Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
Odpowiedz

Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼

Oceń ten wątek:
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2025, 15:24

Niaha lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    01.2025: 1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
    03.2025: 2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
    04 - 07.2025 - Omnitrope 0,1 mg
    05.2025 - mezoterapia jajników
    08.2025 - 3 IVF - krótki protokół: 23 oocyty (większość zdegenerowanych), 7 słabych komórek, których nie zdecydowaliśmy się zapłodnić

ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
  • Mart768 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha dzięki za wspólny czerwiec :) co prawda nie byłam zbyt aktywna, ale cieszę się, że mogłam tu być z Wami :)

Nudnych ciąż Dziewczyny, bardzo się cieszę, że Wam się udało w tym miesiącu :)

Niaha lubi tę wiadomość

🙋‍♀️33 🙋‍♂️ 45

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)

25.04.25 - II
    TP 30.12.25 :D
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha kochana, żegnam się z Tobą na tym wątku ale witam na lipcowym, bardzo mocno zyczę Ci klątwy prowadzącej - będzie to również dla mnie dobry znak!!

dziękuje każdej z Was z osobna za ten cudowny czerwcowy czas!!

zabrzuszkowane ściskam mocno!! gratuluje i serduszkiem jestem z Wami!!
    Pozostałe dziewczyny które jeszcze nie dołączyły serdecznie zapraszam na lipiec ❤️❤️❤️

będę tu zaglądać😘😘

Niaha, Skatusia🥰, Saya lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina❤️ już wiem, że do Ciebie trzeba z czekoladką 😋☕ Czekam na Twoją betę jutro!🤞🫂

Polaya, piękny przyrost ❤️

Lady Dior bardzo mi przykro 🥺przytulam Cię mocno 🫂

Niaha jakby co to info jest takie, że Niecierpliwie niestety 💔, Agata 🐒 i jeszcze chyba jutro okaże się co z Rolką 😔

Lady_Dior lubi tę wiadomość

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝2025
    ⏳FET ❄️

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2023, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku <3
    Wiolu, w razie jakichkolwiek pytań, śmiało pisz 🥰

Skatusia🥰 trzymam kciuki za wizytę <3 🤞

Niecierpliwie, Lady_Dior bardzo mi przykro 💔 :(

Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?

Również przeogromnie trzymam kciuki za kolejne testy i bety <3

Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcy <3 a więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach :D Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was <3

RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękuję <3 jesteście nieocenione <3

nick nieaktualny, Skatusia🥰, eM 🌺, RinTinTin, Lady_Dior, Wioleta91, kwiatek100, moonflower lubią tę wiadomość

👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    31.10 - Remek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

3 cs
    21.02 - beta 15,6
    24.02 - 122 (przyrost 313%)
    26.03 -
    ...
    1.11 - termin wg OM

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2023, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha dziękuję za ten miesiąc i Twoje ogromne zaangażowanie 😊❤️ widzimy się w lipcu! 💪

• Światełko Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 03:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dziesięć się tu😉
    Marysia dziewczyny już wszystko napisały, podpinam się pod to. Wszystko będzie dobrze, ogromne kciuki.

Gratuluję pięknych beta, oj w przyszłym tygodniu czekają nas piękne spotkanie a na wizytach. ♥️

Wiola będziesz wyłaniała prowadząca 😉

Niaha podziękuję i ja za piękny wątek. Cieszę się że to Ty mogłaś mi wpisać brzucha 🤰 trzymam kciuki teraz za Ciebie✊

A mnie dopadają pierwsze mdłości, już się boje bo w pierwszej ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam calutki 9 miesiecy🙆😛 ale nie narzekam przeżyje wszystko. A podobno te ciążę "wymiotyjace" to dobrze rokują, gdzieś taką opinię wyczytałam, choć to na pewno nie reguła, bo to w końcu nie matematyka😉

Życzę przyjemnej środy dziewczyny.

Marysiaa, Niaha, Wioleta91 lubią tę wiadomość

👩33 🧔41

♥️ M. 04.2022
  • Saya Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Jak spalyscie? Ja przewracając się z boku na bok, uświadomiłam sobie, że moja ulubiona pozycja do spania na brzuchu będzie niedługo niewykonalna i mnie to trochę smuci, bo najszybciej w niej zasypiam 😂😂 już teraz się hamuje, a co to dopiero będzie jak urosnie brzuch 😬

Marysiaa, jak się trzymasz?

age.png
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia i smacznej kawki ☕🤍 (jeśli któraś nie straciła na nią ochoty 🙈)

Jak tam Marysiaa, wszystko ok przez noc?

