Czy są tu jeszcze "Styczniowe Staraczki" ?
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja sie dolacze do zyczen duzo zdrowka i szczescia Majeczko, spelnienia marzen i szybkiego porodu sto lat sto lat!
maja2024 lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
Meginka wrote:11 marca kochana nie było Cię wtedy na forum, a ja się specjalnie tym nie chwaliłam... 24 mi stuknęło
aha
Ale spóźnione życzenia urodzinowe mogę ci złożyć . Wszystkiego najlepszego !
Ale ty młodziutka jesteśMeginka lubi tę wiadomość
-
Nienormalna mój M nie robił jeszcze badania, ale mamy to w planach. Miesiąc temu chorowalismy to teraz nie ma sensu robić badania, bo przez gorączke nasienie napewno słabsze.
Maja wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!
Ja już się urlopuję, aż do wtorku.maja2024 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Nienormalna mój M nie robił jeszcze badania, ale mamy to w planach. Miesiąc temu chorowalismy to teraz nie ma sensu robić badania, bo przez gorączke nasienie napewno słabsze.
Maja wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!
Ja już się urlopuję, aż do wtorku.
tak choroba osłabia nasienie.
Miłego urlopowania -
иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:11 marca kochana nie było Cię wtedy na forum, a ja się specjalnie tym nie chwaliłam... 24 mi stuknęło
aha
Ale ty młodziutka jesteś
dziękuję za życzenia hehe
a taka młodziutka wcale nie jestem, przynajmniej ja tak nie uważam, może dlatego że większość rówieśniczek, albo i młodszych koleżanek, to już dawno hajtnięte i dzieciate
a poza tym przy mojej nadwadze i sporym wzroście, wyglądam na 30
ale wewnętrznie czuję się młodo i czasem tak się wygłupiamy z m jak smarkacze -
Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:11 marca kochana nie było Cię wtedy na forum, a ja się specjalnie tym nie chwaliłam... 24 mi stuknęło
aha
Ale ty młodziutka jesteś
a taka młodziutka wcale nie jestem, przynajmniej ja tak nie uważam, może dlatego że większość rówieśniczek, albo i młodszych koleżanek, to już dawno hajtnięte i dzieciate
ale wewnętrznie czuję się młodo i czasem tak się wygłupiamy z m jak smarkacze
no kochana , liczy się to ile masz fizycznie lat liczby nie kłamią
Ja mam 31 i dla 24 to na prawdę młodziutki wiek. Jak sobie przypomnę siebie jak miałam 24 lata, to w zasadzie byłam na przedostatnim roku studiów, brałam wtedy udział w stypendium Socratesa i od roku spotykałam się z moim obecnym mężem . Eh tyle się wtedy działo... Teraz życie już zwolniło tempo i czuję się jak na emeryturzesamira lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:11 marca kochana nie było Cię wtedy na forum, a ja się specjalnie tym nie chwaliłam... 24 mi stuknęło
aha
Ale ty młodziutka jesteś
ale wewnętrznie czuję się młodo i czasem tak się wygłupiamy z m jak smarkacze
no kochana , liczy się to ile masz fizycznie lat liczby nie kłamią
Ja mam 31 i dla 24 to na prawdę młodziutki wiek. Jak sobie przypomnę siebie jak miałam 24 lata, to w zasadzie byłam na przedostatnim roku studiów, brałam wtedy udział w stypendium Socratesa i od roku spotykałam się z moim obecnym mężem . Eh tyle się wtedy działo... Teraz życie już zwolniło tempo i czuję się jak na emeryturze
ja jak wspomnę swoje 24 lata to mam rogala na twarzy studia, imprezy, zero zmartwień ...
Męża poznałam na studiach w wieku 22 lat a za rok w listopadzie 30 stuknie yhhh
Ale ten czas leci........... Nic się nie zmienia tylko obwód w pasieиιєиσямαℓиα, Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie, na majówkę zapowiadali 30 stopni a tu kicha, wczoraj szaro buro, dziś u nas cały dzień leje... z jednej strony cieszę się, bo przynajmniej nie muszę z przyklejonym uśmiechem na grillowaniu siedzieć
ja tez z sentymentem wspominam czasy imprez, studiów, beztroskiego życia z dnia na dzień i mienia wszystkiego w d...samira, moni_c lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:agula wrote:hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo, co u Was nowego slychac?
Cisza . coś pusto się zrobiło na forum.
hej no wlasnie zagladam tu a tu cisza i spokoj maj przyszedl i pewnie dziewczyny wyleguja sie na trawce przed domkiem ja wrocilam z pracy zrobie obiadek i lece z pieskiem na spacer pozdrawiam -
Witam!
Rzeczywiście cisza i spokój
U mnie zaczął się 6 tydzień i bóle pleców z bólem pachwin - dziewczynki w ciąży miałyście takie bóle? Zaczynam świrować powoli bo poboli trochę i przestanie za kilka godzina znowu i tak w kółko....
Co tam u Was?иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
No hej a ja cały długi weekend się włóczyłam ze znajomymi, grill i te sprawy
a dzisiaj zrobiłam porządki i meeeega pranie
i kończymy z mężusiem huśtawkę jeszcze kilka dni i na weekend już może będę się bujać
ostatnio faktycznie pustki na forum, no ale wreszcie ciepełko to na dworku się więcej siedzi
Ja już pewnie będę troszkę rzadziej zaglądać na forum, zajmę się kwiatami, podwórkiem itd, a poza tym mam niedługo komunię siostrzeńca, więc trzeba będzie siostrze pomóc w przygotowaniach...
moje mdłości cały czas się na razie utrzymują, chociaż chyba już nie są takie intensywne. Także mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej
No to tyle u mnie, a co tam u Was???иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Cóż za ironia, ledwie skończyłam pisać poprzedniego posta, że już mniejsze mdłości, a zrobiło mi się tak niedobrze, że zaliczyłam pierwszego ciążowego pawia. Odwołuję to co pisałam wcześniej o mdłościach, właśnie się nasiliły...
иιєиσямαℓиα, maja2024 lubią tę wiadomość