Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:agula wrote:hej dziewczeta juz jestem z powrotem zjadlam, napilam sie herbatki i moge dalej imprezowac
alez piekne kobitki z Was Ilona a corcie masz sliczna
Dzieki Aga
Pora abyś i Ty odkryła rąbka tajemnicy ;
no wlasnie szukam fotek, ale nie mam nic aktualnego ;PEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:Ilona wrote:agula wrote:hej dziewczeta juz jestem z powrotem zjadlam, napilam sie herbatki i moge dalej imprezowac
Dzieki Aga
no wlasnie szukam fotek, ale nie mam nic aktualnego ;P
Mogą byc nie aktualneMeginka lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
no ja już jestem, musiałam dać małżowi obiad i siebie też nakarmić ( i dzidzię ), zakupy rozpakować, pozmywać i takie tam pierdoły
Kwiatuszku, zazdroszczę figurki
-
Ilona wrote:agula wrote:Ilona wrote:agula wrote:hej dziewczeta juz jestem z powrotem zjadlam, napilam sie herbatki i moge dalej imprezowac
Dzieki Aga
no wlasnie szukam fotek, ale nie mam nic aktualnego ;P
Mogą byc nie aktualne
no właśnie dawaj, jakie masz -
Ilona wrote:Kfjatus wrote:OTO JA
Oglądać bo usuwam zaraz
Kfiatuszku no musze przyznać, ze prawdziwy z Ciebie Kwiat Róży Piękna i delikatna Nie wiem czy ostra ????
Ostra raczej nie Chyba, że ktoś na mnie złowrogo wpłynie . Oj dzieki za miłe słowaIlona lubi tę wiadomość
-
no to macie dziewczyny
mam nadzieje, ze nie pochrzanilam nic i dziala ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 15:40
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Meginka wrote:agula działa ładnie jesteś opalona, tez bym tak chciała, bo bielas jetem
dziekuje, niedlugo znow sie bede opalacEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
wlasnie dziewczyny moje kochane, juz mialam sie Was pytac pare dni temu, czy wiecie cos na temat latania we wczesnej ciazy? bo mam dwa wyjazdy w ciagu najblizszych paru miesiecy i tak sie zastanawialam czy sa jakies przeciwwskazania?Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka