Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
maja u mnie to jeszcze troche potrwa, bo narazie musze pozbyc sie tych wstretnych guzow na jajnikach no i mam tez endometrioze mam usg za dwa tygodnie i zobacze co powiedza lekarze, ale pewnie bede miala laparo, bo ginka w pl mowila ze sa duze i trzeba jak najszybciej wyciacEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
masakra z tym wszystkim kurde ile trzeba sie nameczyc nad upragniona ciaza nigdy nie myslalam ze to takie trudne czy kiedys tez tak bylo jakies problemy z hormonami endometrioza tsh i innymi badziewiami nasze matki tego nie mialy czemu nam sie przytrafiaja takie historie gdzie popelniamy blad ze zycie nas tak kopie w 4 litery
-
hehe nam też się bardzo podoba będziemy mieli synusia Tymusia
Agula rozumiem, że najpierw musisz się zająć swoim zdrowiem bo bez tego ani rusz więc kochana do dzieła im szybciej zaczniesz tym szybciej skończysz i będzie można zacząć starania. Pewnie sporym kłopotem jest to, że nie mieszkasz w PL Ja w sumie też miałam wyznaczony termin laparo na 19 marca ale na szczęście udało się miesiąc wcześniej zajść w upragnioną ciążę śmiałam się, że to ze strachu przed operacją
Tak niesprawiedliwe jest to że ci którzy tak bardzo pragną maluszka mają takie problemy a tym którzy nie chcą wpadki się zdarzają. Kiedyś myślę, że nikt się nie zastanawiał nad problemami zajścia w ciążę i po prostu albo się udawało albo nie a ponieważ ludzie nie mieli świadomości że na coś chorują to też się nie stresowali a ponoć pomaga w zajściu niemyślenie właśnie o zachodzeniu
Mój mąż wczoraj właśnie przy składaniu łóżeczka wspomniał, że nie myślał że będziemy mieli problemy z zajściem w ciąże i że tyle to potrwa na szczęście to już tylko przeszłość a nasz synek kopniaczkami przypomina nam że już jest -
Cześć Kobitki
Maju śliczny syneczek! Jeszcze troszkę i będziesz go tulić
Ja wczoraj po wizycie, Kuba rośnie ( z wymiarów 24t5d) i nawet pokazał twarzyczkę Cały tatuś Dostałam filmik 4D za darmo (o dziwo lekarz nie kazał mi płacić ).
http://images62.fotosik.pl/157/7ecdde009ff4fe75med.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 18:09
maja2024, aniczka lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Moni no i widziałam Twojego przystojniaka dobrze że się pokazał Super, że masz filmik no i że za darmo (jestem w szoku hehe chyba doktorek Cię lubi) to super pamiątka
Ja już nie mogę się doczekać spotkania z synciem może już za 4 tygodnie go przytulę hehe jak się troszkę pośpieszy
U mnie już łóżeczko stoi i wózek też czekają na właściciela hehe no a poza tym to piorę ciuszki i w przyszłym tygodniu zamierzam zacząć wielkie prasowanie no i pakowanie torb do szpitala
Wczoraj byłam u fryzjera trzeba się przygotować do wielkiego wydarzenia siedziałam ponad 3 godziny hehe mama się śmieje, że wykorzystuję ostatnie chwile bo później już tak długo nie posiedzę
Pozdrawiam dziewczynki -
Hej wiem że to bardzo mało prawdopodobne ale jest tu jeszcze któraś z was dziewczyny? Ciekawa jestem co u was razem starałyśmy się 4 lata temu, ja teraz staram się o drugie jeśli chociaż jedna z was się odezwie to będzie mi bardzo miło
maja2024 lubi tę wiadomość
-