Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha wrote:Wpiszę Cię na wolnego strzelca, co nie zmienia faktu, że i tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki 🤞🤞
Niaha lubi tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
-
Hejka Kochane zrobiłam sobie mała przerwę od forum, bo trochę moja głowa schizowala…. Ale właśnie mam końcówkę @ wiec za 2-3 dni wracamy z Mężem do gry 😄 trzymam za każda z Was kciuki i gratuluje każdej której do tej pory się udało No i oczywiście tule te którym się nie udało, ale wierze w Was łaski ❤️❤️.
Miłego dnia. Staram się nadrobić wiadomości, ale chyba nie uda mi się 🫣Selina, Niaha lubią tę wiadomość
starania od 2020r.
01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
07.2024 r. Kriobank II procedura
🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
5 dpt ⏸️
7 dpt BHCG 66,60 mlu/ml
9 dpt BHCG 176 mlu/ml
11 dpt BHCG 381 mlu/ml
13 dpt BHCG 961,60 mlu/ml
15 dpt BHCG 1834 mlu/ml
17 dpt GS 7 mm z YS i krwiak 14x7 mm😬
18 dpt BHCG 4443 mlu/ml
24 dpt BHCG 22486,00 mlu/ml
28 dpt BHCG 45464.00 mlu/ml mamy 🩷 121/min i brak krwiaka 👏 CRL 0,76 cm
❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
-
Dzień dobry dziewczyny, miłej niedzieli Wam życzę 😘😊
Emka ja, ja, ja! Jestem zainteresowana 😁 oprócz trasy to jeszcze prosiłabym Cię o namiar na tą wypożyczalnię, będziemy jechać we czwórkę, na pewno zdecydujemy się na autko, ale oczywiście woleli byśmy się nie naciąć na jakiś oszustów 🥲 piękna fotka 😍Emka06 lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Emka Kochanie baw się dobrze i korzystaj z ostatnich wakacji we dwoje! 🥰 Widoki przepiękne 🤩 i też poproszę rozpiskę trasy 🥰
Cześć i Czołem Staraczki w piękną, słoneczną niedzielę! 🥰
Jak nastawienie? Kawusia wypita? 😊
Macie pomysły na prezent dla swoich ojców czy szukacie jeszcze inspiracji? 🙃rozalaa, Emka06 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Emka06 wrote:Gratuluję pierwszych czerwcowych kreseczek 😍😍
Dziękuję kochane za Wasze odpowiedzi na mój mały #żalpost, zawsze mogę liczyć na Wasze zrozumienie ❤️
Dopiero teraz mogłam wejść na forum, bo jak wyjechaliśmy o 8:30 z hotelu, tak wróciliśmy po 22:00. Spędziliśmy niesamowity czas 😍 Dziewczyny poznane wczoraj na plaży okazały się rewelacyjnymi towarzyszkami podróży ❤️ Mieliśmy wrażenie, jakbyśmy się znali od dawna. Tyle śmiechu i widoków zapierających dech w piersiach to dawno nie mieliśmy 😍 Polecam Wam Czarnogórę z całego serca! W szczególności wynajętym samochodem (choć trzeba uważać, bo tutejsi kierowcy jeżdżą naprawdę dziko, a jeśli chodzi o wypożyczalnie samochodów to jest tu ponoć dużo oszustów), bo wycieczki oferowane przez biura podróży wychodzą zdecydowanie drożej. Udało nam się zwiedzić wszystkie zaplanowane miejsca, ale w Kotorze zastał nas deszcz, więc podjęliśmy spontaniczną decyzję, że przedłużymy wynajem i jedziemy jutro zwiedzić Kotor w pięknym słoneczku ☀️
Jeśli któraś będzie chętna to podam Wam szczegóły naszej trasy. Wszystko zaplanował mąż, czym bardzo mi zaimponował, bo naprawdę się przygotował - ogarnął darmowe parkingi, punkty widokowe itd. Dziewczyny też były zachwycone 🥰 A nasza przerwa na kawę wyglądała tak.. ✨️
Jak pięknie 😘 Korzystaj z wyjazdu KochanaKarolinaAnastazja, Emka06 lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Niaha wrote:Smerfetka_1988 jak tam u Ciebie? Testowałaś dzisiaj?
Skatusia🥰, Niaha lubią tę wiadomość
20 cs
Starania od 09.2021
05.2022 cb
JA : 35 lata Mąż : 35 lata
2014 Dominik
2015 Zuza
2018 Natalia
2020 Aleksandra -
Emka pięknie 😍
Czy też mogę prosić o szczegóły trasy?Emka06 lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
nick nieaktualnyBezdzietna wrote:Hejka Kochane zrobiłam sobie mała przerwę od forum, bo trochę moja głowa schizowala…. Ale właśnie mam końcówkę @ wiec za 2-3 dni wracamy z Mężem do gry 😄 trzymam za każda z Was kciuki i gratuluje każdej której do tej pory się udało No i oczywiście tule te którym się nie udało, ale wierze w Was łaski ❤️❤️.
