Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Majeczko fajnie, że jesteś
a Ty Ilonka nie przesadzaj z tą starością młoda dupeczka jesteś
aha czyli codziennie wszystkie dostajemy te same porady a ja głupia myślałam, że oni biorą pod uwagę dzień cyklu, wiek, przebyte ciąże i takie tam No ale przecież to tylko program i nie będą każdej z nas ustalać codziennie indywidualnej porady
Niepotrzebnie wykupiłam ten abonament, dobrze że tylko za 3 dyszki. Jak ten się skończy to już chyba nie wykupię.
dziewczyny ogłaszam przerwę na kawkę Tzn ja herbatkę Dobrze, że nie piłam wcześniej dużo kawy bo pewnie bym miała ciężko się odzwyczaić.
A ja tylko rozpuszczalską piłam i to bardzo rzadko
To idę wstawić wodęIlona, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem
Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe
Ilona... nie przesadzaj...
ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
za to już powinno sie mnie ukrzyżować
a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)Ilona lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja sie melduje juz po pracy, jak dobrze no jak tam imprezka idzie?
z tymi blizniakami to ja moge miec szanse, podobno to idzie po linii zenskiej, co drugie pokolenie, a mojej mamy mama miala blizniaki wiec kto wie? Meginka a pochwal Ty sie nam jak masz na imie?Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Libra wrote:Ilona wrote:Meginko u mnie dzisiaj taka sama porada. Czyli wysyłają to hurtem
Bo ja to juz za takowa moge sie uważać, wkoncu w sierpniu 30 mi stuknie, hehe
Ilona... nie przesadzaj...
ja w październiku skończę 31 lat... i jeszcze ani jednej pociechy nie mam... ba - nawet w ciąży nie jestem...
za to już powinno sie mnie ukrzyżować
a tak wogóle heloł, zrobiłam sobie dzisiaj dzień odwiedzin na moim urlopiku;)
Librus ale ja zartowalam, w tym wieku czuje sie bardzo dobrze ba nawet uważam, ze po 30 dopiero sie życie zaczyna Chociaż jak miałam 20-scia to ten wiek tez był dla mnie przyjemny, poznałam wtedy swojego M i Wiki przyszła na świat
A co do wieku i zajścia w ciążę nie ma reguły, czy ma sie 20 czy 30 to co jest każdemu pisane to i tak będzie
gocha04 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
gocha04 wrote:uuuu coś spokojna ta imprezka. ja nie narzekam na brak apetytu, wczoraj robiłam gulasz z kopytkami i groszek z marchewką jako sałatka na ciepło i tak się najadłam, że leżałam brzuchem do góry. a później z M małe co nieco na deser.
gocha zrob mi tez takie na obiad mniam!Ilona lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
oooo Libra zawitała Herbatki??
No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy! Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać
Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakuje Przez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce a zieloną też czasem popijam- z grejfrutemIlona lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:oooo Libra zawitała Herbatki??
No następna starucha się znalazła! Zaraz wam po dupsku nastrzelam i przestaniecie głupoty gadać! Łobuzy! Jak nie będziecie grzeczne, to ciocia Megi przestanie chuchać
Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakuje Przez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce a zieloną też czasem popijam- z grejfrutem
ja zielona tez pije z cytryna albo mangoEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
A tak w ogóle co do wieku, to mam znajomych, którzy mają po 33 lub 34 lata, niedawno wzięli ślub i na razie nie myślą wcale o dzieciach bo "mają czas" i co Wy na to?? To dopiero jest podejście brrr
To nie są moi bliscy znajomi i nie rozmawiałam z tą dziewczyną na ten temat dokładnie, ale ona chyba myśli że "zrobienie" dziecka jest bardzo proste i w każdej chwili się może na to zdecydować... No cóż ja też tak kiedyś myślałam. A wiek ma tu duże znaczenie, jak się zaczną starać przed 40-tką to mogą mieć dużo trudniej, no ale cóż to ich decyzja...Ilona lubi tę wiadomość
-
Moja przyjaciółka w wieku 33 lat zaczęła sie starać o dzidzie, zajęło jej to rok ale tylko dlatego, ze lekarz ja wziął szybko w obroty. Teraz ma 4 i 2 letnia corcie i znowu jest w ciazy Także to jest optymistyczny akcent
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:no to impreza jak nic
Wszystkie z herbata w ręce
no a Wy możecie herbatę z prądem Ja się muszę zadowolić zwykłą
Te wakacje będą pewnie bardzo nudne, bo do tej pory prowadziłam hmmm bardzo "imprezowy " styl latem, z sąsiadkami, kumpelkami itd, wiecznie ogniska grile dyskoteki itd.
No i się skończy
Ale nie żałuję Warto z tego zrezygnować.
W końcu trzeba się kiedyś ogarnąć heheheIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:oooo Libra zawitała Herbatki??
Ilonka ja ostatnio jakąś indyjską TYLOS wynalazłam i nawet mi smakuje Przez dłuższy czas piliśmy sagę, ale się znudziła. Potem Earl Greya, znowu się znudził, teraz ta mi wpadła w ręce a zieloną też czasem popijam- z grejfrutem
oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...
trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziamIlona lubi tę wiadomość
-
Mnie również jest bardzo miło
Ejjjjj dziewuszki a pamiętacie, że obowiązują szpilki??? Zróbcie sobie tą przyjemność i wyciągnijcie jakieś odjazdowe buciorki
Ja kupiłam na wyprzedaży jesienią śliczne sandałki na koturnach za 29.90 a kosztowały 89.90
Idę ich poszukać i przymierzyć Bo przecież jeszcze ich nie używałam Jak impreza to imprezaIlona lubi tę wiadomość
-
Tak jest ogarnąć sie trzeba
Ja tez przed ciąża byłam niezły wariat, ze tak powiem żyło sie od weekend do weekendu, a sobota bez imprezy była sobota stracona. Teraz nie powiem, żebym siedziała tylko w domu, ale zdecydowanie mam mniej intensywne życie nocneMeginka lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Meginka wrote:oooo Libra zawitała Herbatki??
oj, opatrznie mnie zrozumiałyście:) ja właśnie w mym poscie wryaziłam oburzenie;) niom, ja stara jeszcze nie jestem, bynajmniej tak mówi mój ginekolog: pani jest jeszcze młoda:) czy to prawda, czy usiłuje mnie pocieszyć, to ja nie wnikam;) trzymam się tej opcji, że mam jeszcze trochę czasu...
trzymta się dziewczynki... do następnego razu:) powracam na mój urlopik;) buziam
aaaa no to źle zrozumiałyśmy faktycznie