Jak się czujecie🤰w ogóle dziewczyny?

👩'95 👨'94
    👦08.2020 👼07.2022👦02.2024

⏳01.2025 starania o 👶
    ⏸️18.08.2025 (10dpo)
    🤰19.08.25 - beta - 14.3, prog 20
    🤰21.08.25 - beta - 55,4
    🤰23.08.25 - beta - 148
    🤰27.08.25 - beta - 848, prog 12
    🤰04.09.25 - 6+0 - 0,288 cm z serduszkiem ❤️
    🤰18.09.25 - 8+0 - 1,59 cm 🫛
    🤰15.10.25 - 11+6 - 5,5 cm 👶
    🤰21.10.25 - prenatalne, 7 cm zdrowy dzidziuś 👶
    🤰12.11.25 - wstydzioch 🫣
    🤰10.12.25 - córeczka 🥹🌸
    🤰16.12.25 - połówkowe - 418g dziewczynki 🦋
    🤰11.02.26 - 28+6 - 1500g 🦋
    🤰24.02.26 - USG III trymestru ❤️

preg.png
  • Karina Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie straciłam ochoty na kawkę ale za to zasługuję na miano lenia😂 no tylko bym spała i nic mi się nie chce robić. Idę zaraz się ogarniać i na krew. Zapewne wyniki znowu będą o 14.

Czy was też tak suszy? Pije i pije a w buzi Sahara 🙈

22.06.23 ⏸
    12.03.24 🩵18:35 Dominik 3900g 60cm

age.png
  • eRKow. Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj kawki nie pije już od dobrych 3 tygodni - i nawet mnie nie wzywa jak to było do tej pory😅
    U mnie ogólnie ok, czasami zgaga męczy, ale nie mogę narzekać. Najtrudniejsze są te zastrzyki poranne, oczywiście bardziej psychicznie się boję niż ból tego wymaga. Dziś mąż trafił w naczynko, więc będzie siniak. Z brzuchem jak wygląda obecnie, na plaży się raczej nie pojawię 😅

Saya - mam ten sam problem, zawsze zasypiałam na brzuchu, ale też już się próbuje przyzwyczaić i jednak układam się na boku. Ja dziś jeszcze ostatni dzień do pracy i... Rozpoczynam wakacje 🙂

Także zbieram się i życzę Wam dobrego dnia!

MTHFR heteri
    PAI-1 homo
    Problem z utrzymaniem ciąży - immunologia.

💔24.07.2022 r. Aniołek. (7tc/10tc) [*] Sławek
    💔04.04.2023 r. Aniołek (8tc/10tc) [*] Józio
    ❤️ 02.02.2024 r. Feliks, 3370g, 54cm, 10pkt
    💔12.02.2025 r. Aniołek (5tc/9tc) [*] Marianna
    ❤️16.01.2026 r. Sara, 3428g, 53cm, 10pkt
  • Niecierpliwie, Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:
    Do końca miesiąca jeszcze będę tu z Wami, a później Wioleta91 przejmie prowadzenie wątku <3

Tośka1 , Karina , Staaraczkaaa dajcie znać co tam u Was 🥰, macie zaplanowane wizyty?

Moje ukochane brzuchatki, zostajecie tu na 9 miesięcy <3 a więc nasz kalendarzyk można zaktualizować o urodziny/rocznice itd. w kolejnych miesiącach :D Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was <3

RinTinTin, Selina, rozalaa, Zosis, Angi90, Nataliii, Lady_Dior, eM 🌺, Dara, Beezi, Karina, Polaya, Lipcowa, Babmbi92, Eniana, Emka06, Mart768, moonflower dziękuję <3 jesteście nieocenione <3

Dziękuję bardzo za wsparcie ❤️
    Uciekam na wątek lipcowy i mam nadzieję, że tam zostanę już
    Życzę wszystkim zafasolkowanym samych nudnych i spokojnych ciąż!
    Wszystkiego dobrego!!!

