Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Jak tam Magdalenka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 18:21
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Adele27 wrote:To dawaj znać jak coś będziesz wiedziała 😉 a planowane CC na kiedy masz ?
3go mialam sie zglosic do szpitala do swojej Pani doktor. Poki co jestem w innym szpitalu. No i dopiero jutro dowiem sie co dalej26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Magdalenka to teraz w styczniu na wizytę ?
U nas po świętach dobrze prócz tego,że ciągle wcinam ciasta.. 😏🤭26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hejo jak tam przygotowania do sylwestra ? Ja dziś zrobiłam zakupy na sałatkę, jakieś chipsy itp kupione no i oczywiście pikolo 😅 będę pić razem synem 😛 wstępnie będziemy sami w 3 ale może znajomi wpadna na wieczór nie wiem jeszcze..
-
Adele27 wrote:Hejo jak tam przygotowania do sylwestra ? Ja dziś zrobiłam zakupy na sałatkę, jakieś chipsy itp kupione no i oczywiście pikolo 😅 będę pić razem synem 😛 wstępnie będziemy sami w 3 ale może znajomi wpadna na wieczór nie wiem jeszcze..
No my sylwestra spędzamy w domu 1go moj mąż ma na rano do pracy wiec i tak bysmy nie poszaleli😁 mam jeszcze dylemat którego sylwestra wybrać. Czy z polsatem, czy z tvn a moze z dwójką 😁😂26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdaaaalenka wrote:No my sylwestra spędzamy w domu 1go moj mąż ma na rano do pracy wiec i tak bysmy nie poszaleli😁 mam jeszcze dylemat którego sylwestra wybrać. Czy z polsatem, czy z tvn a moze z dwójką 😁😂
My również w domu i z tym samym problemem który kanał wybrać pikolo też już zakupione dziewczyny to będzie super hiper mega wyjątkowy 2020 rok, wszystkiego dobrego dla Was i Waszych najbliższychMagdaaaalenka lubi tę wiadomość
-
Tak czekaja nas wspaniałe chwile w Nowym Roku ☺️☺️ cieszę się,że każdej z nas się udało i rodzimy w tym samym roku wszystkie 😁
Wam również Szczęśliwego Nowego Roku kochane ❤️ 🍾🍾🥂🥂🥂🎉🎉🎉🎉🎊🎊Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 10:15
Ewka90, Magdaaaalenka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, ja też Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Żeby ten nadchodzący 2020 był dla Was najpiękniejszy i najszczęsliwszy !!!
Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Magdalenka jak tam nastroj przed jutrem ? 🙂 Jest stres ? Czyli jutro już przywitasz swoje maleństwo na świecie ? Czy jeszcze nie wiadomo ?
U mnie jak zwykle z niespodziankami. Ja juz dzis w szpitalu niee o cesarce moze zadecyduja jutro jak moja Pani doktor bedzie miala dyzur. A w sumie pojechalam do szpitala szybciej bo moja mała jakos mniej sie ruszala od kilku dni, dzis spanikowalam i przyjechalam na szpital. Ale juz w drodze do szpitala mala zaczela fikac takie koziolki ze szok. Także nawet w brzuszku robi sobie z matki niezle jaja26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:To jak nie bedzie cesarki to do domu ?
Nie nie, raczej już tu zostaje do cesarki, bo i tak mialam zglosic sie jutro na oddział, to ja obstawiam ze najpóźniej cearka bedzie na poczatku przyszlego tygodnia.Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Dziewczynki, my juz rozpakowane😁 Łucja urodzila sie przed 21 godizna 2 stycznia z waga 3080g i 55 cm zrobila nam niespodziankę, decyzja l cięciu w coagu 10minut - zupelnie niespodziewane. Stres, nerwy i teraz nieziemski ból, ale wazne ze malutka juz z nami cala i zdrowa 10/10 ♥️♥️♥️♥️
Ewka90, Adele27 lubią tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdaaaalenka wrote:Dziewczynki, my juz rozpakowane😁 Łucja urodzila sie przed 21 godizna 2 stycznia z waga 3080g i 55 cm zrobila nam niespodziankę, decyzja l cięciu w coagu 10minut - zupelnie niespodziewane. Stres, nerwy i teraz nieziemski ból, ale wazne ze malutka juz z nami cala i zdrowa 10/10 ♥️♥️♥️♥️
Kochana z całego serca gratuluję