Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:No bo krew jest pobierana 3 razy. Na czczo, potem po wypiciu glukozy chyba po godzinie i potem chyba znowu po godzinie. Wszystkie moje koleżanki brały ze sobą książkę albo gazetę żeby przeczekać to badanie. No i siedzi się tak na czczo tyle czasu więc tym się martwię jak wytrzymam bo mnie codziennie taki głód budzi że masakra
Tez sie bałam ze nie usiedze tyle na czczo, ale jednak ta wypita glukoza troche trzyma bo mi sie wgl nie chcialo jesc 😁Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Adele27 wrote:Hejo jak tam u was ? Przygotowania do świąt pełna para ? 😛 Bo u mnie tak.. choc przyznaje,że jestem jakaś nieogarnięta
W czw mam lekarza a wy kiedy ? Jutro robię test obciążenia glukoza.. brrr 😭😭
u mnie przygotowania zerowe, jakoś nie mam mocy... a kolejną wizytę mam 17go także czekam bardzo - zresztą jak na każdą wizytę ...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka dokładnie jak Magdalenka pisze przez glukozę nie będzie ci się chciało jeść 😛
Magdalenka nie dziwię się,że brak sił na przygotowania.. jesteś już prawie na końcówce 😊 ja ze wzgl na synka muszę się ogarnąć 😁😅
Już po wypiciu.. jakoś poszło .. teraz najgorsze to siedzenie... Wzięłam glukozę cytrynowa więc nie była taka zła .. i oby mi się wymiotować nie chciało ehWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 08:37
-
Adele27 wrote:Ewka dokładnie jak Magdalenka pisze przez glukozę nie będzie ci się chciało jeść 😛
Magdalenka nie dziwię się,że brak sił na przygotowania.. jesteś już prawie na końcówce 😊 ja ze wzgl na synka muszę się ogarnąć 😁😅
Już po wypiciu.. jakoś poszło .. teraz najgorsze to siedzenie... Wzięłam glukozę cytrynowa więc nie była taka zła .. i oby mi się wymiotować nie chciało eh
cytrynowa jest całkiem spoko, a jeszcze z chłodną wodą to już wgl super. wstyd się przyznać, ale ja wypiłam ją ze smakiem26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja po wizycie z małym ok waży 600g i nie chciał się w ogóle pokazać ciągle zasłaniał buźkę 🙃 dostałam żelazo bo morfologia leci w dół.. no i dobiła mnie moja waga kolejne 3kg w miesiąc.. jak tak dalej pójdzie dobije na koniec do 20kg.. 😭
-
Adele27 wrote:Ja po wizycie z małym ok waży 600g i nie chciał się w ogóle pokazać ciągle zasłaniał buźkę 🙃 dostałam żelazo bo morfologia leci w dół.. no i dobiła mnie moja waga kolejne 3kg w miesiąc.. jak tak dalej pójdzie dobije na koniec do 20kg.. 😭
Mały wstydzioszek i nie chciał sie pokazać no z tym zelazem to konircznie jak ci leci morfologia, a jesli xhodzi o kg to ja na poczatku malo przybieralam, a teraz mam juz 10kg na + 🙈Adele27 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja wczoraj wyladowalam na wieczor na izbie przyjęć.. Mialam straszne bóle brzucha ale az takie do kregoslupa.. Zrobili mi ktg, wszystko ok, szyjka ma 2,5cm czyli niby jak na ten czas ciazy to calkiem dobra długość, mala wazy 2600 ale napiera mi główka na krocze od środka (i to bardzo czuje) lekarz mowil ze podczas badania nawet wyczuwal glowke, tak wiec musze brac nospe, bo mala jeszcze chociaz 2/3 tygodnie musi posiedziec w brzuszku!! A usilnie pcha się na swiat...
Tak wi3c poki co mam lezec odpoczywac, brqc leki, a we wtorek wizyta u mojej Pani doktor zobaczymy co ona powie i co zadecyduje..
Teraz to zaczelam sie tak martwic ze najchetniej mialabym wizyte co tydzień 🙈26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hej dziewczyny co tam u Was słychać?? Brzuszki rosną? Jak samopoczucie??
Ja wczoraj miałam wizytę, mała fika, jest nisko osadzona, nadal naciska na szyjke, ale na szczęście szyjka się nie skraca, a rozwarcia nie ma..
3go stycznia mam się już zgłosić na szpital spakowana bo kłade się na oddział - Pani Doktor zadecyduję czy robimy cięcie czy jeszcze troszkę poczekam w szpitalu
Oby było wszystko dobrze z malutką i grzecznie poczekała do tego 3go 🤞🤞✊✊26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hej
Magdalenka a to z powodu,że tak ci uciska będzie tak szybko cięcie ?
U mnie brzuszek rosnie mały kopie 😉 czekamy w sumie na święta już. Od jutra biorę się za robotę ciasta itp