Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola, ja swój post z pierwszej strony usunęłam żebyś była wyżej!🫶
Dziewczyny, która może to niech też tak zrobi ✌️ oczywiście chodzi tylko o 1 stronę żeby Nowa Przewodnicząca od lipca była tam najwyżej jak się da ⏫
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2023, 14:38
Niaha, Polaya, Wioleta91 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Niaha, widzę, że już życie staraczkowe przenosi się powoli na lipiec, więc...
Kochana, dziękuję za ten miesiąc - za Twoje zaangażowanie i wsparcie.
Jesteś cudowna! Oby klątwa prowadzącej dopadła Cię jak najszybciej.Niaha, Pingwinek lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Niaha bardzo chcę żebyś szła z nami dalej kochana 🫂 Ten wątek i te wszystkie 🤰 Dziewczynom wpisane przez Ciebie, którym przyniosłaś szczęście już zawsze będą z Tobą w❤️
Cudownie prowadziłaś czerwiec, świadczy o tym pierwszy post i taka piękna ilość brzuszków 🤩 Zobacz jak dużo nowych dziewczyn dołączyło do nas właśnie w czerwcu 🙌
Do soboty jeszcze kilka dni, życzę Ci byś zakończyła przygodę magiczną końcówką ✨
Ja już Ci mocno dziękuję za ten czas spędzony pod Twoimi skrzydłami 🫂 Poradziłaś sobie👏 Niech klątwa prowadzącej dosięgnie Cię jak najszybciej!🤞❤️
Wioleta, eM, Karina w moim ❤️ zostajecie ze mną 🙌 Cieszę się przeogromnie Waszym szczęściem i nie puszczam za Was Kciuków 🤞🤞🤞 aż do porodu 🍀 Wierzę, że przed Wami nudne i spokojne ciąże 🙏
Wszystkim Mamom kibicuję, będę Was wspierać i oczekiwać spotkania przez foto z każdym Kropeczkiem 🥰
Czas iść dalej 💪🍀
Niaha, eM 🌺, Wioleta91 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
https://forms.gle/ZB2dh4r25y2gfCSZ9
Dziewczyny dinozaury - głosujemy!! 🍀🍀🍀Angi90 , Niaha, Dara, Lipcowa, Emka06 lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:https://forms.gle/ZB2dh4r25y2gfCSZ9
Dziewczyny dinozaury - głosujemy!! 🍀🍀🍀
Oczywiście wybrałam kilka 😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
moonflower wrote:Pokazałam staremu twoje ostatnie zdjęcie i on mi mówi- a nie mówiłem że tam jest pięknie!! Musimy tam jechać! A Ty się tak upierasz że zimno i komary 🤣🤣🤣
Chyba nie będę miała wyjścia!!
Mój post też.jest na pierwszej stronie, mogę go usunąć, żeby Wiolka była jak najwyżej!
Swój drugi też usunę, może jak pogadamy z dziewczynami to też się na to zgodzą 🤔 -
Zosis wrote:Niaha, widzę, że już życie staraczkowe przenosi się powoli na lipiec, więc...
Kochana, dziękuję za ten miesiąc - za Twoje zaangażowanie i wsparcie.
Jesteś cudowna! Oby klątwa prowadzącej dopadła Cię jak najszybciej.
Dziękuję kochana 🥰🥹 -
Angi90 wrote:Niaha bardzo chcę żebyś szła z nami dalej kochana 🫂 Ten wątek i te wszystkie 🤰 Dziewczynom wpisane przez Ciebie, którym przyniosłaś szczęście już zawsze będą z Tobą w❤️
Cudownie prowadziłaś czerwiec, świadczy o tym pierwszy post i taka piękna ilość brzuszków 🤩 Zobacz jak dużo nowych dziewczyn dołączyło do nas właśnie w czerwcu 🙌
Do soboty jeszcze kilka dni, życzę Ci byś zakończyła przygodę magiczną końcówką ✨
Ja już Ci mocno dziękuję za ten czas spędzony pod Twoimi skrzydłami 🫂 Poradziłaś sobie👏 Niech klątwa prowadzącej dosięgnie Cię jak najszybciej!🤞❤️
Wioleta, eM, Karina w moim ❤️ zostajecie ze mną 🙌 Cieszę się przeogromnie Waszym szczęściem i nie puszczam za Was Kciuków 🤞🤞🤞 aż do porodu 🍀 Wierzę, że przed Wami nudne i spokojne ciąże 🙏
Wszystkim Mamom kibicuję, będę Was wspierać i oczekiwać spotkania przez foto z każdym Kropeczkiem 🥰
Czas iść dalej 💪🍀
🥹🥹🥹
Dziękuję 🥰Angi90 lubi tę wiadomość
-
Chciałabym się pożegnać z czerwcowym wątkiem ❤ dziękuję bardzo za wasze towarzystwo i wsparcie.
