X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
Odpowiedz

Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼

Oceń ten wątek:
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha, dziękuję za Twoje zaangażowanie w tym miesiącu ☺️ Byłaś wspaniałą prowadzącą 🥰

Ps. Ja już też usunęłam swój post z pierwszej strony 😊

Niaha lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane

2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV

04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
    05/2025 - mezoterapia jajników

ANA 1, ANA 2, AOA ➕️

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha dzięki za wspólny czerwiec :) co prawda nie byłam zbyt aktywna, ale cieszę się, że mogłam tu być z Wami :)

Nudnych ciąż Dziewczyny, bardzo się cieszę, że Wam się udało w tym miesiącu :)

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha kochana, żegnam się z Tobą na tym wątku ale witam na lipcowym, bardzo mocno zyczę Ci klątwy prowadzącej - będzie to również dla mnie dobry znak!!

dziękuje każdej z Was z osobna za ten cudowny czerwcowy czas!!

zabrzuszkowane ściskam mocno!! gratuluje i serduszkiem jestem z Wami!!
    Pozostałe dziewczyny które jeszcze nie dołączyły serdecznie zapraszam na lipiec ❤️❤️❤️

będę tu zaglądać😘😘

Niaha, Skatusia🥰, Saya lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina❤️ już wiem, że do Ciebie trzeba z czekoladką 😋☕ Czekam na Twoją betę jutro!🤞🫂

Polaya, piękny przyrost ❤️

Lady Dior bardzo mi przykro 🥺przytulam Cię mocno 🫂

Niaha jakby co to info jest takie, że Niecierpliwie niestety 💔, Agata 🐒 i jeszcze chyba jutro okaże się co z Rolką 😔

Lady_Dior lubi tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku <3
    Wiolu, w razie jakichkolwiek pytań, śmiało pisz 🥰

Skatusia🥰 trzymam kciuki za wizytę <3 🤞

Niecierpliwie, Lady_Dior bardzo mi przykro 💔 :(

Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?

Również przeogromnie trzymam kciuki za kolejne testy i bety <3

Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcy <3 a więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach :D Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was <3

RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękuję <3 jesteście nieocenione <3

Selina, Skatusia🥰, eM 🌺, RinTinTin, Lady_Dior, Wioleta91, kwiatek100, moonflower lubią tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 0,5 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2023, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha dziękuję za ten miesiąc i Twoje ogromne zaangażowanie 😊❤️ widzimy się w lipcu! 💪

• Światełko Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 03:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dziesięć się tu😉
    Marysia dziewczyny już wszystko napisały, podpinam się pod to. Wszystko będzie dobrze, ogromne kciuki.

Gratuluję pięknych beta, oj w przyszłym tygodniu czekają nas piękne spotkanie a na wizytach. ♥️

Wiola będziesz wyłaniała prowadząca 😉

Niaha podziękuję i ja za piękny wątek. Cieszę się że to Ty mogłaś mi wpisać brzucha 🤰 trzymam kciuki teraz za Ciebie✊

A mnie dopadają pierwsze mdłości, już się boje bo w pierwszej ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam calutki 9 miesiecy🙆😛 ale nie narzekam przeżyje wszystko. A podobno te ciążę "wymiotyjace" to dobrze rokują, gdzieś taką opinię wyczytałam, choć to na pewno nie reguła, bo to w końcu nie matematyka😉

Życzę przyjemnej środy dziewczyny.

Marysiaa, Niaha, Wioleta91 lubią tę wiadomość

👩33 🧔41

♥️ M. 04.2022
  • Saya Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Jak spalyscie? Ja przewracając się z boku na bok, uświadomiłam sobie, że moja ulubiona pozycja do spania na brzuchu będzie niedługo niewykonalna i mnie to trochę smuci, bo najszybciej w niej zasypiam 😂😂 już teraz się hamuje, a co to dopiero będzie jak urosnie brzuch 😬

Marysiaa, jak się trzymasz?

age.png
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia i smacznej kawki ☕🤍 (jeśli któraś nie straciła na nią ochoty 🙈)

Jak tam Marysiaa, wszystko ok przez noc?

Jak się czujecie🤰w ogóle dziewczyny?

👩'95 👨'94

👦08.2020
    👼07.2022
    👦02.2024
    ⏳01.2025 starania o 👶❤️

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie straciłam ochoty na kawkę ale za to zasługuję na miano lenia😂 no tylko bym spała i nic mi się nie chce robić. Idę zaraz się ogarniać i na krew. Zapewne wyniki znowu będą o 14.

