Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Skatusia🥰 wrote:Niaha dziękuję za wsparcie i twoje mega zaangażowanie jako prowadząca wątek na forum 😍♥️ Mam nadzieję że niedługo i do ciebie się uśmiechnie los i będziesz mogła się cieszyć wzrastającym brzuszkiem 🤰♥️ mocno ci kibicuje i trzymam wielkie kciuki 😍
Tymczasem ja powoli się szykuje na wizytę u lekarza, co prawda dopiero mam na 12, ale wiadomo że stres nie pozwala teraz myśleć o niczym innym 🤗 odezwę się po wizycie i mam nadzieję że zdam pozytywną relację 😍
Koniecznie daj znać jak po wizycie! Trzymam kciuki żeby było wszystko ok 🤞🤞🤞Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Hej hej jeszcze w czerwcu. Do mnie zawitała małpa. Jak przewidywałam - jadę młodzież pilnować to zapas tamponów i podpasek🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Marysiaa wrote:U mnie po nocy znowu „czysto”, ale nie daje mi to spokoju bo wczoraj plamienia wróciły koło 15 🙃 dziękuję, że pytacie 💝
Mocno tulę dziewczyny z mdłościami 💖
Poza plamieniami u mnie właściwie nic się nie dzieje. Bóle podbrzusza raz są raz ich nie ma. Piersi odczuwalnie większe. Trochę mi wszystko śmierdzi i nie za bardzo mam apetyt - mogłabym się żywić wodą i arbuzem. Senność już mniej odczuwalna. Czekam na rozwój sytuacji, nie wiem co przyniesie jutro 🙃
A z dobrych wiadomości - obroniłam wczoraj magisterkę, na 5
Gratulacje!Marysiaa lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Mnie brzuch nie pobolewa, czasem krótki parosekundowy dyskomfort. Jedynie co, to z mdłościami to u mnie tragedia, jak się budzę, pierwszą myślą jest, czy zdążę do toalety…w praktyce tylko raz wymiotowałam, ale uczucie, że zaraz zwymiotuję też nie jest miłe.
Skatusia, trzymam kciuki za wizytę 😁Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
-
Skatusia🥰 wrote:Niaha dziękuję za wsparcie i twoje mega zaangażowanie jako prowadząca wątek na forum 😍♥️ Mam nadzieję że niedługo i do ciebie się uśmiechnie los i będziesz mogła się cieszyć wzrastającym brzuszkiem 🤰♥️ mocno ci kibicuje i trzymam wielkie kciuki 😍
Tymczasem ja powoli się szykuje na wizytę u lekarza, co prawda dopiero mam na 12, ale wiadomo że stres nie pozwala teraz myśleć o niczym innym 🤗 odezwę się po wizycie i mam nadzieję że zdam pozytywną relację 😍
CzekamySkatusia🥰 lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Dziękuję za kolejny miesiąc razem ! ♥
Niaha dzięki z prowadzenie
Ciotka zajrzy czasami na foteczki małych bąbli jak rosną ! 💖
Buziaki, czas na lipcowy wątek 💖Niaha, eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
a u mnie zaś kawa to taki mały poranny i popołudniowy rytuał 🙈
w pierwszej ciąży jakoś od 6 tyg. mnie totalnie odrzuciło, nie smakowała mi w ogóle, i tak do połowy ciąży w ogóle nie piłam, ale później chęci wróciłyteraz mimo mdłości, nie przeszkadza mi na razie
ale muszę zmniejszyć ilość i przerzucić się na jedną bezkofeinową ☕
Karina lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Pingwinek, Karina, Niaha, Saya, Skatusia🥰, eM 🌺, Światełko, mama7latka, Delfi, Wron Kraa, Selina lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Następna wizyta 19.10
-
Dzidziol rośnie. Krew spuszczona i ja trochę spokojniejsza.