Tym, co tutaj zostają do końca, życzę nudnych ciąż 🤰🤰 zdrówka i dużych, rosnących brzuszków. Wysyłające swoje wiruski 🦠🦠
Mykam na lipcowy wątek. -
Ja swój też usunęłam 😊 Nadchodzi czas pożegnań 😘 Powoli przenoszę sie na lipcowy wątek. Niaha dziękuję za prowadzenie wątku niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi 😘😘😘 Mamuśki bawcie się tu dobrze. Rośnijcie spokojnie i mam nadzieję że niedługo będę tu do was zaglądać i dopytywać się o różne ciążowe rzeczy jako do tych bardziej doświadczonych ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2023, 15:59
Niaha lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
eM 🌺 wrote:Nadrabiam Was
Beige, przykro mi z powodu @ :* przytulam i niech w lipcu moc będzie z Tobą ! ✨
Bialek, nic tylko życzyć Wam tego Szczęścia, które by dopełniło Waszą piękną miłość. Będziecie wspaniałymi rodzicami
Lipcowa, mocno Cię przytulam, kochana
San, nie chcę Cię nakręcać, ale mnie też teraz właśnie mega bolały sutki, gdzie już naprawdę nie pamiętam kiedy przed okresem tak miałam, wieeeec kto wie 🥰 trzymam kciuki, oby u Ciebie też zwiastowały zieleń na końcu wykresu :*
Marysia, dobrze, że nic u ciebie złego się nie rozkręciło, obserwuj się i odpoczywaj
Moon, szefowa najlepsza na ten Wasz lipiec! mocno trzymam za Ciebie kciuki kobieto 🤞 ❤
Angi, tytuł sztosikwiedziałam, że wygra
jestem totalnie ZA nagrodą w postaci dwóch kreseczek
Staaraczkaaa, no niski ten prog, kurczeale no tak jak dziewczyny piszą, Dupek we krwi nie wyjdzie... najważniejsze, że nie masz żadnych plamień
Dzięki kochana ❤️ powiem Ci, ze ja nadal mam jakąś tam nadzieję, ale podchodzę do tego na chłodno 😘
Mnie nigdy przenigdy nie bolały ani cycki ani sutki, a teraz są meeeega wrażliwe. Jak byłam na monicie 19.06 to było po owulce. Temp skoczyła 20 rano. Tylko byłam tam o 19, a przecież owulka mogła być 19.06 rano. Wiec mogę być 8 bądź 9 dpo 😘 jak Ty się w ogóle czujesz? 😘 -
Niaha ja też Ci chcę podziękować za prowadzenie wątku - spisałaś się wzorowo i mam nadzieję, że szybko ujrzysz wymarzone dwie kreski 🥰
Ja się mało udzielam, bo co tu więcej mówić 🤷🏼♀️ Dam Wam znać, kiedy to się skończy i wtedy ostatecznie się z Wami pożegnam...Niaha lubi tę wiadomość
-
Angi, kochana 😭🤍 tak bardzo Ci kibicuję, będę wierzyć i trzymać mocno kciuki za Twoje Szczęście 🤞🙏 i w moim sercu też będziesz zawsze, od Twojego wątku zaczęło się moje aktywne uczestnictwo na forum, więc sentyment ogromny 💕 mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tak jak piszesz i dane mi będzie zostawić trochę wiruskow na lipcowym, co by Was wszystkie zarazić ♥️
Niaha, szefowo dziękuję za prowadzenie TEGO wątku, wyjątkowego dla mnie 🥺 w którym dane mi było zobaczyć w końcu wymarzone dwie kreski 🥺 mam nadzieję, że Ty też jak najszybciej ujrzysz Swoje słońce na niebie 🤞🪄Angi90 , Niaha lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Człowiek 8h w pracy siedzi, a w tym czasie forum nie dość, że produkuje, to jeszcze koleżanka Moon zakłada Lipcoway wątek😘. Czas się więc przenieść. Choć ja to jakoś dziwnie się czuje. Będę tu do Was Mamy zaglądać 👀. Nudnych ciąż Wam życzę 🍀🍀
Niaha, Tobie bardzo dziekuje🌞. Oby klątwa zadziałała u Ciebie w pierwszym możliwym momencie 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀💋Niaha lubi tę wiadomość
-
eM😭🫂❤️ Czekam na Twoje wiruski 🥹🍀
eM 🌺 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
Eh jednak zwrot akcji u mnie, znowu dostałam tych plamień i brzuch mnie pobolewa. Byłam u ginekologa i dostałam duphaston.
Dobra wiadomość jest taka, ze ciąża jest w macicy i że jajo nie jest puste, ale no cholera wie jak się sytuacja rozwinie.Wron Kraa lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Witajcie.
Kochane koleżanki. Byłam na wątku czerwcowym krótko. Ale dowiedzialam sie o wielu rzeczach, które możemy z mężem wdrożyć do suplementacji itd. za co baaaardzo Wam dziękuję.
Gratuluję wszystkim, które w czerwcu zobaczyły upragnione 2 kreski. Niech ten cudowny czas trwa przez wiele miesięcy, a później z Malenstwem się przytulajcie 😍
Ja się z Wami tutaj żegnam, trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy czerwcowe. Przechodzę do wątku lipcowego 😍
Trzymajcie się ciepło! Uściski dla Was ❤️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA
Cyclogest, Bensis, Estrofem, Divigel, Prolutex, Accofil, Neoparin 🤞 -
Marysiaa wrote:Eh jednak zwrot akcji u mnie, znowu dostałam tych plamień i brzuch mnie pobolewa. Byłam u ginekologa i dostałam duphaston.
Dobra wiadomość jest taka, ze ciąża jest w macicy i że jajo nie jest puste, ale no cholera wie jak się sytuacja rozwinie.
Cholera! No nie miało tam się nic rozkręcaćprzykro może że musisz się stresować 🫂. Mocno trzymam kciuki za Fasolkę 🤞 staraj się jak najwięcej odpoczywać.
Jaką dawkę dupka wypisał?👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️