Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha, dziękuję za Twoje zaangażowanie w tym miesiącu ☺️ Byłaś wspaniałą prowadzącą 🥰
Ps. Ja już też usunęłam swój post z pierwszej strony 😊Niaha lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Niaha dzięki za wspólny czerwiec
co prawda nie byłam zbyt aktywna, ale cieszę się, że mogłam tu być z Wami
Nudnych ciąż Dziewczyny, bardzo się cieszę, że Wam się udało w tym miesiącuNiaha lubi tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Niaha kochana, żegnam się z Tobą na tym wątku ale witam na lipcowym, bardzo mocno zyczę Ci klątwy prowadzącej - będzie to również dla mnie dobry znak!!
dziękuje każdej z Was z osobna za ten cudowny czerwcowy czas!!
zabrzuszkowane ściskam mocno!! gratuluje i serduszkiem jestem z Wami!!
Pozostałe dziewczyny które jeszcze nie dołączyły serdecznie zapraszam na lipiec ❤️❤️❤️
będę tu zaglądać😘😘Niaha, Skatusia🥰, Saya lubią tę wiadomość
-
Karina❤️ już wiem, że do Ciebie trzeba z czekoladką 😋☕ Czekam na Twoją betę jutro!🤞🫂
Polaya, piękny przyrost ❤️
Lady Dior bardzo mi przykro 🥺przytulam Cię mocno 🫂
Niaha jakby co to info jest takie, że Niecierpliwie niestety 💔, Agata 🐒 i jeszcze chyba jutro okaże się co z Rolką 😔
Lady_Dior lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku
Wiolu, w razie jakichkolwiek pytań, śmiało pisz 🥰
Skatusia🥰 trzymam kciuki za wizytę🤞
Niecierpliwie, Lady_Dior bardzo mi przykro 💔
Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?
Również przeogromnie trzymam kciuki za kolejne testy i bety
Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcya więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach
Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was
RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękujęjesteście nieocenione
Selina, Skatusia🥰, eM 🌺, RinTinTin, Lady_Dior, Wioleta91, kwiatek100, moonflower lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju dziesięć się tu😉
Marysia dziewczyny już wszystko napisały, podpinam się pod to. Wszystko będzie dobrze, ogromne kciuki.
Gratuluję pięknych beta, oj w przyszłym tygodniu czekają nas piękne spotkanie a na wizytach. ♥️
Wiola będziesz wyłaniała prowadząca 😉
Niaha podziękuję i ja za piękny wątek. Cieszę się że to Ty mogłaś mi wpisać brzucha 🤰 trzymam kciuki teraz za Ciebie✊
A mnie dopadają pierwsze mdłości, już się boje bo w pierwszej ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam calutki 9 miesiecy🙆😛 ale nie narzekam przeżyje wszystko. A podobno te ciążę "wymiotyjace" to dobrze rokują, gdzieś taką opinię wyczytałam, choć to na pewno nie reguła, bo to w końcu nie matematyka😉
Życzę przyjemnej środy dziewczyny.
Marysiaa, Niaha, Wioleta91 lubią tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Dzień dobry!
Jak spalyscie? Ja przewracając się z boku na bok, uświadomiłam sobie, że moja ulubiona pozycja do spania na brzuchu będzie niedługo niewykonalna i mnie to trochę smuci, bo najszybciej w niej zasypiam 😂😂 już teraz się hamuje, a co to dopiero będzie jak urosnie brzuch 😬
Marysiaa, jak się trzymasz? -
Miłego dnia i smacznej kawki ☕🤍 (jeśli któraś nie straciła na nią ochoty 🙈)
Jak tam Marysiaa, wszystko ok przez noc?
Jak się czujecie🤰w ogóle dziewczyny?👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Oj kawki nie pije już od dobrych 3 tygodni - i nawet mnie nie wzywa jak to było do tej pory😅
U mnie ogólnie ok, czasami zgaga męczy, ale nie mogę narzekać. Najtrudniejsze są te zastrzyki poranne, oczywiście bardziej psychicznie się boję niż ból tego wymaga. Dziś mąż trafił w naczynko, więc będzie siniak. Z brzuchem jak wygląda obecnie, na plaży się raczej nie pojawię 😅
Saya - mam ten sam problem, zawsze zasypiałam na brzuchu, ale też już się próbuje przyzwyczaić i jednak układam się na boku. Ja dziś jeszcze ostatni dzień do pracy i... Rozpoczynam wakacje 🙂
Także zbieram się i życzę Wam dobrego dnia!
-
Niaha wrote:Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku
Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?
Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcya więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach
RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękujęjesteście nieocenione
Dziękuję bardzo za wsparcie ❤️
Uciekam na wątek lipcowy i mam nadzieję, że tam zostanę już
Życzę wszystkim zafasolkowanym samych nudnych i spokojnych ciąż!
Wszystkiego dobrego!!!Niaha, aldonaviktoria lubią tę wiadomość
♀️'94
♂️'93
Starania od 04.2022 -
Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
No i senność... Wszechobecna 😂
ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂 -
U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝
Mocno tulę dziewczyny z mdłościami 💖
Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃
A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5Niaha, Delfi, KarolinaAnastazja, san95, Pingwinek, moonflower, Miminka, Kropkaxyz, kwiatek100, Amunicja, Wron Kraa lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Saya wrote:Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
No i senność... Wszechobecna 😂
ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂
Saya my też 15 wylatujemy, jaki cel podróży? U nas Cypr
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Niaha wrote:Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku
Niaha dziękuję za wsparcie i twoje mega zaangażowanie jako prowadząca wątek na forum 😍♥️ Mam nadzieję że niedługo i do ciebie się uśmiechnie los i będziesz mogła się cieszyć wzrastającym brzuszkiem 🤰♥️ mocno ci kibicuje i trzymam wielkie kciuki 😍
Tymczasem ja powoli się szykuje na wizytę u lekarza, co prawda dopiero mam na 12, ale wiadomo że stres nie pozwala teraz myśleć o niczym innym 🤗 odezwę się po wizycie i mam nadzieję że zdam pozytywną relację 😍Niaha, moonflower lubią tę wiadomość
-
@Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikania i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄
GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEST I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️
choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.
ściskam 🤗 porankovoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 10:20
Wioleta91 lubi tę wiadomość
🧔🏼Mąż 42 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 42 l ✅ owulacje, endometrium, badania, etc. wszystko si qu'a la font
BEZOWOCNE STARANIA➡️2017—2022
OSTATNIE SZANSE START➡️maj’25
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👩🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
Marysiaa wrote:U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝
Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃
A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5
A jeśli chodzi o plamienia, to pewnie zanim zacznie działać Duphaston to trochę czasu minie i dlatego się jeszcze chwilowo pojawiają, ale pewnie niedługo leki zaczną działać i plamienia znikną 🤗😘Marysiaa lubi tę wiadomość
-
Marysiaa wrote:U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝
A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5
Ogromne gratulacje 🥰❤️Marysiaa lubi tę wiadomość
-
aldonaviktoria wrote:@Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikaniu i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄
GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEDT I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️
choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.
ściskam 🤗 porankovo
Nie rozumiem ataku w moją stronę.
Zaglądałam na chyba każdy udostępniony wykres dziewczyn z tego wątku.
Miłego dnia 👍