Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Skatusia super beta i progesteron jak na parę dni przed miesiączką 😊 Teraz tylko pozytywnie myśleć i czekać do wizyty☺️
eM🌺 ta kawa mmmmm😋 Dobrze, że Twój synek ma jeszcze drzemki, bo od mojej koleżanki właśnie w wieku 2l przestał mieć drzemki 🙈 Ja liczę, że mój jeszcze pośpi trochę 😆
Ja dziś spędziłam dużo godzin na dworze z dziećmi i czułam jak mnie zalewa 😆 Wiedziałam, że będzie wzrost Lh i faktycznie już poziom zaczął rosnąć. Myślę, że może nawet rano mogę mieć piczora
Powinnam się cieszyć nie 🤷🏼♀️ ale niestety lipa, bo stary mnie tak WKU....., że nie ma mowy o sexie. W tej chwili to mam ochotę złapać za siekierę i dorwać dziada w ten sposób 🤬Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
-
Eh dziewczyny, cieszyłam się ta owulka i w ogóle taki dziś fajny dzień, a tu mama zadzwoniła że babcia w szpitalu i nie wiadomo czy przeżyje noc już w lutym było źle bo dostała udaru i myśleliśmy że będzie koniec, ale jakoś się poukładało i miałam nadzieję że jeszcze trochę pobędzie z nami a tu znowu coś 😭
-
izzy91 wrote:Eh dziewczyny, cieszyłam się ta owulka i w ogóle taki dziś fajny dzień, a tu mama zadzwoniła że babcia w szpitalu i nie wiadomo czy przeżyje noc już w lutym było źle bo dostała udaru i myśleliśmy że będzie koniec, ale jakoś się poukładało i miałam nadzieję że jeszcze trochę pobędzie z nami a tu znowu coś 😭
-
Lady_Dior wrote:Skatusia super beta i progesteron jak na parę dni przed miesiączką 😊 Teraz tylko pozytywnie myśleć i czekać do wizyty☺️
eM🌺 ta kawa mmmmm😋 Dobrze, że Twój synek ma jeszcze drzemki, bo od mojej koleżanki właśnie w wieku 2l przestał mieć drzemki 🙈 Ja liczę, że mój jeszcze pośpi trochę 😆
Ja dziś spędziłam dużo godzin na dworze z dziećmi i czułam jak mnie zalewa 😆 Wiedziałam, że będzie wzrost Lh i faktycznie już poziom zaczął rosnąć. Myślę, że może nawet rano mogę mieć piczora
Powinnam się cieszyć nie 🤷🏼♀️ ale niestety lipa, bo stary mnie tak WKU....., że nie ma mowy o sexie. W tej chwili to mam ochotę złapać za siekierę i dorwać dziada w ten sposób 🤬 -
Niaha wrote:Ale słaby lekarz 😐 nie wiem czy bym traciła czas na kogoś takiego.
Współczuję kochana, pozostaje wyleczyć infekcję i czekać na tego spoko lekarza. A te globulki możesz brać przy karmieniu piersią? To nie wypływa jakoś na pokarm?
Zobaczę we wtorek jak na wizycie, najwyżej będę szukać innego. Mówił, że można przy karmieniu piersią. Chociaż i tak mam obawy.Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Dziewczyny, tydzień do okresu, a ja właśnie miałam krwawe plamienie 🙈 wiadomo co głowa staraczki na to… także w poniedziałek sobie zatestuję.. 😅
Agness13, Wioleta91, Skatusia🥰, Cukruś, SzuumFal, Putka2022, Angi90 , Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Dziewczyny, tydzień do okresu, a ja właśnie miałam krwawe plamienie 🙈 wiadomo co głowa staraczki na to… także w poniedziałek sobie zatestuję.. 😅
Ja w tym miesiącu powinnam mieć tryb wolnego strzelca jednak, nie będę się łudzić chociaż, że coś może wyjść.Niaha lubi tę wiadomość
Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
-
Agness13 wrote:Cześć Wszystkim! Czytam Wasze forum i mocno trzymam kciuki za piękne przyrosty bety i ⏸️ dla wszystkich czerwcowych Staraczek ☺️🥰
Ja w tym miesiącu wracam do starań po cp 6.01.23 💔 leczona 1 dawka mtx. To była moja pierwsza ciąża i teraz okropnie się martwię, żeby za drugim razem zawędrowało tam gdzie powinno. 😔
Cześć Agness13, cieszę się, że postanowiłaś do nas dołączyć. Powiedz kochana w którym dniu cyklu jesteś? Kiedy zapisać Ciebie na testowanie? Jak sobie radzisz że stratą? Bardzo Ci współczuję tak przykrego doświadczenia jeśli będziesz potrzebowała wsparcia, śmiało pisz, nie jedna z nas bardzo chętnie pomoże ❤️ -
eRKow. wrote:Nie nadrobię 😅dziewczyny dziś z mężem byliśmy na randce w teatrze na musicalu, potem restauracja - kaczka w żurawinie, dobre wino wracając mąż kupi dwa testy ciążowe, żebym jeden zrobiła jutro, a kolejny ewentualnie w dniu miesiączki. Ale kupił bobotest i to 25! Chyba bez sensu żeby jutro testować? Jak myślicie, choć wykres mi się podoba...
