Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalaa ja też o Tobie myślałam, jak Ciebie nie było 🤩
Emka dokładnie wiem, co to znaczy ta melancholia. Miałam we Włoszech tak samo. I jeszcze odmawiałam sobie winka "bo może się udało" 😐 Mam nadzieję, że nie popełniasz mojego błędu 🙈
Postaram się dzisiaj nadrobić, co pisałyście w tym tygodniu. 😉rozalaa, Emka06 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Bambi92 wrote:Rolka, Skatusia super ❤️
U mnie dzisiaj 1 DC. Ale ten musi być szczęśliwy, bo z owulakami od Beezi 🥰
Bambi92, trzymam kciuki, aby był to pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️Bambi92 lubi tę wiadomość
-
O Boże dziewczyny jakie piękne krechy! GRATULACJE! 🥹🥹🥹💟💟💟
rolka355, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
nick nieaktualnyHej hej!
Gratuluję pierwszych czerwcowych kreseczek ⏸️❤️
Przytulam za 🐒 i ⚪️ 😘 może to pierwszy dzień Waszej ciąży? Tego Wam życzę!
Moja rodzina dziś się powiększy, narzeczona kuzyna pojechała rodzić 😊 kolejny facet w rodzinie, same chłopy ostatnio 😅
Tak bardzo chciałabym mieć córeczkę, nawet jak z mężem rozmawiamy o naszym przyszłym dziecku( mam nadzieję) to mówimy Hania, ale wiadomo nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka,byleby zdrowe było 🥰 bierzemy wszystko,nawet bliźniaki!
Ja mam weekend bez męża, o 4 odwiozłam go na pociąg, chyba zdążyliśmy przed owulką bo była wcześniej niż myślałam ,tak mi się wydaje 🤔 progesteron zbadać 7 dni po domniemanej owulacji? Wypada na czwartek,czyli święto, jak zrobię w piątek to będzie wiarygodne?
Miłego weekendu ☀️Niaha, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
-
KamiKami90 wrote:Gratuluję dziewczyny!! 😘
U mnie biel.
Co prawda dopiero 10 dpo, więc nadzieja jest, ale póki co biel...
Jeszcze wcześniej, nie puszczam kciuków 🤞🤞 -
san95 wrote:Dzień dobry, witam się z wami z pracy w ten sobotni poranek 💕
Niestety moja intuicja mnie zawiodła i o 5:40 obudził mnie ból brzucha i 🐒. Taka jakiej dawno nie było. Temp z 36.70 na 36.30 @Moon tak jak mówiłaś jak skok ze spadochronem 🤣 No nic.. lecimy dalej, czerwiec jest mój #rodzew2024 💕
Przykro mi z powodu 🐒, ale to może być nadal Twój miesiąc, za co mocno trzymam kciuki 🤞🤞❤️san95 lubi tę wiadomość
-
tetyda wrote:Dziewczyny, właśnie wyszedł mi piękny piczor, a stary poszedł w góry i wróci padnięty wieczorem 🤦🏻♀️
Myślicie, że jak dorwałam go wczoraj wieczorem i jutro rano, to styknie? 😅
Wiedziałam że woreczek z kreacjami musiał się otworzyć, sobota rano o 4 strony na plusie 🥰🥰
Gratuluję dziewczynki ❤️❤️Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
-
Bambi92 wrote:Dziękuję Kochana 🤗 Dobrze mieć wsparcie. Paczka od Ciebie dotarła idealnie w odpowiednim momencie. Widziałam, że nawet mój Stary był wzruszony 🤭
Przepraszam Dziewczyny, że nie udzialam się ostatnio. Życie stało się zbyt intensywne. Wczoraj zdałam egzamin z II semestru podyplomowki i oddałam pracę dyplomową. A jutro idę na te komunię chrześniaka, co kiedyś pytałam Was o prezent. Po konsultacji z rodzicami kupiłam rower 😉
Gratulacje że zdania egzaminu ❤️ to kolejny etap w Twoim życiu 🥰 -
Skatusia🥰 wrote:Mi też tak właśnie mówił, także chyba jak potwierdzę w poniedziałek prawidłowy przyrost to się zgłoszę do ginekologa 😊
A moze napisz do gin sms, że ujrzałaś pięknie dwie kreseczki 💟 i kiedy wyrażacie heparyne teraz czy po poniedziałkowej becieSkatusia🥰 lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Dziewczynki z łaski swojej zerknijcie na mój wykres, czy też sądzicie że moje złote jajo mnie w chuja zrobiło???