Miłego dnia. Staram się nadrobić wiadomości, ale chyba nie uda mi się 🫣
A Ty robisz monit w tym miesiącu?
Ja zostałam wczoraj uspokojona na wizycie u endo, mam dobadac jeszcze 17oh-progesteron i możliwe, że włączyć steryd.
Trzymam kciuki za Ciebie! ❤️ -
Cześć dziewczynki!!! Miłej słonecznej niedzieli Wam życzę!!!
U mnie w końcu skok!!!!! I to jaki!!!!Niaha, rozalaa, Lipcowa, Kasia111, Cukruś, Dara, Paucia, Emka06, Angi90 , Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Cześć dziewczynki!!! Miłej słonecznej niedzieli Wam życzę!!!
U mnie w końcu skok!!!!! I to jaki!!!! -
Lipcowa wrote:Emka Kochanie baw się dobrze i korzystaj z ostatnich wakacji we dwoje! 🥰 Widoki przepiękne 🤩 i też poproszę rozpiskę trasy 🥰
Cześć i Czołem Staraczki w piękną, słoneczną niedzielę! 🥰
Jak nastawienie? Kawusia wypita? 😊
Macie pomysły na prezent dla swoich ojców czy szukacie jeszcze inspiracji? 🙃
Relaksu na domku ciąg dalszy 🌞🤩
Nie mam pomysłu na prezent dla ojca, on jest z tych osób, do wszystko mają 😅 bezpiecznie będzie coś kupić z wędkowaniem 😅
A jak u Ciebie? Masz jakiś fajny pomysł na ten dzień?Selina, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i czołem wszystkim w tą piękną niedzielę 😎🌞
Emka pięknie tam macie! 😍 Bardzo lubię takie wypady zaplanowane przez siebie i i objazdowki😁 też chętnie poczytam coś więcej o trasach i polecanych miejscówkach 😊
Lipcowa my można powiedzieć że załatwiliśmy dzień mamy i taty za jednym zamachem, bo zabraliśmy ich do restauracji na obiad 😉😊 ale tak normalnie jakbym miała kupować, to pewnie by to była koszula albo jakiś zestaw super kaw ziarnistych - bo mój jest jest mega kawoszem 😅 A Ty masz jakieś pomysły?Emka06, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Dara wrote:Dzień dobry w niedziele! Zapowiada się piękny dzień.
A na wykresie dalej płasko... jestem trochę w kropce.
Na wykresie niestety nie widać jakoby owulacja była za Tobą. Możliwe, że dopiero będzie lub też będzie to cykl bezowulacyjny masz możliwość aby podskoczyć do lekarza na szybką kontrolę? -
A ja chyba spanikuje, pierwszy raz mi się zdarzyło żywo czerwone krwawienie/różowe, niemocme 🫨 W środku cyklu, co jest... I to było po ❤️. Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Zaraz dostanę zawału, naprawdę martwię się o mój organizm. 😬 Nawet nie tyle od razu po ❤️ co dwie godziny później. Bądź tu mądry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2023, 10:06
-
moonflower wrote:Cześć dziewczynki!!! Miłej słonecznej niedzieli Wam życzę!!!
U mnie w końcu skok!!!!! I to jaki!!!!
Zdecydowanie już po owulacji 🤩
Teraz pozostaje czekać do testowania 😁
Trzymam mocno kciuki 🤞🤞🍀 -
Bezimienna wrote:A ja chyba spanikuje, pierwszy raz mi się zdarzyło żywo czerwone krwawienie/różowe, niemocme 🫨 W środku cyklu, co jest... I to było po ❤️. Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Zaraz dostanę zawału, naprawdę martwię się o mój organizm. 😬
To krwawienie zbiegło się z owulacja, więc może jest to plamienie owulacyjne? -
Niaha wrote:To krwawienie zbiegło się z owulacja, więc może jest to plamienie owulacyjne?
Jak wygląda krwawienie owulacyjne? 🫨 Ja na papierze miałam niteczki krwi ze śluzem, i teraz delikatnie podbarwione na różowo. I tyle.
Cytologię miałam na koniec października, i wyszła bardzo dobrze, cytologia płynna plus badania na HPV. i nic nie wyszło, ja pitole. Zaraz zawału dostanę. Jeden lekarz nie widzi pęcherzyka, drugi widzi duży pęcherzyk, jakbym poszła do trzeciego, to ciekawe co by zauważył 🙉... Już miało być mniej stresująco, a wyszło jak zwykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2023, 10:31
-
Niaha wrote:Na wykresie niestety nie widać jakoby owulacja była za Tobą. Możliwe, że dopiero będzie lub też będzie to cykl bezowulacyjny masz możliwość aby podskoczyć do lekarza na szybką kontrolę?