Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha wrote:Ja w obecnym cyklu będę brała 3 razy dziennie po dwie tabletki, ale tak jak piszesz 3x3 jest najczęściej rekomendowane, z tym, że u mnie się nie sprawdziło i przy tej niższej dawce nie miałam zbyt dużo śluzu.
U mnie w ogóle nie ma tego śluzu 🥲 chyba się wspomożemy tym rekomendowanym żelem przedłużającym żywotność żołnierzyków 🤭 spróbuje 3x3 i zobaczymy czy w moim przypadku to coś daNiaha lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Dziewczynki z łaski swojej zerknijcie na mój wykres, czy też sądzicie że moje złote jajo mnie w chuja zrobiło???
Pik był, szyjka była hiper miękka wysoko tak że nie mogłam dosięgnąć i otwarta, dziś już jest zamknięta i twardsza, i śluz już kremowy...
🤔🤔🤔
Kurcze nie jestem pewna, ale mi się wydaje, że nadal jesteś przed owu albo dzisiaj będziesz miała. A skok będzie jutro 🧐 -
Kasia111 wrote:Rolka, Skatusia piękne krechy 😍😍😍 gratulacje!
U mnie niestety biel, 10 dpo 🥺 tak bardzo bym chciała, żeby już się udało, wykańczające są te starania
Jeszcze jest wcześnie, nadal trzyma kciuki 🤞🤞 -
san95 wrote:Oczywiście! To będzie mój miesiąc. Tak jak każdej z nas! 🤞🏼🥰 dla mnie czerwiec jest wyjątkowy, bo w tym miesiącu mam oficjalna rocznice ze starym 🥰 a 05.07 stary ma urodziny i to byłby najlepszy prezent 💕
Jeśli chciałabyś się podzielić datą rocznicy to chętnie wpisze ją na naszą pierwszą stronę ❤️ -
Rolka, Skatusia, ekstra kreski 💖
rolka355, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
san95 wrote:Kochane moje powiedzcie mi jak liczycie kiedy była faktycznie owulka? Lekarz mi powiedział, że jak przyjdzie 🐒 wtedy 14 dni wstecz była owulacja, ale ten 1 dzień okresu też liczymy? Czy dzień przed okresem?
Faza lutealna nie trwa zawsze 14 dni u każdej z nas, u mnie np. trwa 16, ale jak już wiesz ile trwa u Ciebie, to z reguły jest stała -
Moonflower, po śluzie i szyjce wychodzi, że dziś będzie ta owu na moje oko 🤔 Działane było wczoraj? 🔥Nie było skoku temperatury, mam nadzieję, że jutro to się zmieni 🤞 Oby pęcherzyk pęknął lub pęknie dziś, żebyś nie musiała bujać się z torbielą 🍀 Ale nie myśl o tym teraz, tylko pracuj pracuj 🔥🔥🔥
Niaha, prośbę mam🙏 Proszę dopisz mi moje "A"😚
Dobrego dnia dziewczyny 🌞moonflower, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne-niskie ryzyka🩷
28/11 wizyta ⏳
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Kasia111 wrote:Faza lutealna nie trwa zawsze 14 dni u każdej z nas, u mnie np. trwa 16, ale jak już wiesz ile trwa u Ciebie, to z reguły jest stała
Pewnie dowiem się w 100% ile trwa jak przeprowadzę pełny monitoring owulacji i będę wiedziała kiedy pęka pęcherzyk, bo teraz mogę tylko domniemaćKasia111, Niaha lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Dziewczynki z łaski swojej zerknijcie na mój wykres, czy też sądzicie że moje złote jajo mnie w chuja zrobiło???
Pik był, szyjka była hiper miękka wysoko tak że nie mogłam dosięgnąć i otwarta, dziś już jest zamknięta i twardsza, i śluz już kremowy...
🤔🤔🤔
Owu mogła być niedawno/ dziś , a skok będzie dopiero jutro- jak na moje oko.
