Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Majeczko
fajnie, że jesteś
a Ty Ilonka nie przesadzaj z tą starościąmłoda dupeczka jesteś
aha czyli codziennie wszystkie dostajemy te same poradya ja głupia myślałam, że oni biorą pod uwagę dzień cyklu, wiek, przebyte ciąże i takie tam
No ale przecież to tylko program i nie będą każdej z nas ustalać codziennie indywidualnej porady
Niepotrzebnie wykupiłam ten abonament, dobrze że tylko za 3 dyszki. Jak ten się skończy to już chyba nie wykupię.
dziewczyny ogłaszam przerwę na kawkęTzn ja herbatkę
Dobrze, że nie piłam wcześniej dużo kawy bo pewnie bym miała ciężko się odzwyczaić.
A ja tylko rozpuszczalską piłam i to bardzo rzadko
To idę wstawić wodęIlona, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem
Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe
Ilona... nie przesadzaj...
ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
za to już powinno sie mnie ukrzyżować
a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)Ilona lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja sie melduje
juz po pracy, jak dobrze
no jak tam imprezka idzie?
z tymi blizniakami to ja moge miec szanse, podobno to idzie po linii zenskiej, co drugie pokolenie, a mojej mamy mama miala blizniakiwiec kto wie? Meginka a pochwal Ty sie nam jak masz na imie?
Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Libra wrote:Ilona wrote:Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem
Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe
Ilona... nie przesadzaj...
ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
za to już powinno sie mnie ukrzyżować
a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)
Librus ale ja zartowalam, w tym wieku czuje sie bardzo dobrzeba nawet uważam, ze po 30 dopiero sie życie zaczyna
Chociaż jak miałam 20-scia to ten wiek tez był dla mnie przyjemny, poznałam wtedy swojego M i Wiki przyszła na świat
A co do wieku i zajścia w ciążę nie ma reguły, czy ma sie 20 czy 30 to co jest każdemu pisane to i tak będzie
gocha04 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
gocha04 wrote:uuuu coś spokojna ta imprezka.
ja nie narzekam na brak apetytu, wczoraj robiłam gulasz z kopytkami i groszek z marchewką jako sałatka na ciepło i tak się najadłam, że leżałam brzuchem do góry.
a później z M małe co nieco na deser.
gocha zrob mi tez takie na obiadmniam!
Ilona lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
oooo Libra zawitała
Herbatki??
No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy!Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać
Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakujePrzez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce
a zieloną też czasem popijam- z grejfrutem
Ilona lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:oooo Libra zawitała
Herbatki??
No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy!Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać
Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakujePrzez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce
ja zielona tez pijez cytryna albo mango
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
A tak w ogóle co do wieku, to mam znajomych, którzy mają po 33 lub 34 lata, niedawno wzięli ślub i na razie nie myślą wcale o dzieciach bo "mają czas" i co Wy na to?? To dopiero jest podejście brrr
To nie są moi bliscy znajomi i nie rozmawiałam z tą dziewczyną na ten temat dokładnie, ale ona chyba myśli że "zrobienie" dziecka jest bardzo proste i w każdej chwili się może na to zdecydować... No cóż ja też tak kiedyś myślałam. A wiek ma tu duże znaczenie, jak się zaczną starać przed 40-tką to mogą mieć dużo trudniej, no ale cóż to ich decyzja...Ilona lubi tę wiadomość
-
Moja przyjaciółka w wieku 33 lat zaczęła sie starać o dzidzie, zajęło jej to rok ale tylko dlatego, ze lekarz ja wziął szybko w obroty. Teraz ma 4 i 2 letnia corcie i znowu jest w ciazy
Także to jest optymistyczny akcent
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:
no to impreza jak nic
Wszystkie z herbata w ręce
no a Wy możecie herbatę z prądemJa się muszę zadowolić zwykłą
Te wakacje będą pewnie bardzo nudne, bo do tej pory prowadziłam hmmm bardzo "imprezowy " styl latem, z sąsiadkami, kumpelkami itd, wiecznie ogniska grile dyskoteki itd.
No i się skończy
Ale nie żałujęWarto z tego zrezygnować.
W końcu trzeba się kiedyś ogarnąćhehehe
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:oooo Libra zawitała
Herbatki??
oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...
trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziamIlona lubi tę wiadomość
-
Mnie również jest bardzo miło
Ejjjjj dziewuszki a pamiętacie, że obowiązują szpilki??? Zróbcie sobie tą przyjemność i wyciągnijcie jakieś odjazdowe buciorki
Ja kupiłam na wyprzedaży jesienią śliczne sandałki na koturnach za 29.90 a kosztowały 89.90
Idę ich poszukać i przymierzyćBo przecież jeszcze ich nie używałam
Jak impreza to impreza
Ilona lubi tę wiadomość
-
Tak jest ogarnąć sie trzeba
Ja tez przed ciąża byłam niezły wariat, ze tak powiem żyło sie od weekend do weekendu, a sobota bez imprezy była sobota stracona. Teraz nie powiem, żebym siedziała tylko w domu, ale zdecydowanie mam mniej intensywne życie nocneMeginka lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Meginka wrote:oooo Libra zawitała
Herbatki??
oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...
trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziam
aaaa no to źle zrozumiałyśmy faktycznie