Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wlasnie zapuszczam moje, chce miec dlugie do pasa
no ciotka Megi! gdzie sie podzialas?Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
ja tez zawsze mialam sredniej dlugosci, a jak mi sie nudzily to obcinalam, a po paru tygodniach zalowalam hehe i bylo zapuszczanie od nowa i tak w kolko hihih w zeszlym roku mialam prosta grzywke, ktora teraz zapuscilam
kobiety to czasami naprawde nie wiedza czego chca ;PIlona lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
A co do włosów to ja tez raz scielam, to było po ciazy bo mi strasznie wypadaly, ale to jak wygladalam to jedno wielkie nie porozumienie. Teraz mam średniej długości i tak juz zostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 17:23
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:hehehe... zaglądnęłam na chwilę, bo cosik mnie podkusiło i załapałam się na fotki:)
Samirka dawaj focie jestem bardzo Ciekawa jak wyglądasz:) pozostałe już oblukałam i stwierdzam, że same laski:)
masz Ty nosaEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko kochana! jak się towarzystwo rozpisało widzę, że jakaś impressska dziś, a ja nie mam czasu nadrobić, bo muszę cały swój dobytek pakować - u mnie trwa przeprowadzka. A jutro znowu o 6 wyjdę do pracy, budowa i powrót wieczorem. Proszę wszystkie o wypicie mojego zdrowia. Tęskni mi się za plotami z Wami! Pozdrawiam wszystkie i przesyłam całusy!
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:nie wytrzymałam i podczytałam i widzę, że mnie fotki omijają. Toż to skandal, a jestem tak ciekawa jak wyglądacie a co do tematu o włosach, wczoraj dość radykalnie obcięłam
No to Lilioe i Ty nam sie zaprezentujMoje skarby Wiki i Marcel