Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
ale przystojniak czyli już na 100% syn!! oj tam fajnie!! będzie drugi synek mamusiAdele27 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Adele27 wrote:Ewka to zobaczymy czy u Ciebie też się potwierdzi syn 😊😊
Tak się nastawiałam już od prenatalnych na syna ale wiadomo była gdzieś nadzieja na core 😉
No właśnie już ostatnia zostałam w nieświadomości na kogo czekamy jeszcze miesiąc muszę poczekać na tę informacje
A ty kochana możesz już wybierać imię dla małego macie już jakieś typy? -
Adele27 wrote:Tak imię już syn dawno wybrał 😛 będzie Ignaś
Adele27 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Ewka może akurat na kolejnej wizycie się dowiesz jaka płeć 😉 mi w 16tyg nie był pewien ale zalezy jak się dziecko ułoży itp u koleżanki w 17tyg na 100% był pewien
Liczę właśnie że się dowiem prenatalne mam na 20 tydzień umówione to tam napewno już będzie wiadomo -
Moja mala od razu sir wypiela i juz na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział ze na 70% dziewusia😁26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Dziewczyny co tam u Was?? ja jestem po wizycie, mała waży 2,5kg także duża z niej kobietka będzie Wszystko jest ok, wstępnie Pani Doktor ustaliła już termin cc. Następna wizyta 12 grudnia ( czyli zaczynam kolejne odliczanie)26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdaaaalenka wrote:Dziewczyny co tam u Was?? ja jestem po wizycie, mała waży 2,5kg także duża z niej kobietka będzie Wszystko jest ok, wstępnie Pani Doktor ustaliła już termin cc. Następna wizyta 12 grudnia ( czyli zaczynam kolejne odliczanie)
Hej, u nas też wszystko w porządku, rośniemy cały czas też podbijam pytanie o CC. -
Będąc na wizycie u Pani gastrolog powiedziała, że da mi zaświadczenie na cc ze względu na jelita. Ale dodała też że nie muszę go wykorzystywać, że to będzie moja decyzja. Mimo wszystko stwierdziłam, że ze względu na jelita chce cesarke.26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Adele27 wrote:Kurcze.. to dałaś mi do myślenia..
tez długo nad tym myslałam..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️