Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka jestem tak z doskoku na chwilke Monia piekne rzeczy tworzysz tez myslalam, ze te buciki z awatarku to Twoja robota, sliczne sa Kfjatus jestem w trakcie pakowania, duzo tego nie ma, ale poprasowac tez musze itp. itd. tak Ilonka maly wypadzik do kolezanki, mieszka 4 godziny drogi ode mnie i dlatego zostane u niej na troszke, bedzie duuuzo czasu na ploty ale juz w niedziele do Was wroce dziewczynki
no to wpadne za niedlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 17:22
Ilona, olaola, Kfjatus lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.............tu była Libra i jej Luby;P.............
ponownie Libra i jej Luby;) specjalnie dla Meginki;)
uprasza się o niecytowanie, bo za chwilę linki zostaną usunięteWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 19:16
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wiesz że już miałam płakać... net mi się zaciął ale na szczęście w porę się odblokował ufff
bardzo dziękuję za wstawienie zdjęć specjalnie dla mnie a teraz zmykam papaLibra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze ja 53kg to wazylam 7 lat temu jak przyjechalam do uk
no ja juz jestem spakowana i gotowa do wyjazdu teraz relaksuje sie z lampeczka winaEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
dziewczynki milego weekendu Wam zycze i owocnych staranek zajrze do Was w niedziele papatkiEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja się dzisiaj po pracy przeprowadzam. W nowym domku jeszcze nie mam połączenia z siecią, dlatego przez jakiś czas mnie nie będzie. Pamiętam o Was, trzymam kciuki za każdą. Będę zaglądać jak tylko będę miała okazję. Miłego piątku Wam życzę
samira, Meginka lubią tę wiadomość