Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Hej
Magdalenka a to z powodu,że tak ci uciska będzie tak szybko cięcie ?
U mnie brzuszek rosnie mały kopie 😉 czekamy w sumie na święta już. Od jutra biorę się za robotę ciasta itp
Póki co, tego 3go chce mnie położyć na oddział i zobaczyć jak tam mała i wgl, w sumie się cieszę, bo mam kawał drogi do tego szpitala i chciałam żeby mnie wczesnije położyła26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdaaaalenka wrote:Póki co, tego 3go chce mnie położyć na oddział i zobaczyć jak tam mała i wgl, w sumie się cieszę, bo mam kawał drogi do tego szpitala i chciałam żeby mnie wczesnije położyła
Ja mam 40 km do szpitala w którym planuje rodzić więc opcja żeby wcześniej się położyć do szpitala jest moim zdaniem super i też by mi się tak marzyło mnie nie stresuje przynajmniej na razie tak bardzo sam poród jak właśnie dojazd, czy zdążymy na czas -
Ewka90 wrote:Ja mam 40 km do szpitala w którym planuje rodzić więc opcja żeby wcześniej się położyć do szpitala jest moim zdaniem super i też by mi się tak marzyło mnie nie stresuje przynajmniej na razie tak bardzo sam poród jak właśnie dojazd, czy zdążymy na czas
Dokładnie mam to samo. Cały czas w głowie mam tylko dojazd. Docelowo szpital w którym pracuje moja Pani doktor jest 100km ode mnie.. ale jeśli coś zacznie się dziać wcześniej ( chociaż wierzę, że malutka zaczeka do tego 3go ) to wtedy będę jechała do szpitala oddalonego ode mnie 60 km.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdalenka niech siedzi maluch bo do 37tyg to będzie wcześniak.. cesarkę planowana z tego co się orientuję wykonują w 39tyg jakoś chyba,że przy ciąży in vitro jest to jakoś inaczej robione ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 15:32
-
Magdaaaalenka wrote:Dokładnie mam to samo. Cały czas w głowie mam tylko dojazd. Docelowo szpital w którym pracuje moja Pani doktor jest 100km ode mnie.. ale jeśli coś zacznie się dziać wcześniej ( chociaż wierzę, że malutka zaczeka do tego 3go ) to wtedy będę jechała do szpitala oddalonego ode mnie 60 km.
Trzymam kciuki żeby malutka wytrzymała w brzuchu mamy do tego 3 go -
Ewka90 wrote:Wszystko ok z naszą... córeczką będzie dziewczynka na 100 % i najważniejsze że zdrowa
Super !! Gratulacje ! 😘 Cieszycie się czy na chłopaka się nastawialiscie ?Ewka90 lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Super !! Gratulacje ! 😘 Cieszycie się czy na chłopaka się nastawialiscie ?
Ani na chłopaka ani na dziewczynkę nie byliśmy konkretnie nastawieni serio przez męża chorobę i nasze przejścia liczyło się tylko żeby usłyszeć że dziecko jest zdrowe i o to zawsze pytamy najpierw na wizycie i nawet gin pytał a to nie chcecie państwo wiedzieć najpierw jaka płeć ? także bardzo się cieszymy i już zaczynamy myśleć nad imieniemAdele27, Magdaaaalenka lubią tę wiadomość
-
Ewka90 wrote:Wszystko ok z naszą... córeczką będzie dziewczynka na 100 % i najważniejsze że zdrowa
Ale super, gratulacje!!!!Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hej dziewczyny jak tam przygotowania ? Ja dziś bardziej porządki i sałatki robie a tak już wszystko mam
Życzę Wam spokojnych Świat 🎄🎄 piękne będą bo mamy w końcu nasze wyczekane brzuszki 🥰❤️Ewka90, Magdaaaalenka lubią tę wiadomość
-
U nas przygotowania tak na spokojnie ostatnie świąteczne zakupy i czas na gotowanie porządki porobione, ozdoby świąteczne wywieszone
Ja również życzę Wam dziewczyny szczęśliwych i spokojnych Świąt w gronie rodziny a następne Święta będą jeszcze bardziej wyjątkowe bo z naszymi maluchamiMagdaaaalenka lubi tę wiadomość
-
No ja wyladowalam w szpitalu ze skurczami ale moze jak sie wycisza to wypuszcza nas do domu jutro.
Ja tez wam zycze wesolych i wpokojnych świąt. Te nasteone będą juz o wiele lepsze ♥️😘26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Magdalenka o kurcze.. a co lekarze mówią ? Szyjka się coś skraca rozwarcie jakieś jest ?26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
No ja jednak święta na obserwacji w szpitalu.. dostalam luteine, nospe i jeszcze próbujemy mala przytrzymać w brzuszku.
A dla was wesołych i spokojnych świąt 😘26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️