Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina wrote:No u mnie dzisiaj wypada 5 tydz i 1 dzień. Nie spodziewałam się wiele ale fajnie, że nie ma opcji na ciążę pozamaciczną. Mi ginekolog mówiła, że w sumie od 6 tyg pojawia się zarodek z reguły więc jeszcze dużo czasu. A czemu dużo witamin? Masz niedobory?
U mnie w sumie kazała łykać suplementy ciążowe no i standardowo duphaston 2x1 a jak pojawi się jakieś plamienie to 3x1.
W takim razie dzielnie czekamy i staramy się nie stresować 🤗
może „dużo witamin” to zle określenie - mam jeść dużo witamin a dostałam siateczkę suplementów - inofolic combi, prewenit intensiv B no i ten prog 2x1Karina lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się tylko czy przyjmować osobno wit. B6
na zaleceniach wpisano mi Prewenit intensiv który wit. B nie zawiera i osobno witaminę B
farmaceuta wydał mi Prewenit intensiv B z wit. B6 w składzie + witaminę b6 w tabletkach po 50mg - czy to nie za duO będzie tej witaminy?
zorientowałam się dopiero teraz jak już dojechałam do domu -
Dziękuję dziewczyny że jesteście ze mną i moim malenstwem♥️ mam małego krwiaka stąd krwawienia. Dostałam progesteron doustnie i nakaz odpoczywania. Serduszko pięknie bije♥️ płacze ze szczęścia.
Hope..., kwiatek100, Delfi, eM 🌺, Marysiaa, Saya, Kropkaxyz, Polaya, Wioleta91, Biała1987, Kika95, Karina, Mqgdzia76, Skatusia🥰, Pingwinek, MonikaMonia, ELka, agentka93, Niaha lubią tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Światełko wrote:Dziękuję dziewczyny że jesteście ze mną i moim malenstwem♥️ mam małego krwiaka stąd krwawienia. Dostałam progesteron doustnie i nakaz odpoczywania. Serduszko pięknie bije♥️ płacze ze szczęścia.
-
Światełko wrote:Dziękuję dziewczyny że jesteście ze mną i moim malenstwem♥️ mam małego krwiaka stąd krwawienia. Dostałam progesteron doustnie i nakaz odpoczywania. Serduszko pięknie bije♥️ płacze ze szczęścia.🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Światełko wrote:Dziękuję dziewczyny że jesteście ze mną i moim malenstwem♥️ mam małego krwiaka stąd krwawienia. Dostałam progesteron doustnie i nakaz odpoczywania. Serduszko pięknie bije♥️ płacze ze szczęścia.
Całe szczęście 🤍 odpoczywaj ile się da 😘👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Proszę nas tak więcej nie stresować 😛
Się przejmujemy jakby to nasze było 😛
Odpoczywajcie ❤️ -
Ja byłam już na USG widać pęcherzyk ciążowy 2,7mm w macicy. Podobno prawidłowy jak na ten etap.
A wasze pęcherzyki jakie były na samym początku?
Szacowany jest 5tydz i 2 dni.
Za dwa tygodnie kontrola. Dostałam witaminki 😊 jutro powtórzyć betę.
Mam odpoczywać spać kiefy mam ochotę i dobrze się odżywiać.
Mega lubię ten nasz wątek tyle wsparcia i zrozumienia 😍😍😍
Jesteście Mega i nasze kropki też 💪💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2023, 20:17
Kika95, Wioleta91, Pingwinek, Kropkaxyz, MonikaMonia, Skatusia🥰, Niaha, eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
Mqgdzia76 wrote:Ja byłam już na USG widać pęcherzyk ciążowy 2,7mm w macicy. Podobno prawidłowy jak na ten etap.
A wasze pęcherzyki jakie były na samym początku?
Szacowany jest 5tydz i 2 dni.
Za dwa tygodnie kontrola. Dostałam witaminki 😊 jutro powtórzyć betę.
Mam odpoczywać spać kiefy mam ochotę i dobrze się odżywiać.
Mega lubię ten nasz wątek tyle wsparcia i zrozumienia 😍😍😍
Jesteście Mega i nasze kropki też 💪💪
Fantastycznie 🥰 to teraz tylko stosować się do zaleceń i czekać do następnej wizyty 😊 -
Dziewczyny ja już pomału dostaje szału. Do pierwszej wizyty tak daleko 😅
Cieszę się Waszymi bąbelkami i dajecie mi nadzieję że będzie pięknie 🥲
Mqgdzia, tu tylko wsparcie, każda z nas ma jakieś przeżycia za sobą. Musimy się pocieszać i walczyć, bez tego byłoby ciężko ❤️