U mnie w poprzednim cyklu również śluz już był kremowy, a owu wystąpiła dopiero rano
(czuje owulacje) i na następny dzień był dopiero skokWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2023, 09:11
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ja poproszę testowanie na 30.06
Niaha lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
nick nieaktualnyNiaha wrote:Kasia111, Skatusia🥰, Smerfetka_1988, KamiKami90, rolka355 bardzo mocno trzymam kciuki 🤞🤞 abyście dzisiaj wysikały piękne dwie kreseczki 🍀🍀🍀
Selina, powodzenia u Endo🤞 Oby potwierdził, że wszystko jest w porządku
Udanego weekendu 🥰🔥
Dziękuję, odezwę się po wizycie. A jak tam urodzinki męża? Poimprezowaliscie? 🥳
Powiem Wam, że lekarzy ogólnie różnych odwiedziłam sporo, ale na palcach jednej ręki mogę policzyć takich, którzy są z prawdziwego powołania, patrzą na pacjenta holistycznie a nie tylko na narząd którym się zajmują i właśnie taki jest mój endo. Mam go też z polecenia i naprawdę, jeśli któraś jest z Małopolski i szuka, to z czystym sumieniem gościa polecam ❤️
-
nick nieaktualnyJa piję 3 dzień te zioła ojca Klimuszko i taka senna chodzę momentami że szok 😉 w końcu tam jest lawenda i szyszki chmielu... Tylko chyba nie pomyśleli, że jak kobieta będzie 3x dziennie piła tą mieszankę, to oprócz efektu uspokojenia, to średnio będzie mogła funkcjonować 😆
-
san95 wrote:Kochane moje powiedzcie mi jak liczycie kiedy była faktycznie owulka? Lekarz mi powiedział, że jak przyjdzie 🐒 wtedy 14 dni wstecz była owulacja, ale ten 1 dzień okresu też liczymy? Czy dzień przed okresem?
Tak już Kasia111 napisała - faza lutealna nie zawsze trwa 14dni.Ja np. mam fl. 12dni. Nie liczymy tego dnia z miesiączką, bo to już nowy cykl czyli jak dostałam okres 30 maja odejmuję 12 dni fazy lutealnej, więc owu była 17maja.Mi się zawsze wszystko zgadzało, zawsze wykresy miałam idealne i zawsze wiedziałam kiedy dostanę okres Teraz już nie mierzę temperatury przez nieprzespane noce ale same testy owu pomagają mi przewidzieć kiedy wystąpi miesiączka 😊
Moonflower też myślę, że owu mogła być teraz jakoś i jutro możesz dopiero zauważyć znaczny wzrost.san95 lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Moonflower, po śluzie i szyjce wychodzi, że dziś będzie ta owu na moje oko 🤔 Działane było wczoraj? 🔥Nie było skoku temperatury, mam nadzieję, że jutro to się zmieni 🤞 Oby pęcherzyk pęknął lub pęknie dziś, żebyś nie musiała bujać się z torbielą 🍀 Ale nie myśl o tym teraz, tylko pracuj pracuj 🔥🔥🔥
Niaha, prośbę mam🙏 Proszę dopisz mi moje "A"😚
Dobrego dnia dziewczyny 🌞
Też mam taką nadzieję, to jest ten "torbielowy" jajnior 🤷
-
nick nieaktualny
-
Rolka, Skatusia
Gratulacje 😊 Zazdroszczę tego uczucia zobaczenia ⏸️, nie znam go, ale wyobrażam sobie że jest totalnie odjazdowe! Z zachwytem i serdecznością zazdroszczę, rośnijcie szczęśliwie nasze Czerwcowe Pionierki 🍀🍀 Trzymam kciuki za piękne bety!
Bambi
✊🏻 za szczęśliwy cykl. Beezi Ci tam na pewno dołączyła krakowską recepturę na złoty strzał 😄 💫 Niech się dobrze dzieje!
Rozalaa
Nie takie połamańce są w galerii wykresów, więc grzecznie czekam do środy <kręci_młynki_palcami>.
A niechby Cię tak los totalnie zadziwił krechami i wpędził w pieluchy! Niech Ci się pracowity koniec roku szkolnego skomplikuje bieganiem na betę i szukaniem terminu do gina 😈😈😈🍀🍀🍀 Taki jestem złośliwy forumowy troll, że trzymam za to kciuki z całych sił! ✊🏻rolka355, Bambi92, Skatusia🥰, Claire, rozalaa, Emka06, Aśka lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