Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:wow świetne zdjęcia zwłaszcza to ze słońcem super
a czemu myślałaś że jestem starsza?
dziękuję .
hm z Twoich postów tak wywnioskowałam, nie se puste mam nadzieję , że wiesz o co chodzi i się nie obrazisz dużo ksiązek czytasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 10:07
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola bardzo ładne zdjęcia, suknia i w ogóle wszystko pięknie.
olaola lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
olaola wrote:Meginka wrote:wow świetne zdjęcia zwłaszcza to ze słońcem super
a czemu myślałaś że jestem starsza?
dziękuję .
hm z Twoich postów tak wywnioskowałam, nie se puste mam nadzieję , że wiesz o co chodzi i się nie obrazisz dużo ksiązek czytasz ?
no co Ty, to dla mnie komplement faktycznie dużo czytam, i mogę sprawiać wrażenie że hmmm mam trochę wiedzy (nie chcę wyjść na jakiegoś narcyza czy coś ) ale to tylko teoria tak na prawdę w praktyce bywa różnie to będzie moje pierwsze dziecko, więc co ja tam wiem hehehe
a co do postów to tez nie lubię pustych i bezsensownych typu
"ojojojoj jestem 3 dni po ovu, mam już wszystkie objawy, na pewno jestem w ciąży, jak myślicie?"
oczywiście nie mam tu na myśli żadnej z Was, bo Wy tak nie piszecie, ale czasem z nudów podczytuję inne wątki i włos się na głowie jeży
P.S. a ile byś mi dała lat ze zdjęć?? tylko szczerze
no chyba że wiesz ile mam, bo pisałam kilka dni wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 10:22
olaola lubi tę wiadomość
-
Wiesz Megi tu nie chodzi tylko o ciążową otoczkę rozmów, a o całokształt. Lubię pogadać z Wami i na "Plemniczce...", bo zwyczajnie dobrze się rozmawia, można się pośmiać, ale też zapytać o coś na poważnie i zupełnie nie związanego z ciążą czy staraniami.
-
OlaOla - ładna z Was para A skąd pomysł na Twój nick?
To będzie nowy wątek: skąd pomysł na Twój nick?
Mam na imię Joanna, czyli Asia. W byłej pracy pliki na kompie nazywałam aisa, w sumie nie wiem czemu i tutaj też się tak nazwałamMeginka, olaola lubią tę wiadomość
-
no wiem wiem, chodziło mi tylko o TYP wypowiedzi niektórych dziewczyn z innych wątków, nie koniecznie na tematy ciążowe, taki przykład tylko podałam.
Ja również bardzo lubię z Wami pisać bo jest milutko, tylko mój m się na mnie za to wścieka Dlatego jak jest w domu to staram się ograniczać forum bo mówi, że mam dla Was więcej czasu niż dla Niego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:no wiem wiem, chodziło mi tylko o TYP wypowiedzi niektórych dziewczyn z innych wątków, nie koniecznie na tematy ciążowe, taki przykład tylko podałam.
Ja również bardzo lubię z Wami pisać bo jest milutko, tylko mój m się na mnie za to wścieka Dlatego jak jest w domu to staram się ograniczać forum bo mówi, że mam dla Was więcej czasu niż dla Niego
Meginka to idzie wyczuć , ze ktoś oczytany, słownictwo bogate, brak błedów ort, zdania poprawnie złożone itd. tak ja w Twoim przypadku. Mnie jedna rozwaliła z tego portalu jak w 16 dc robila test ciązowy a sie okazalo ze jeszcze nawet owulacji nie miała, płakałam ze śmiechu ...Meginka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Oj ja siebie już Twoją ciążą wkręcam, nie tylko Ciebie!
O kurcze, a ja myślałam, że olaola to OLA, a nie MONIKA
Co do nicku to mnie Kwiatusiem nazywał na początku związku mój obecny mąż
(to było 8 lat temu! )
A potem na studiach miałam transkrypcję, więc zaczęłam z niej korzystać i tak od wielu lat zdarzało mi się korzystać z nicku "Kfjatuś", choć muszę przyznać, że teraz już rzadko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 10:46
-
nick nieaktualny