X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy branie oleju z wiesiolka pomoze w zajsciu w ciaze
Odpowiedz

czy branie oleju z wiesiolka pomoze w zajsciu w ciaze

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wiesiolek pomógł bardzo, ale dopiero w 4cyklu zauważyłam duże zmiany :) w końcu mam piękny rozciągliwy :)oby coś z tego wyszło! :)
    też łykałam oeparol od 1 do ok 15dc ;)

inezka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką mam nadzieję że coś pomoże:) Chwytam się każdej możliwości, żeby tylko się udało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczęłam łykać wiesiołka w tamtym cyklu i piję dużo wody ale to zawsze miałam w nawyku i muszę powiedzieć że w tym cyklu jak na razie mam piękny śluz, zobaczymy co będzie dalej :)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam w tym cyklu, ale też zamierzam stosować żel Conceive więc nie wiem czy zauważę zmianę jakości śluzu...

• lonk Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Efekty pewnie będą dopiero w następnym cyklu.
    mam taką nadzieje

lonk
  • lonk Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A stosowałyście ten żel Conceive bo właśnie czytałam na jego temat i mocno się nad nim zastanawiam

lonk
  • lonk Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja zaczęłam w tym cyklu, ale też zamierzam stosować żel Conceive więc nie wiem czy zauważę zmianę jakości śluzu...
    A jak ten żel pomaga??

lonk
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam 6dc, więc jeszcze nie stosowałam. Zamierzam od ok 12 dc.

• lonk Debiutantka

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Dziś mam 6dc, więc jeszcze nie stosowałam. Zamierzam od ok 12 dc.
    Powodzenia:)

santoocha lubi tę wiadomość

lonk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowałam żel w tamtym cyklu i daje mega poślizg ale wejdź sobie na specjalny watek na temat żelu tak jest sporo wypowiedzi na ten temat :)

lonk lubi tę wiadomość

• Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Moja ginka mówi,że mam go brać cały czas i jeśli zajde w ciąże to mi odstawi i ze mam nie czytać wszystkiego tak dokładnie co na forach piszą,tak więc biore już pół cyklui nie odstawiłam.Fakt monitoring miałam i jajeczko było w lewym jajniku więc ciązy nie bedzie ale i tak kazała mi brać cały czas.

No wlaśnie Anna39, tez zamierzam zaczac brac wiesiołka na poprawienie sluzu. Czy w dalszym ciagu przez cały cykl zazywasz olej z wiesiołka.? Przewaznie wyczytac mozna, ze go zazywac tylko do owulacji, a potem juz nie. A jak ty zrobiłas i jakie są postepy?

A tak apropo, czy komus polecił ginekolog olej z wiesiołka, czy bardziej wyczytałyście taka informację na internecie? Ze jest to dobry preparat. Lepiej go zazywac w kapsułkach , czy płynny, bo taki równiez widziałam w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Przewaznie zazywac trzeba od 3 do 5 kapsułek dziennie, a jaki ma sie przelicznik wtedy na łyzeczki? Ktos cos wie w tym temacie?

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • lonk Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka-Minnie wrote:
    No wlaśnie Anna39, tez zamierzam zaczac brac wiesiołka na poprawienie sluzu. Czy w dalszym ciagu przez cały cykl zazywasz olej z wiesiołka.? Przewaznie wyczytac mozna, ze go zazywac tylko do owulacji, a potem juz nie. A jak ty zrobiłas i jakie są postepy?

A tak apropo, czy komus polecił ginekolog olej z wiesiołka, czy bardziej wyczytałyście taka informację na internecie? Ze jest to dobry preparat. Lepiej go zazywac w kapsułkach , czy płynny, bo taki równiez widziałam w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Przewaznie zazywac trzeba od 3 do 5 kapsułek dziennie, a jaki ma sie przelicznik wtedy na łyzeczki? Ktos cos wie w tym temacie?
    Witam ja łykam wiesiołek bo mój ginekolog mi go polecił biorę oeparol w tabletkach od 5 do 15dc borę jeszcze witB6 i piję zioła ojca sroki nr3 ale to dopiero pierwszy cykl więc zmian w śluzie jeszcze nie ma.

lonk
  • agawa Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje juz 3 miesiące i faktycznie śluz piękny i znacznie więcej. Ale w ciążę jeszcze nie udało sie zajść. A informacje na jego temat oczywiście z internetu. Łykam 5 kapsułek. Poza tym ze poprawia jakość śluzu to również wydłuża fazę lutealna. I reguluje gospodarkę hormonalna. Ale podejrzewam ze pomaga dziewczynom zdrowym. Bez większych zaburzeń.

• OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na lepszy śluz moze pomoc ale nie musi.

• Palusia Debiutantka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś złożyłam zamówienie na Oeparol Femina dodatkowo do tego dokupiłam Neomag Forte (MgB6 Forte) i coś dla mężusia Pro Conceptio Man (podobno trzeba brać min. 3 m-ce, więc wzięłam od razu 3 opakowania). I do dzieła!

Plal
  • Palusia Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to mój 4 dzień z wiesiołkiem, jest jeden ogromny plus - wzrost libido.

Illą lubi tę wiadomość

Plal
  • szubi Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a bierzecie ten zwykły oeparol czy ten femina a może to bez znaczenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:40

agniesja, Anastazja85 lubią tę wiadomość

• aina Znajoma

Wysłany: 11 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postanowiłam napisać na temat oleju z wiesiołka (oeparol), bo może komuś przyda się ta informacja. Otóż postanowiłam 3 miesiące temu zacząć brać właśnie olej z wiesiołka żeby poprawić jakość śluzu. Nie był on wcześniej jakiś tragiczny, ale pomyślałam, że mogłoby być lepiej. Podczas brania tego preparatu do połowy każdego cyklu nie miałam praktycznie w ogóle śluzu płodnego przez całe 2 cykle... Postanowiłam w tym miesiącu odstawić te tabletki i śluz płodny powrócił w dodatku ten rozciągliwy. Tak więc w moim przypadku nie poskutkował, wręcz przeciwnie.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