Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrazluwa gratulacje ! Ja się zdecydowałam na wizytę 6+3 i już pięknie biło 😍
Dziewczyny czy któraś z Was ma kontakt z eM 🌺? No cholernie się o nią martwię, miała te plamienia i nic nie wiadomo co dalej 🥺Wrazluwa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, my już dotarliśmy do miejsca docelowego. Jeśli chodzi o brzuszek, to ja jestem wzdeta od samego początku ciąży i wyglądam, jakbym miała już nie wiem który miesiąc 😂 faktem jest, że po listopadowym poronieniu przybrałam na wadze i jestem cięższa o około 10kg jak byłam rok temu w wakacje, ale wszystko to skumulowało się w brzuchu i te wzdęcie serio sprawia, że wyglądam jakbym była już w połowie drogi do porodu 😅
Też nowe spodenki na gumce już kupiłam przez to wszystko, bo ciuchy coraz bardziej uwierają. -
Hej dziewczyny, ja się trochę nie odzywałam, w piątek powiedzieliśmy moim rodzicom, oszaleli z radości, wczoraj impreza i babci,dziś u szwagra intensywny weekend. Dziś powiemy rodzinie męża 😊
@eM daj znać co u Ciebie, martwimy się 🙏Wioleta91, Marysiaa lubią tę wiadomość
-
Heeej dziewczyny! Wybaczcie, że się nie odzywałam. Ale moja głowa musiała się po prostu wyciszyć. To takie miłe, że tyle z Was o mnie mysli i się troszczy 🥺🤍
Jeśli chodzi o sytuację z plamieniami, wczoraj po południu się uspokoiło. Zadzwoniłam do lekarza, z którym mam kontakt, u którego byłam w czwartek. Uspokoił mnie też bardzo. Ostudził mi trochę głowę. Plamienia najprawdopodobniej po badaniu. Bo było bardzo bolesne że względu na tą torbiel. Bądź krwiak. Bo tak też może być, że on po prostu w jakiś sposób się wydostaje.. Ciężko powiedzieć. Ale nie kazał się martwić. Powiedział, że jestem tak obstwiona lekami, że wszystko musi być dobrze i żebym nie myślała nawet inaczej. Mam leki, mam się po prostu oszczędzać i myśleć pozytywnie. Więcej nic nie jestem w stanie zrobić.
Dziękuję Wam bardzo mocno za troskę 🤍kwiatek100, Wioleta91, Marysiaa, Światełko, Polaya, MonikaMonia, Skatusia🥰, Kika95, Angi90 lubią tę wiadomość
-
eM 🌺 wrote:Heeej dziewczyny! Wybaczcie, że się nie odzywałam. Ale moja głowa musiała się po prostu wyciszyć. To takie miłe, że tyle z Was o mnie mysli i się troszczy 🥺🤍
Jeśli chodzi o sytuację z plamieniami, wczoraj po południu się uspokoiło. Zadzwoniłam do lekarza, z którym mam kontakt, u którego byłam w czwartek. Uspokoił mnie też bardzo. Ostudził mi trochę głowę. Plamienia najprawdopodobniej po badaniu. Bo było bardzo bolesne że względu na tą torbiel. Bądź krwiak. Bo tak też może być, że on po prostu w jakiś sposób się wydostaje.. Ciężko powiedzieć. Ale nie kazał się martwić. Powiedział, że jestem tak obstwiona lekami, że wszystko musi być dobrze i żebym nie myślała nawet inaczej. Mam leki, mam się po prostu oszczędzać i myśleć pozytywnie. Więcej nic nie jestem w stanie zrobić.
Dziękuję Wam bardzo mocno za troskę 🤍
Ja paruje tylko piję i chodzę do WC xd
Pęcherz wiewiórki normalnie 🤣
-
eM cieszę się że plamienia ustały ♥️ i że jesteś spokojniejsza! ♥️♥️
U mnie tylko wzdęcia na razie widać xD zero ciążowego brzuszka, też zawsze nosiłam rozmiar XS/S i dalej wchodzę w te ciuchy chociaż właśnie wieczorami przez wzdęcia już są mniej wygodne. Niby zauważam coś jakby na linii włosów jakby jakieś wybrzuszenie ale nie wiem czy sobie tego nie wymyślam 🤣eM 🌺 lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
eM 🌺 wrote:Heeej dziewczyny! Wybaczcie, że się nie odzywałam. Ale moja głowa musiała się po prostu wyciszyć. To takie miłe, że tyle z Was o mnie mysli i się troszczy 🥺🤍
Dziękuję Wam bardzo mocno za troskę 🤍 -
Jeśli chodzi o moj brzuch ciążowy, to na razie bez zmian. Poza wzdetym po południu. W pierwszej ciąży bardzo późno było cokolwiek widać, więc teraz może być tak samo..aczkolwiek podobno w kolejnych ciążach ten brzuszek szybciej staje się widoczny 🤔
Wiola, możesz mi wpisać wizytę na 19.07 🙂Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Śniło mi się, że miałam pierwsze prenatalne i dowiedziałam się, że będę miała synka 😅 choć w rzeczywistości nastawiam się, że o płci dowiem się raczej na połówkowych, te pierwsze prenatalne, to raczej chyba za wcześnie.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. O której macie? Ja swoją dopiero o 18:00, a pewnie będzie jeszcze opóźnienie -
Delfi, mi też się śniły prenatalne i że się musiałam w palec kłuć i wykapywac krew z palca na jakieś gabeczki - serio nie wiem dlaczego, czy to tak wygląda do PAPPa czy nie, ale mój mózg podsunął mi coś takiego 🤣😂 do usg już nie dotarłam, bo się obudziłam sfrustrowana przez te palce 😂😂😂
-
Czy Wy też czulyscie takie dziwne bulgotanie w brzuchu? Nawet nie wiem czy bulgotanie, bardziej jakbym miała po prawej stronie brzucha jakiś kran, który ciągle przecieka i kapie. Bardzo dziwne uczucie. Do tego non stop jest mi niedobrze, chociaż nie wymiotujeStarania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Pingwinek wrote:Czy Wy też czulyscie takie dziwne bulgotanie w brzuchu? Nawet nie wiem czy bulgotanie, bardziej jakbym miała po prawej stronie brzucha jakiś kran, który ciągle przecieka i kapie. Bardzo dziwne uczucie. Do tego non stop jest mi niedobrze, chociaż nie wymiotuje
-
Pingwinek wrote:Czy Wy też czulyscie takie dziwne bulgotanie w brzuchu? Nawet nie wiem czy bulgotanie, bardziej jakbym miała po prawej stronie brzucha jakiś kran, który ciągle przecieka i kapie. Bardzo dziwne uczucie. Do tego non stop jest mi niedobrze, chociaż nie wymiotuje
ja mam takie uczucie jakby mi jakieś bąbelki pękały w brzuchu, trwa to chwilkę raz na jakiś czas i po wszystkim. czasami tez mnie zemdli ale bez finału