Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa co za różnica, która to ty jak jesteście tak do siebie podobne. a kociaczki słodkie, młode jeszcze.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
aisa wrote:To się ukazałam
Ta z białym kotem to moja siostra, starsza o 2 min
bliźniaczka???? no co Ty.. aż tak to nie jest podobna
dziękuję dziewczyny, że poświęciłyście chwilkę dla mnie na wklejenie zdjęć jesteście kochane
jeszcze nie widziałam samirki, libry, małej i mai, oli. Nie wiem czy jeszcze któraś umieszczała wczoraj zdjęcia...
No cóż może jeszcze kiedyś będzie okazja zobaczyć Wasze zdjęcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no, jestem już moje drogie pochodziłam pół godzinki po lesie, trochę się dotleniłam, i dzidzię i jak widać długo bez Was nie wytrzymałam, bo pierwsze co zrobiłam po powrocie to włączenie kompa hehehe
nieeeeee ja wcale nie jestem uzależniona
zaraz się zabieram za przygotowanie obiadku, dziś serwuję zapiekankę ziemniaczaną mniam ale oczywiście będę w międzyczasie zaglądać, żeby znowu czegoś nie przegapić -
Hejka Ja tez dotleniona byłam biegać, teraz chwila relaksu i tez zabieram sie za obiad i chce jeszcze podjechać do Lidla i kupić sobie parowar, oprócz sportu mam zamiar sie rownież zdrowo odżywiać
Meginka lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny Meginka ja też mam las koło siebie ale jakoś nie chce mi się tam łazić samej, czekam aż się zrobi naprawdę ciepło i wtedy rowerek
Ja dziś ze zgrozą zauważyłam , że mi brzuch wyskoczył i zabrałam się za ćwiczenia sprzed roku http://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ&feature=youtu.be polecam bo na brzuch są dobre i tylko 20 minut dziennieMeginka lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hejka Ja tez dotleniona byłam biegać, teraz chwila relaksu i tez zabieram sie za obiad i chce jeszcze podjechać do Lidla i kupić sobie parowar, oprócz sportu mam zamiar sie rownież zdrowo odżywiać
brawo Ilonka takie zachowanie się chwali superIlona lubi tę wiadomość
-
olaola wrote:cześć Dziewczyny Meginka ja też mam las koło siebie ale jakoś nie chce mi się tam łazić samej, czekam aż się zrobi naprawdę ciepło i wtedy rowerek
Ja dziś ze zgrozą zauważyłam , że mi brzuch wyskoczył i zabrałam się za ćwiczenia sprzed roku http://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ&feature=youtu.be polecam bo na brzuch są dobre i tylko 20 minut dziennie
oleńko a Ty się nie zaprezentujesz?? Bo widziałam tylko czerwone szpilki, a Ciebie nie -
nick nieaktualny