Czy was też tak suszy? Pije i pije a w buzi Sahara 🙈

22.06.23 ⏸
    12.03.24 🩵18:35 Dominik 3900g 60cm

age.png
  • eRKow. Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj kawki nie pije już od dobrych 3 tygodni - i nawet mnie nie wzywa jak to było do tej pory😅
    U mnie ogólnie ok, czasami zgaga męczy, ale nie mogę narzekać. Najtrudniejsze są te zastrzyki poranne, oczywiście bardziej psychicznie się boję niż ból tego wymaga. Dziś mąż trafił w naczynko, więc będzie siniak. Z brzuchem jak wygląda obecnie, na plaży się raczej nie pojawię 😅

Saya - mam ten sam problem, zawsze zasypiałam na brzuchu, ale też już się próbuje przyzwyczaić i jednak układam się na boku. Ja dziś jeszcze ostatni dzień do pracy i... Rozpoczynam wakacje 🙂

Także zbieram się i życzę Wam dobrego dnia!

MTHFR heteri
    PAI-1 homo
    Problem z utrzymaniem ciąży - immunologia.

💔24.07.2022 r. Aniołek. (7tc/10tc) [*] Sławek
    💔04.04.2023 r. Aniołek (8tc/10tc) [*] Józio
    ❤️ 02.02.2024 r. Feliks, 3370g, 54cm, 10pkt
    💔12.02.2025 r. Aniołek (5tc/9tc) [*] Marianna

preg.png
  • Niecierpliwie, Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:
    Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku <3

Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?

Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcy <3 a więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach :D Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was <3

RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękuję <3 jesteście nieocenione <3

Dziękuję bardzo za wsparcie ❤️
    Uciekam na wątek lipcowy i mam nadzieję, że tam zostanę już
    Życzę wszystkim zafasolkowanym samych nudnych i spokojnych ciąż!
    Wszystkiego dobrego!!!

Niaha, aldonaviktoria lubią tę wiadomość

♀️'94

♂️'93

Starania od 04.2022
  • Saya Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
    Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
    No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
    No i senność... Wszechobecna 😂

ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂

age.png
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝

Mocno tulę dziewczyny z mdłościami 💖

Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃

A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5 :)

Niaha, Delfi, KarolinaAnastazja, san95, Pingwinek, moonflower, Miminka, Kropkaxyz, kwiatek100, Amunicja, Wron Kraa lubią tę wiadomość

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
    Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
    No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
    No i senność... Wszechobecna 😂

ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂

Saya my też 15 wylatujemy, jaki cel podróży? U nas Cypr :)

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Skatusia🥰 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:

Niaha dziękuję za wsparcie i twoje mega zaangażowanie jako prowadząca wątek na forum 😍♥️ Mam nadzieję że niedługo i do ciebie się uśmiechnie los i będziesz mogła się cieszyć wzrastającym brzuszkiem 🤰♥️ mocno ci kibicuje i trzymam wielkie kciuki 😍
    Tymczasem ja powoli się szykuje na wizytę u lekarza, co prawda dopiero mam na 12, ale wiadomo że stres nie pozwala teraz myśleć o niczym innym 🤗 odezwę się po wizycie i mam nadzieję że zdam pozytywną relację 😍

Niaha, moonflower lubią tę wiadomość

💒 01.10.2022
    07.03.2023 - zabieg (puste jajo płodowe)
    07.02.2024 - Marcelek 💙 całe 3.880 g i 56 cm szczęścia 🥰💙

age.png
  • aldonaviktoria Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikania i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄

GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEST I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️

choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.

ściskam 🤗 porankovo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 10:20

Wioleta91 lubi tę wiadomość

🧔🏼Mąż 42 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
    👩🏼‍🦰moì 42 l ✅ owulacje, endometrium, badania, etc. wszystko si qu'a la font
    BEZOWOCNE STARANIA➡️2017—2022
    OSTATNIE SZANSE START➡️maj’25

I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
    II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👩🏼
    III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
    IV 🤰✝️ Rita 👼
  • Skatusia🥰 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:
    U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝

Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃

Gratuluję z powodu obrony 😍♥️
    A jeśli chodzi o plamienia, to pewnie zanim zacznie działać Duphaston to trochę czasu minie i dlatego się jeszcze chwilowo pojawiają, ale pewnie niedługo leki zaczną działać i plamienia znikną 🤗😘

Marysiaa lubi tę wiadomość

💒 01.10.2022
    07.03.2023 - zabieg (puste jajo płodowe)
    07.02.2024 - Marcelek 💙 całe 3.880 g i 56 cm szczęścia 🥰💙

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Ogromne gratulacje 🥰❤️

Marysiaa lubi tę wiadomość

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaviktoria wrote:
    @Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikaniu i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄

GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEDT I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️

choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.

ściskam 🤗 porankovo

Nie rozumiem ataku w moją stronę.
    Zaglądałam na chyba każdy udostępniony wykres dziewczyn z tego wątku.

Miłego dnia 👍

age.png
‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