Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Pingwinek wzywana na forum zwierzeń !
Monika cudowne bobo !
Co u Ciebie eM ? Jakieś plamienia ?MonikaMonia lubi tę wiadomość
-
Wiola, na szczęście cisza 🙏 oby tak zostało. Ale z tyłu głowy mam wydarzenia sprzed roku, wszystko zaczęło się od brązowych plamien, pozniej niby wszystko ok, USG, a za tydzień krwawienie i stwierdzone poronienie... Więc no staram się myśleć pozytywnie. Ale ten nieszczęsny tamten rok do mnie wraca 😒
no ale staram się wyciszać głowę, najgorzej bylo w sobote, miałam jakiś zjazd totalny... ale teraz głęboko wierzę, że Malutek tam jest i ma się dobrze ✨🥺🤍
Jutro 9.10 proszę zaciskać kciuki u rąk i stóp!! 🙏Hope..., MonikaMonia, Delfi, Wioleta91, Angi90 , Polaya lubią tę wiadomość
-
eM 🌺 wrote:Wiola, na szczęście cisza 🙏 oby tak zostało. Ale z tyłu głowy mam wydarzenia sprzed roku, wszystko zaczęło się od brązowych plamien, pozniej niby wszystko ok, USG, a za tydzień krwawienie i stwierdzone poronienie... Więc no staram się myśleć pozytywnie. Ale ten nieszczęsny tamten rok do mnie wraca 😒
no ale staram się wyciszać głowę, najgorzej bylo w sobote, miałam jakiś zjazd totalny... ale teraz głęboko wierzę, że Malutek tam jest i ma się dobrze ✨🥺🤍
Jutro 9.10 proszę zaciskać kciuki u rąk i stóp!! 🙏Hope..., kwiatek100, Angi90 , eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
eM, czekam w poczekalni na dobre wieści 🤞🤞🤞
eM 🌺 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Ja też wczoraj po wizycie 😍
Niestety padlam i przychodzę dopiero teraz z wiadomościami 😍
Więc tak kropeczka ma się dobrze mierzy 6mm, maleństwo. Prawdopodobnie 6 tydz.
Usłyszeliśmy też serducho ♥️
Wklejam foteczki 😍
Od dziś przebywam na l4. Wykryto ciałka ketonowe w moczu oraz urobilinogen.
Trochę się martwię. Mam iść na szpital na dalszą diagnostykę. Miała któraś z Was coś takiego kiedyś?
Trzymajcie kciuki 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2023, 13:14
eM 🌺, Skatusia🥰, Delfi, Kropkaxyz, eRKow., MonikaMonia, Wioleta91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! Dzidziuuutek jest i ma się generalnie dobrze, skubianiec od czwartku podwoił swoją wielkość 😁 ma już 1.2cm, serduszko 150 uderzeń ❤️ Boże nie wiecie jak mi kamień spadł z serca 😭😭😭 torbiel się zmniejszyła, ma już tylko 3 cm z hakiem. Krwiak jest jeszcze, ponad 2cm, stąd te plamienia. Dr powiedział, że jest od strony szyjki macicy i po prostu dlatego może tak być, że będę plamic, bo on się opróżnia. Ale generalnie jest dobrze 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 aaaa będę płakać po prostu ze szczęścia😭😭😭 potem dodam fotkę 😘
Mqgdzia76, Skatusia🥰, kwiatek100, Angi90 , Delfi, Światełko, Kika95, Kropkaxyz, agentka93, MonikaMonia, Wioleta91, Polaya lubią tę wiadomość
-
eM 🌺 wrote:Dziewczynki! Dzidziuuutek jest i ma się generalnie dobrze, skubianiec od czwartku podwoił swoją wielkość 😁 ma już 1.2cm, serduszko 150 uderzeń ❤️ Boże nie wiecie jak mi kamień spadł z serca 😭😭😭 torbiel się zmniejszyła, ma już tylko 3 cm z hakiem. Krwiak jest jeszcze, ponad 2cm, stąd te plamienia. Dr powiedział, że jest od strony szyjki macicy i po prostu dlatego może tak być, że będę plamic, bo on się opróżnia. Ale generalnie jest dobrze 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 aaaa będę płakać po prostu ze szczęścia😭😭😭 potem dodam fotkę 😘
Ja z emocji się śmiałam i płakałam xd i ciężko było zmierzyć kropeczka xd hehe
Do tej pory mam ciary jak przypominam sobie ten dźwięk 😍
Najlepsze uczucie ever 😍
Gratki 😘😘😘eM 🌺 lubi tę wiadomość
-
eM, cudowne wieści 🥹 Cieszę się strasznieee!❤️
Będziesz miała parkę 🫣🤞
Wszystko będzie dobrze, ten krwiak w końcu odpuści, ale pewnie albo się wchłonie albo spłynie, więc nieprzyjemne niespodzianki mogą być jeszcze przed Tobą, oby nie🤞🫂eM 🌺 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Dziewczyny, gratulacje! Super eM że się wszystko zmniejsza o że wiesz skąd te plamienia, nie będzie to już powodowała tak dużego stresu.
Dziewczyny, czy na prenatalne + Pappa umawiacie się prywatnie, na NFZ się zalapujecie, czy częściowo NFZ (USG) a częściowo komercyjnie (Pappa)?Mqgdzia76, eM 🌺 lubią tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Dziewczyny, gratulacje! Super eM że się wszystko zmniejsza o że wiesz skąd te plamienia, nie będzie to już powodowała tak dużego stresu.
Dziewczyny, czy na prenatalne + Pappa umawiacie się prywatnie, na NFZ się zalapujecie, czy częściowo NFZ (USG) a częściowo komercyjnie (Pappa)?
Ja mam za darmo z pakietu z pracy, więc prywatnie, na NFZ się nie załapuję. Lekarz z NFZ wie o tym, kazał mi przyjść na USG tuż po prenatalnych w celu omówienia wyników i w celu dokładniejszego USG (niż za pierwszym razem) z jego stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2023, 12:17
-
Delfi wrote:Ja mam za darmo z pakietu z pracy, więc prywatnie, na NFZ się nie załapuję. Lekarz z NFZ wie o tym, kazał mi przyjść na USG tuż po prenatalnych w celu omówienia wyników i w celu dokładniejszego USG (niż za pierwszym razem) z jego strony