W 11dpo test 25 może nic nie pokazać, najszybciej facelle, więc decyzja po Twojej stronie ❤️
Jeśli się zdecydujesz koniecznie daj znać 🥰 -
izzy91 wrote:Eh dziewczyny, cieszyłam się ta owulka i w ogóle taki dziś fajny dzień, a tu mama zadzwoniła że babcia w szpitalu i nie wiadomo czy przeżyje noc już w lutym było źle bo dostała udaru i myśleliśmy że będzie koniec, ale jakoś się poukładało i miałam nadzieję że jeszcze trochę pobędzie z nami a tu znowu coś 😭
Bardzo mi przykro 😟 Trzymaj się kochana ❤️🥺 -
Kasia111 wrote:Dziewczyny, tydzień do okresu, a ja właśnie miałam krwawe plamienie 🙈 wiadomo co głowa staraczki na to… także w poniedziałek sobie zatestuję.. 😅
O kurcze, w 10dpo to może być implantacja 😊🤞🤞🍀
Trzymam kciukiWioleta91 lubi tę wiadomość
-
KoKos wrote:Każda by pewnie to zrobiła 😅 mi też się zdarzało, ale nigdy nic nie wyszło, w krwawienie było podobno spowodowane polipem, trzymam kciuki!
Ja w tym miesiącu powinnam mieć tryb wolnego strzelca jednak, nie będę się łudzić chociaż, że coś może wyjść. -
Izzy dużo zdrówka dla Babci! Oby wyszła z tego trzymam mocno kciuki ❤️ przytulam Cię w myślach!12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
W ogóle wiecie co, dzisiaj szukając czegoś natrafiłam w szufladzie na Fertilman, nawet nie wiedziałam, że mąż bierze 🥲 Ciepło mi się na sercu zrobiło, ostatnio tak się wziął za siebie, żeby nam wyszło. To mega mieć takie wsparcie
Agness13, Niaha, Selina, Skatusia🥰, Cukruś, Emka06, Frutellka , kwiatek100, SzuumFal, Putka2022, Aśka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję pierwszych czerwcowych kreseczek 😍😍
Dziękuję kochane za Wasze odpowiedzi na mój mały #żalpost, zawsze mogę liczyć na Wasze zrozumienie ❤️
Dopiero teraz mogłam wejść na forum, bo jak wyjechaliśmy o 8:30 z hotelu, tak wróciliśmy po 22:00. Spędziliśmy niesamowity czas 😍 Dziewczyny poznane wczoraj na plaży okazały się rewelacyjnymi towarzyszkami podróży ❤️ Mieliśmy wrażenie, jakbyśmy się znali od dawna. Tyle śmiechu i widoków zapierających dech w piersiach to dawno nie mieliśmy 😍 Polecam Wam Czarnogórę z całego serca! W szczególności wynajętym samochodem (choć trzeba uważać, bo tutejsi kierowcy jeżdżą naprawdę dziko, a jeśli chodzi o wypożyczalnie samochodów to jest tu ponoć dużo oszustów), bo wycieczki oferowane przez biura podróży wychodzą zdecydowanie drożej. Udało nam się zwiedzić wszystkie zaplanowane miejsca, ale w Kotorze zastał nas deszcz, więc podjęliśmy spontaniczną decyzję, że przedłużymy wynajem i jedziemy jutro zwiedzić Kotor w pięknym słoneczku ☀️
Jeśli któraś będzie chętna to podam Wam szczegóły naszej trasy. Wszystko zaplanował mąż, czym bardzo mi zaimponował, bo naprawdę się przygotował - ogarnął darmowe parkingi, punkty widokowe itd. Dziewczyny też były zachwycone 🥰 A nasza przerwa na kawę wyglądała tak.. ✨️
Incognitka, Kasia111, Wioleta91, Selina, Amunicja, Skatusia🥰, Dara, agentka93, Niaha, Lady_Dior, Claire, Wojowniczka 💪🏻, Lipcowa, kwiatek100, Margo2023, Paucia, Arieen, Putka2022, eM 🌺, Aśka, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka06 tak, Czarnogóra piękna ❤️ A w Kotorze nie mogłam się napatrzeć na…koty 😂❤️ I te cudowne uliczki, idealne, aby spacerować i pić kawę i przy okazji przyglądać się kociakom, których jest mnooostwo!
Baw się dobrze! Zazdroszczę!Emka06 lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
ERkow bobotest jest wg opakowania 25 ale moim zdaniem jest czulszy.
Np pink masz niby 10 ale szczerze wątpię 😅
Suma summarum mi bobotest w poprzedniej ciąży pokazał cień (ale już taki ewidentny) 9 dpo a 10 śpi bladziocha. Ja bardzo lubię ten test.
Trzymam kciuki ❤️ -
Niaha wrote:Cześć Agness13, cieszę się, że postanowiłaś do nas dołączyć. Powiedz kochana w którym dniu cyklu jesteś? Kiedy zapisać Ciebie na testowanie? Jak sobie radzisz że stratą? Bardzo Ci współczuję tak przykrego doświadczenia jeśli będziesz potrzebowała wsparcia, śmiało pisz, nie jedna z nas bardzo chętnie pomoże ❤️
Niaha lubi tę wiadomość
👩🏻🦳31 👦🏻 35
starania od 10.22 ✊
01.23 cp leczona MTX 😔
Zaczynam na nowo ☀️🍀
5.02.24 ⏸️ beta 128, prog 49 ❤️✊
16.02.24 beta 9259 😍
17.02.24 usg prawidłowo położony pęcherzyk z ciałkiem żoltkowym 🥰