www gif
Dodatkowo do swojej ginekolog umówiłam się na 18 lipca. Wtedy to już napewno powinno być serce ale muszę też umówić się tak kontrolnie do kogoś innego przed tym 😊Marysiaa, Niaha, Saya, Skatusia🥰, eM 🌺, Kropkaxyz, malutka203, kwiatek100, Amunicja, mama7latka, Delfi, Polaya, Selina lubią tę wiadomość
-
Karina wrote:Dzidziol rośnie. Krew spuszczona i ja trochę spokojniejsza.
www gif
Dodatkowo do swojej ginekolog umówiłam się na 18 lipca. Wtedy to już napewno powinno być serce ale muszę też umówić się tak kontrolnie do kogoś innego przed tym 😊
Elegancka krecha
Karina lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Ja powoli chyba przenosze sie na wątek lipcowy, niestety wczoraj moja kreska już blednie, wiec to pozostalosci ovitrellu były. Dzisiaj 11 dp, zrobie test i jesli bialo to zegnam sie z czerwcem i biegne do moonowego lipca
Dzieki prowadzącej za całe wsparcie, niech Ci sie to wszystko w dzieciach wynagrodzi !!! 😀Niaha, moonflower lubią tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Niaha wrote:Nie rozumiem ataku w moją stronę.
Zaglądałam na chyba każdy udostępniony wykres dziewczyn z tego wątku.
Miłego dnia 👍
pomyślałam że skrupulatnie pilnujesz dat i zajrzałaś do mnie i żeby się "zrehabilitować" wyjaśniam czemu wczoraj nie dałam znać...
zatem to ja nie rozumiem Ciebie (?)
błogosławionego dnia 🤗🧔🏼Mąż 42 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 42 l ✅ owulacje, endometrium, badania, etc. wszystko si qu'a la font
BEZOWOCNE STARANIA➡️2017—2022
OSTATNIE SZANSE START➡️maj’25
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👩🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
A ja nadal żyję nadzieją, że tu z Wami zostanę! testowanie w tym tygodniu ☺️ dziś zrobiłam rano, ale taki cień cienia. Jutro rano planuję sprawdzić raz jeszcze.
Wioleta91, Światełko, eM 🌺, Skatusia🥰, Pingwinek, Kropkaxyz, Karina, Delfi, Niaha lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Nowa_Ola wrote:A ja nadal żyję nadzieją, że tu z Wami zostanę! testowanie w tym tygodniu ☺️ dziś zrobiłam rano, ale taki cień cienia. Jutro rano planuję sprawdzić raz jeszcze.
Żaden cień cienia, toż to bardzo delikatna kreseczka była 🤩
Z niecierpliwością czekam do jutra 🥰Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:A ja nadal żyję nadzieją, że tu z Wami zostanę! testowanie w tym tygodniu ☺️ dziś zrobiłam rano, ale taki cień cienia. Jutro rano planuję sprawdzić raz jeszcze.
pokazuj zdjęcie12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Witam dziewczyny o 'poranku', bo dziś dzień bez pracy u mnie to i pozwoliłam sobie spać bez budzika :p
U mnie z objawów - zero bólu piersi, ale nudności dają w kość. Nie wymiotuje co prawda, ale właśnie ciągle uczucie że zaraz to się wydarzy już mnie przygniata. No i nigdy nie wiem co będę w stanie zjeść danego dnia. Do kuchni od dwóch tygodni nawet nie wchodzę bo na co spojrzę z jedzonka to mi się podnosi (przepraszam za wyrażenie :p ).
Stosuje już tabletki Xonvea (trochę pomogły, nie chce zwiększać dawki więc biorę minimalną), od rana zanim wstanę jem jakieś suche herbatniki/biszkopty, i staram się często coś podjadać bo jak jestem głodna to jest jeszcze gorzej 🤢
No i odkrylam już że mam okno dobrego samopoczucia między 11 a 17.
Niaha bardzo dziękuję za prowadzenie tego wątku, jestem wdzięczna, że mogłaś wpisać mi brzucholka ;p mam nadzieję że lipiec będzie Twój! ♥️Niaha lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Super, trzymam kciuki
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg