Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko życzę wszystkiego czego tylko zapragniesz, przede wszystkim spełnienia marzeń, które zawsze się spełniają jeśli mocno się w nie wierzy:)
Ja jutro wizyta i się denerwuję próbuję zająć myśli czymś innym bez powodzenia. Dziś miałam taki sen w którym śniło mi się, że kocham się z mężem i było nieziemsko no ale to tylko sen - bo na razie zakaz ale zobaczymy co jutro gino powie.
Właśnie zajadam dostawę od braciszka mc donald no cóż po 1 zachcianka a po 2 mamusia dziś nie przyjechała ugotować obiadku - to moje usprawiedliwienie- a ponieważ muszę leżeć nie było wyjścia ale jest pysznie hehehesamira, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirko - wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze!!!!!!!!!!
Takie króciutkie moje życzenia i w sumie pod koniec dnia, ale dopiero weszłam na forum.. Przykro mi, że test wyszedł negatywny. Mam jednak nadzieję, że szybko zobaczysz II krechy na teście, i tego Ci życzę z całego serca!!! Jeszcze raz wszystkiego naj, naj, najsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:niestety negatywny
mam przerąbane urodziny ,po prostu super ,ręczę ,i mam dość ..to wszystko nie ma sensu
bardzo mi przykro wiem co czujesz chyba kazda z nas wie ja tak mialam w zwszlym miesiacu bolaly mnie piersi a w szczegolnosci sutki zrobilam chyba z 10 testow a tu dupa dol byl niepowiem i czasami sobie mysle ze trzeba bylo zaliczyc tzw wpadke i tyle moze nie w wieku 15lat ale tak po slubie to ja idiotka tabsami anty sie trulam przez kilka lat no to teraz mam za swoje Samirko zycze ci wszystkiego najlepszego spelnienia marzen i owocnego nastepnego cyklu pamietaj na kwietniu sie nie konczy maj tez piekny na fasolkeиιєиσямαℓиα, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
takich snów to ja wam zazdroszczę. Mi dziś śniło się, że lekarz mnie wezwał i powiedział, że mam jakieś zmiany w piersiach i, że to może być rak, a ja do niego, że od kilku dni bolą mnie sutki. Jeżuuuu co za chore sny..., a dwa dni temu sniło mi się, że szef mnie zwolnił. Nie chcę mieć takich durnych snów.
Aniczka ja też teraz żałuję, że tak długo brałam tabsy. Gdybym wpadła to było by o wiele prościej.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej co tu taka cisza??? Czy są tu jeszcze styczniowe staraczki?????
ja właśnie wcinam czekoladę z orzechami mmmm pycha pójdzie w boczki wywiesiłam pranie, ogarnęłam chałupkę a jutro muszę się wziąć za dokładniejsze porządki, bo w niedzielę mam wizytację teściowejIlona, samira lubią tę wiadomość
-
ja dziś ćwiczę zajoba w pracy, bo mamy sobie wybrać czy chcemy, żeby zatrudnili dodatkowe osoby (co może dla nas oznaczać zagrożenie obniżeniem pensji lub w późniejszym czasie zwolnienie) lub druga opcja praca non stop, praktycznie bez wolnych weekendów. I po prostu nerw mnie strzela, bo nie mam zamiaru pracować jak robocop i nie spędzać sob i niedz z M. uhhh
samira lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:takich snów to ja wam zazdroszczę. Mi dziś śniło się, że lekarz mnie wezwał i powiedział, że mam jakieś zmiany w piersiach i, że to może być rak, a ja do niego, że od kilku dni bolą mnie sutki. Jeżuuuu co za chore sny..., a dwa dni temu sniło mi się, że szef mnie zwolnił. Nie chcę mieć takich durnych snów.
Aniczka ja też teraz żałuję, że tak długo brałam tabsy. Gdybym wpadła to było by o wiele prościej.
ja też teraz żałuję tabletek anty... to był stracony czas...Ilona lubi tę wiadomość
-
Zeby babka miała wąsy to by była dziadkiem
Wiem o czym mówicie, tez czuje, ze niepotrzebnie tyle odwlekalam decyzje o posiadaniu drugiego dziecka. Ale czasu sie nie cofnie, niestety. Mam tylko nadzieje, ze to czekanie wiecznie trwać nie będzie. Czego wam i sobie życzę
Dzień dobry
Miłego dnia życzęsamira, Meginka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
gocha04 wrote:ja dziś ćwiczę zajoba w pracy, bo mamy sobie wybrać czy chcemy, żeby zatrudnili dodatkowe osoby (co może dla nas oznaczać zagrożenie obniżeniem pensji lub w późniejszym czasie zwolnienie) lub druga opcja praca non stop, praktycznie bez wolnych weekendów. I po prostu nerw mnie strzela, bo nie mam zamiaru pracować jak robocop i nie spędzać sob i niedz z M. uhhh
Gosiu to nieciekawa sytuacja. Oby wszystko ułożyło sie jednak po Twojej myślisamira lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Libra wrote:gocha04 wrote:takich snów to ja wam zazdroszczę. Mi dziś śniło się, że lekarz mnie wezwał i powiedział, że mam jakieś zmiany w piersiach i, że to może być rak, a ja do niego, że od kilku dni bolą mnie sutki. Jeżuuuu co za chore sny..., a dwa dni temu sniło mi się, że szef mnie zwolnił. Nie chcę mieć takich durnych snów.
Aniczka ja też teraz żałuję, że tak długo brałam tabsy. Gdybym wpadła to było by o wiele prościej.
ja też teraz żałuję tabletek anty... to był stracony czas...
oj tak to byl stracony czas zreszta ja sobie to tlumacze tym ze przynajmniej nie zaluje tego ze sie wybawilam poznalam fajnych ludzi i jak to sie mowi wyszalalam ale coz cos kosztem czegos a pozatym co sie odwlecze to nie uciecze czy jakos tak hehesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja @ nie mam, tempka bardzo skoczyła do góry,,owu magla się bardzo przesunąć bo byłam przeziębiona ,jutro do ginki idę a miałam odpuścić wizytę bo to miałam iść na monitoring po @ w 10dc po clo...ale niech zrobi usg i zobaczy co grane jest
gocha04 lubi tę wiadomość