Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej co tam dziewczynki? Jak u was ?
Ja po weekendowych zakupach dla maluszka 😊 trochę pokupowalam i już w sypialni zaczyna się składzik hehe dziś odpoczywam z kawka ☕☕
Lekarza mam za 2tyg więc jakoś mi zleciały dość szybko te 2 😛 -
Adele27 wrote:Hej co tam dziewczynki? Jak u was ?
Ja po weekendowych zakupach dla maluszka 😊 trochę pokupowalam i już w sypialni zaczyna się składzik hehe dziś odpoczywam z kawka ☕☕
Lekarza mam za 2tyg więc jakoś mi zleciały dość szybko te 2 😛
U mnie jak zwykle czas się ciągnie... ;p Kończe kompletować wyprawkę, a mąż wyjechał na miesiąc na szkolenie więc radze sobie sama póki co26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
no niestety aż na miesiąc... przyjeżdża niestety tylko na weekendy ...26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Hej co tam dziewczynki? Jak u was ?
Lekarza mam za 2tyg więc jakoś mi zleciały dość szybko te 2 😛
Hej a u mnie leniwy weekend w tym tygodniu mam wizytę plus cytologię. Pogoda beznadziejna i tylko bym spała nawet jak ciśnienie mierze to mam 110/70 więc chodzę jak zombie -
Adele27 wrote:Ewka ty już 16tyd ale to leci 😯☺️
No dokładnie ty już też za połówką, nie mówiąc o Magdalence która już zaraz powita córcie na świecie a przecież tak niedawno ogłaszałyśmy wszystkie po kolei że jesteśmy w ciążyMagdaaaalenka lubi tę wiadomość
-
Ewka90 wrote:Musimy uzbroić się w cierpliwość wiem tyle że niezależnie od płci będzie temperamentne dziecko bo na każdym usg fika takie koziołki że ciężko zrobić pamiątkowe zdjęcie co to będzie się działo jak się urodzi
ale super, bardzo sie cieszę no to po urodzeniu będziecie mieli wesoło skoro to taka akrobatka ;dEwka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Hejo co tam dziewczyny jakie plany na weekend ?
Ja dziś czekam na transport Ikea zamówiłam szafę do sypialni dla maluszka 😊 więc dziś dzień sprzatania i skladania a wieczorem wyjscie ze znajomymi 🙂
Maly mi od rana daje soczyste kopniaczki 😁 -
Adele27 wrote:Hejo co tam dziewczyny jakie plany na weekend ?
Ja dziś czekam na transport Ikea zamówiłam szafę do sypialni dla maluszka 😊 więc dziś dzień sprzatania i skladania a wieczorem wyjscie ze znajomymi 🙂
Maly mi od rana daje soczyste kopniaczki 😁
Hej plany na weekend żadne, chyba w domu posiedzimy z mężem zazdroszczę Wam możliwości kupowania tych cudnych rzeczy dla maluchów ja najchętniej to bym pół sklepu wykupiła bo wszystko mi się podoba -
U mnie ostatnie weekendy to raczej intensywne remonty, bo maz wraca w piatki późnym wieczorem w sobote remontuje a w niedziele wraca spowrotem do szkoly 🙈 no ale pocieszam sie ze jeszcze 3 tygodnie 'tylko'...
Ewka, jesli chodzi o wyprawke to ja tez bardzooo dlugo nic nie kupowalam ale juz ciezko bylo mi sie powstrzymywać 😁26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja teraz zaczęłam coś kupować. Czy za wcześnie to nie wiem i już w sumie przestałam myśleć w ten sposób. Nie chcę sobie zostawić wszystkiego na koniec nigdy nie wiemy jak będziemy się później czuły 😉
-
Adele27 wrote:Ja teraz zaczęłam coś kupować. Czy za wcześnie to nie wiem i już w sumie przestałam myśleć w ten sposób. Nie chcę sobie zostawić wszystkiego na koniec nigdy nie wiemy jak będziemy się później czuły 😉
Dokladnie, masz racje! Ja teraz wszystko na hura kupuje i nie ukrywam ze jako jednorazowy wydatek takie zakupy to kosmos finansowy26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ja bym chciała już wiedzieć na kogo czekamy to zdecydowanie ułatwiłoby mi robienie zakupów teoretycznie można kupić neutralne rzeczy ale te spersonalizowane dla danej płci są o niebo piękniejsze także liczę na przed świętami na prenatalnych poznamy płeć i będę mogła ruszyć na shopping dziewczyny koniecznie piszcie co wy kupujecie na wyprawkę, co warto kupić, co się rzeczywiście przydaje a co jest zwykłą stratą pieniędzy