Niaha, aldonaviktoria lubią tę wiadomość

♀️'94

♂️'93

Starania od 04.2022
  • Saya Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
    Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
    No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
    No i senność... Wszechobecna 😂

ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂

age.png
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝

Mocno tulę dziewczyny z mdłościami 💖

Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃

A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5 :)

Niaha, Delfi, KarolinaAnastazja, san95, Pingwinek, moonflower, Miminka, Kropkaxyz, kwiatek100, Amunicja, Wron Kraa lubią tę wiadomość

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saya wrote:
    Ja akurat kawy nie pijam, bo mam problemy z ciśnieniem 😬 mdłości brak, czasami zgaga, ale mniej jak np w zeszłym tygodniu.
    Za to cycki mnie tak bolą, że szok, czuc to jak się powiększają.
    No i podbrzusze pobolewa od czasu do czasu, dziś z rana od razu po wstaniu schyliłam się śmieci wyciągając z kosza i myślałam, że się nie wyprostuje 😬
    No i senność... Wszechobecna 😂

ERKow, super, że już zaraz wakacje! My wylatujemy 15go i już się nakręcam niepotrzebnie na samą myśl, że nagle wszystko będzie nie tak, na zasadzie że mdłości pełna para będę miała 😂😂

Saya my też 15 wylatujemy, jaki cel podróży? U nas Cypr :)

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Skatusia🥰 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niaha wrote:

Niaha dziękuję za wsparcie i twoje mega zaangażowanie jako prowadząca wątek na forum 😍♥️ Mam nadzieję że niedługo i do ciebie się uśmiechnie los i będziesz mogła się cieszyć wzrastającym brzuszkiem 🤰♥️ mocno ci kibicuje i trzymam wielkie kciuki 😍
    Tymczasem ja powoli się szykuje na wizytę u lekarza, co prawda dopiero mam na 12, ale wiadomo że stres nie pozwala teraz myśleć o niczym innym 🤗 odezwę się po wizycie i mam nadzieję że zdam pozytywną relację 😍

Niaha, moonflower lubią tę wiadomość

💒 01.10.2022
    07.03.2023 - zabieg (puste jajo płodowe)
    07.02.2024 - Marcelek 💙 całe 3.880 g i 56 cm szczęścia 🥰💙

age.png
  • aldonaviktoria Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikania i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄

GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEST I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️

choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.

ściskam 🤗 porankovo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 10:20

Wioleta91 lubi tę wiadomość

🧔🏼Mąż 42 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
    👩🏼‍🦰moì 42 l ✅ owulacje, endometrium, badania, etc. wszystko si qu'a la font
    BEZOWOCNE STARANIA➡️2017—2022
    OSTATNIE SZANSE START➡️maj’25

I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
    II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👩🏼
    III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
    IV 🤰✝️ Rita 👼
  • Skatusia🥰 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:
    U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝

Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃

Gratuluję z powodu obrony 😍♥️
    A jeśli chodzi o plamienia, to pewnie zanim zacznie działać Duphaston to trochę czasu minie i dlatego się jeszcze chwilowo pojawiają, ale pewnie niedługo leki zaczną działać i plamienia znikną 🤗😘

Marysiaa lubi tę wiadomość

💒 01.10.2022
    07.03.2023 - zabieg (puste jajo płodowe)
    07.02.2024 - Marcelek 💙 całe 3.880 g i 56 cm szczęścia 🥰💙

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Ogromne gratulacje 🥰❤️

Marysiaa lubi tę wiadomość

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

age.png

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

3 cs
    21.02 - beta 15,6
    26.03 -
    ...
    1.11 - termin wg OM

preg.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2023, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaviktoria wrote:
    @Niaha – domyślam się że celem Twojej "wizyty" było sprawdzenie mojego testowania(?) – wybacz obsuwę ale wczoraj testowałam z któregoś tam sikaniu i czekałam do dziś ➡ ⬜️, a jakby inaczej🙄

GRATULUJĘ KAŻDEJ MAMIE Z OSOBNA (JEST 🤰🏻 TO JEDT I MAMA, NO NIE TAK?) 💚✊🏻❣️

choć baardzo się starałam i podczytywałam wątek i coś tam krzemowałam... ja zwyczajnie nie jestem internetowa – ludzie dla mnie to żywi ludzie i jakoś tak...wyszło.

ściskam 🤗 porankovo

Nie rozumiem ataku w moją stronę.
    Zaglądałam na chyba każdy udostępniony wykres dziewczyn z tego wątku.

Miłego dnia 👍

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

age.png

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

3 cs
    21.02 - beta 15,6
    26.03 -
    ...
    1.11 - termin wg OM

preg.png
‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