Pik był, szyjka była hiper miękka wysoko tak że nie mogłam dosięgnąć i otwarta, dziś już jest zamknięta i twardsza, i śluz już kremowy...
🤔🤔🤔 -
moonflower wrote:Dziewczynki z łaski swojej zerknijcie na mój wykres, czy też sądzicie że moje złote jajo mnie w chuja zrobiło???
Pik był, szyjka była hiper miękka wysoko tak że nie mogłam dosięgnąć i otwarta, dziś już jest zamknięta i twardsza, i śluz już kremowy...
🤔🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2023, 08:34
-
Rolka, Skatusia pięknie zaczęłyście weekend 🥰 gratulacje dziewczyny!
Rolka ta kreska jest tak wyraźna,że jakbyś testowała w maju,to na pewno byłby już jakiś przynajmniej cień
Mega słonecznego weekendu piękne:) dajcie czadu w łóżku,a potem na teścikach 🥰☀️rolka355, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Bezimienna wrote:U mnie dziś 21 dc, więc jeśli pęcherzyk rósł po 2mm na dobę, to dziś pewnie pęknie. Dziś wizyta więc zobaczę co się kroi 🤪.
Koniecznie daj znać ❤️
Trzymam kciuki za wizytę 🥰Bezimienna lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Dziewczyny przepraszam, że ponawiam pytanie, ale tego wiesiołka to brać od 1dc do owulki 3x3? Mam 1000mg z singularisa 🙈
Ja w obecnym cyklu będę brała 3 razy dziennie po dwie tabletki, ale tak jak piszesz 3x3 jest najczęściej rekomendowane, z tym, że u mnie się nie sprawdziło i przy tej niższej dawce nie miałam zbyt dużo śluzu.san95 lubi tę wiadomość
-
olail wrote:Hej hej!
Gratuluję pierwszych czerwcowych kreseczek ⏸️❤️
Przytulam za 🐒 i ⚪️ 😘 może to pierwszy dzień Waszej ciąży? Tego Wam życzę!
Moja rodzina dziś się powiększy, narzeczona kuzyna pojechała rodzić 😊 kolejny facet w rodzinie, same chłopy ostatnio 😅
Tak bardzo chciałabym mieć córeczkę, nawet jak z mężem rozmawiamy o naszym przyszłym dziecku( mam nadzieję) to mówimy Hania, ale wiadomo nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka,byleby zdrowe było 🥰 bierzemy wszystko,nawet bliźniaki!
Ja mam weekend bez męża, o 4 odwiozłam go na pociąg, chyba zdążyliśmy przed owulką bo była wcześniej niż myślałam ,tak mi się wydaje 🤔 progesteron zbadać 7 dni po domniemanej owulacji? Wypada na czwartek,czyli święto, jak zrobię w piątek to będzie wiarygodne?
Miłego weekendu ☀️
Tak na spokojnie, nie będzie to pewnie szczyt progesteronu, ale ten wynik też ładnie zobrazuje, czy owulacja była 👍 -
Rolka, Skatusia piękne krechy 😍😍😍 gratulacje!
U mnie niestety biel, 10 dpo 🥺 tak bardzo bym chciała, żeby już się udało, wykańczające są te staraniarolka355, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Dziewczynki z łaski swojej zerknijcie na mój wykres, czy też sądzicie że moje złote jajo mnie w chuja zrobiło???
🤔🤔🤔
Myśle, że tempka dopiero odbije w górę! Czasem jest tak, że powoli idzie w górę, a nie nagle 🤞🏼 -
Niaha wrote:Przykro mi z powodu 🐒, ale to może być nadal Twój miesiąc, za co mocno trzymam kciuki 🤞🤞❤️
Oczywiście! To będzie mój miesiąc. Tak jak każdej z nas! 🤞🏼🥰 dla mnie czerwiec jest wyjątkowy, bo w tym miesiącu mam oficjalna rocznice ze starym 🥰 a 05.07 stary ma urodziny i to byłby najlepszy prezent 💕Niaha lubi tę wiadomość