Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem kochana musiałam pranie powiesić i takie tam
pamiętaj, że masz nas
gdy Ci smutno, gdy Ci źle
to odpalaj Ovufriend
Kfiatuś zawsze Cię pocieszy,
a Meginka Cie rozśmieszy
Każda z Nas służy pomocą,
W dzień, w południe, rano, nocą
Także nie ma się co złościć,
No i nie miej wątpliwości,
że Cię zawsze wysłuchamy,
no i chętnie radę damy
To mówiłam ja- ciocia Megi heheIlona, agula, olaola, mala29_, maja2024, aisa, Kfjatus, samira, gocha04 lubią tę wiadomość
-
ja muszę niedługo spadać siostra mnie wyciąga na wycieczkę jedzie do kucharki dokładnie dogadać menu na komunię, a że to nasza wspólna znajoma, to ja też się do niej przejadę na kawkę
tzn herbatkę oczywiścieIlona lubi tę wiadomość
-
Aż mi sie łezka w oku zakrecila. Ciociu Megi to było piękne
No musze sie przyznać, ze to ze moge sobie tu z wami popisac dużo mi daje Każda z was jest tak super pozytywna osóbka, z chęcią bym sie z wami w realu spotkała ( i nie chodzi mi o supermarket, hehe)Kfjatus lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Nic nie wiadomo, może kiedyś
Dobrze, ze juz sie na zdjęciach widzialysmy to raczej byśmy sie poznały jak by sie gdzieś przypadkiem spotkało. A z jakiej części Polski pochodzisz? Ja Zachodniopomorskie okolice SzczecinaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 15:24
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
olaola wrote:
jakie słodkie pewnie kosztowało sporo cierpliwościolaola lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Monia piękne to poduszka? A te buciki co masz na zdjęciu w awatarze to tez Twoje dzieło?
No Kochana masz talent
też od razu pomyślałam o bucikach
dobra teraz to już na prawdę spadam idę się szykować bo na 18 mam być gotowa
jak nie wrócę zbyt późno to jeszcze dziś zajrzę
buziaki miłego wieczorkuIlona lubi tę wiadomość
-
hej moje drogie kolezanki
wpadlam sie przywitac, dzis bede troszke zajeta, bo wyjezdzam na dwa dni, wiec musze sie przygotowac ogarne najpierw to co mam do zrobienia, zrobie zakupki i wtedy do Was wpadne mam nadzieje, ze nie bede za pozno buzkaIlona lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
Jestem Byłam na dużych zakupach. Wróciłam zmęczona nieco .
Ilona rozumiem Cię, ale pewnie też bym miała nadzieję na powrót w przyszłości
Monia, ale cuda robisz !
Megi udanego wieczorku
Aga sprytnie zajmij się pakowaniem i wpadaj jeszcze na plotki ...
Ja miałam dziś się spotkać ze znajomymi, ale nie wypaliło, każdy teraz jakiś zalatany, aj jednym pasuje, innym nie pasuje - i tak coraz częściej niestety... ehhh...
Ilona lubi tę wiadomość