem w nosie, bo jesteśmy przed spotkaniami od leczenia niepłodności i po prostu mam głowę spokojną, że w tym cyklu na 100% nic nie będzie, bo się starać owocnie nie będziemy, a jeszcze mąż ma delegację i kto wie, czy w owu go chyba nie będzie...
Mało Nas, to fest, mało!
A ja dzisiaj lecę na monitoring ovu (10dc miałam małe 8 i 9mm jajeczka), musiałam dobrać leki na stymulację ale i tak czuje, że nic nie pomogły. No ale jadę, żeby sprawdzić, czy chociaż torbieli nie ma żadnych.
No to co, pięknego dnia !! ♥Bezimienna , Niaha, Aśka lubią tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:Może Michał Kot ? Obserwuje go, ale nie widziałam tam nic o NAC .
Hahaha tak, tak!!! Miał w postach na ista -
Bialeekk wrote:Trzymaj się!♥️
U mnie nastawienie do czerwca opadło😞 strasznie się pochorowałam w dodatku doszło mi do tej biegunki i bólu brzucha parcie na pęcherz, kilka kropelek siku z bólem🤦🏽♀️ nie wiem o co chodzi z moim brzuchem… od 2 dni jest dramat🥲
Jeju Kochana, tak nie może być...zapisz się do lekarza, bo więcej złego jak dobrego... kuruj się kochana ♥ -
U endo bardzo pozytywnie. To w ogóle pierwszy lekarz, który zapytał się jak się czuje psychicznie. ❤️ Zapisałam się na wizytę do psychologa, bo czuję się od wczoraj pokonana. Endo mówi, że te cykle mogą tak jeszcze wyglądać, a wyniki badań wyglądają dobrze, i że mam tak trzymać. Mam dawkę eurhyroxu trochę inną. Mówi, że część wyników ze szpitala jest do wyrzucenia, bo tak jak u mnie wszedł czynnik stresogenny.
W kompetencje ginekologa nie chce wchodzić, ale mówi, że jak jest pęcherzyk dominujący to i owulacja powinna się pojawić.
Też poza tymi opóźnionymi owu, nie widzi wskazań do diagnozy pod kątem PCOS ze strony endokrynologicznej.
Kazała dać sobie czas na regenerację, i że trzeci cykl taki spóźniony nie musi wskazywać na większe problemy. Na podstawie badań nawet nie ma czego u mnie leczyć.
No też nie przeszło obojętnie takie niskie TSH, które mogło mieć wpływ na późniejszą owu. Więc za duża dawką eurhyroxu mogła zrobić większe zamieszanie nic się spodziewałam.
W przyszłym cyklu powtórzę badania z 3dc. 🐸 Taki jest plan. Tak na dobrą sprawę, poza suplementacja niewiele mogę zrobić, jeśli nie chce na razie się stymulować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 08:56
Cukruś, KarolinaAnastazja, Selina, mala_osska, Domi94, Niaha lubią tę wiadomość
-
Bezimienna cudownie, ze znalazłaś lekarza, który się Tobą zaopiekował i wszystko Ci wyjaśnił. Wydaje się bardzo kompetentny i mam takie wrażenie spokoju, gdy czytam to co napisalam o wizycie
A do psychologa idź, chociażby pogadać 🫶Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 08:56
Bezimienna , Niaha lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Trzymaj się!♥️
U mnie nastawienie do czerwca opadło😞 strasznie się pochorowałam w dodatku doszło mi do tej biegunki i bólu brzucha parcie na pęcherz, kilka kropelek siku z bólem🤦🏽♀️ nie wiem o co chodzi z moim brzuchem… od 2 dni jest dramat🥲 -
Cukruś wrote:Bezimienna cudownie, ze znalazłaś lekarza, który się Tobą zaopiekował i wszystko Ci wyjaśnił. Wydaje się bardzo kompetentny i mam takie wrażenie spokoju, gdy czytam to co napisalam o wizycie
A do psychologa idź, chociażby pogadać 🫶Selina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje kochane! Właśnie wyruszam do lekarza, dziękuje za wasza troskę♥️
Dam znac po! 😞Selina, Angi90 , Cukruś, rozalaa, mala_osska, Niaha, Aśka lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyOmg dziewczyny właśnie przez okno z kuchni widzę alpaki! 😍🥰❤️❤️❤️😳 Przyjechały chyba do dzieci z przedszkola 😁 jakie one są słoooooodkieeeeee 😍😍😍
KarolinaAnastazja, moonflower, Cukruś, Agata98, Paucia, Niaha, Emka06, Skatusia🥰, Aśka lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Omg dziewczyny właśnie przez okno z kuchni widzę alpaki! 😍🥰❤️❤️❤️😳 Przyjechały chyba do dzieci z przedszkola 😁 jakie one są słoooooodkieeeeee 😍😍😍
Eniana, Selina, Aśka lubią tę wiadomość