Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
Odpowiedz

Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?

Oceń ten wątek:
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Maju ;D

maja2024 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Majeczko :) fajnie, że jesteś :P
    a Ty Ilonka nie przesadzaj z tą starością :) młoda dupeczka jesteś :)
    aha czyli codziennie wszystkie dostajemy te same porady :) a ja głupia myślałam, że oni biorą pod uwagę dzień cyklu, wiek, przebyte ciąże i takie tam :) No ale przecież to tylko program i nie będą każdej z nas ustalać codziennie indywidualnej porady :)
    Niepotrzebnie wykupiłam ten abonament, dobrze że tylko za 3 dyszki. Jak ten się skończy to już chyba nie wykupię.
    dziewczyny ogłaszam przerwę na kawkę :) Tzn ja herbatkę :) Dobrze, że nie piłam wcześniej dużo kawy bo pewnie bym miała ciężko się odzwyczaić.
    A ja tylko rozpuszczalską piłam i to bardzo rzadko :)
    To idę wstawić wodę :)

Ilona, maja2024 lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja tez herbatki sie napije ;D jaka robisz? Ja zrobię sobie zielona z pomarancza i imbirem. Pycha ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem ;D
    Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe ;D

Ilona... nie przesadzaj...
    ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
    za to już powinno sie mnie ukrzyżować;)

a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)

Ilona lubi tę wiadomość

• agula Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja sie melduje :) juz po pracy, jak dobrze :) no jak tam imprezka idzie? :)

z tymi blizniakami to ja moge miec szanse, podobno to idzie po linii zenskiej, co drugie pokolenie, a mojej mamy mama miala blizniaki :) wiec kto wie? Meginka a pochwal Ty sie nam jak masz na imie? :)

Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ilona wrote:
    Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem ;D
    Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe ;D

Ilona... nie przesadzaj...
    ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
    za to już powinno sie mnie ukrzyżować;)

a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)

Librus ale ja zartowalam, w tym wieku czuje sie bardzo dobrze ;D ba nawet uważam, ze po 30 dopiero sie życie zaczyna ;D Chociaż jak miałam 20-scia to ten wiek tez był dla mnie przyjemny, poznałam wtedy swojego M i Wiki przyszła na świat ;D
    A co do wieku i zajścia w ciążę nie ma reguły, czy ma sie 20 czy 30 to co jest każdemu pisane to i tak będzie ;D

gocha04 lubi tę wiadomość

• agula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    uuuu coś spokojna ta imprezka.:) ja nie narzekam na brak apetytu, wczoraj robiłam gulasz z kopytkami i groszek z marchewką jako sałatka na ciepło i tak się najadłam, że leżałam brzuchem do góry.:) a później z M małe co nieco na deser.;)

gocha zrob mi tez takie na obiad :) mniam!

Ilona lubi tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
  • Meginka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Libra zawitała :) Herbatki?? :P
    No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy! :) Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać :P
    Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakuje :) Przez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce :) a zieloną też czasem popijam- z grejfrutem :P

Ilona lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga powiem Ci, ze ja tez bym sie nie obrazila gdybym miała bliźniaki ;D

agula lubi tę wiadomość

• agula Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy! :) Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać :P
    Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakuje :) Przez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce :) a zieloną też czasem popijam- z grejfrutem :P

ja zielona tez pije :) z cytryna albo mango :)

Endometrioza IV stopnia
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle co do wieku, to mam znajomych, którzy mają po 33 lub 34 lata, niedawno wzięli ślub i na razie nie myślą wcale o dzieciach bo "mają czas" i co Wy na to?? To dopiero jest podejście brrr
    To nie są moi bliscy znajomi i nie rozmawiałam z tą dziewczyną na ten temat dokładnie, ale ona chyba myśli że "zrobienie" dziecka jest bardzo proste i w każdej chwili się może na to zdecydować... No cóż ja też tak kiedyś myślałam. A wiek ma tu duże znaczenie, jak się zaczną starać przed 40-tką to mogą mieć dużo trudniej, no ale cóż to ich decyzja...

Ilona lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;D no to impreza jak nic ;D
    Wszystkie z herbata w ręce :D ;D

• Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a więc UWAGA UWAGA :)
    my name is Małgorzata :)

Ilona, Libra, maja2024 lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka w wieku 33 lat zaczęła sie starać o dzidzie, zajęło jej to rok ale tylko dlatego, ze lekarz ja wziął szybko w obroty. Teraz ma 4 i 2 letnia corcie i znowu jest w ciazy ;D Także to jest optymistyczny akcent ;D

gocha04 lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło mi Cię poznać Malgorzato ;D ;D Gosie to fajne babki ;D

Meginka, gocha04 lubią tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    ;D no to impreza jak nic ;D
    Wszystkie z herbata w ręce :D ;D

no a Wy możecie herbatę z prądem :) Ja się muszę zadowolić zwykłą :P
    Te wakacje będą pewnie bardzo nudne, bo do tej pory prowadziłam hmmm bardzo "imprezowy " styl latem, z sąsiadkami, kumpelkami itd, wiecznie ogniska grile dyskoteki itd.
    No i się skończy :)
    Ale nie żałuję :) Warto z tego zrezygnować.
    W końcu trzeba się kiedyś ogarnąć :P :) :) hehehe :P

Ilona lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:

oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...:D

trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziam

Ilona lubi tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie również jest bardzo miło :)
    Ejjjjj dziewuszki a pamiętacie, że obowiązują szpilki??? Zróbcie sobie tą przyjemność i wyciągnijcie jakieś odjazdowe buciorki :)
    Ja kupiłam na wyprzedaży jesienią śliczne sandałki na koturnach za 29.90 a kosztowały 89.90 :)
    Idę ich poszukać i przymierzyć :) Bo przecież jeszcze ich nie używałam :) Jak impreza to impreza :P

Ilona lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest ogarnąć sie trzeba ;D
    Ja tez przed ciąża byłam niezły wariat, ze tak powiem żyło sie od weekend do weekendu, a sobota bez imprezy była sobota stracona. Teraz nie powiem, żebym siedziała tylko w domu, ale zdecydowanie mam mniej intensywne życie nocne ;D

Meginka lubi tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Meginka wrote:

oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...:D

trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziam

aaaa no to źle zrozumiałyśmy faktycznie :)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